Bence aldatabilir ama kesin lafını kullanmak saçma olur çünkü kesin aldatır diye bir şe yok. kişi karaktersizse zaten her türlü aldatır. yani ben uzak mesafe ilişkilerini sevmem. çünkü böyle olduğu zaman kişiler anlaşamaz ya da araya mutlaka bir soğukluk girer. ama sevmeyen kişi de zaten terk etsin karakteri yoksa aldatır birde üstüne uzak mesafeye suç atarlar. bu günümüzde oldukça yaygın maalesef sırf bu yüzden de ilişki istemeyen insanlar vardır.. ben de aynı şekilde gerçekte ilişki isterdim sanaldan istemezdim ya da olduysa da aldatmam ya da hiç bir şekilde ihanet etmezdim sevdiğim kadına
Uzak mesafeli ilişkiler diye bir şey yoktur ki , şimdiki ilişkiler çok yavan ve çok yapay, çoğunluk ilişkileri temas etme üzerine ve temassal yaşıyor , yarenlik etmek için yerin ve zamanın mekanın önemi yoktur. O kalbinde ise yanında idir kalbinde değilse yanında olsa dahi uzaktadır...
Fazla sürmez mesafe ilişkisi gözden uzak olan gönülden de akıldan da uzak olur zamanla olmasa da olur yani düşüncesi hakimiyet kurar sonucu ayrılık olur aşk veya öncesinde uzun süreli yakınlık, tanışma, beraberlik yoksa
uzun mesafe ilişkileri yürümüyor, belli bir süre güzel sonrasında bitiyor, sebebi ise aldatma ne yazık ki, kontrol yok, takip yok, sadece telefon veya belirli zamanlarda gitme gelne, sıkmaya ve zor gelmeye başlıyor bir süre sonra
İkisi de yapıyor. Kurumda mesai arkadaşım var (erkek) tüm kadınlara yazıldı evli, nişanlı dul, bekar ayırmadı. Sorsan memlekette nişanlısı var. Çoğundan da dönüş aldı yani.