Yuppiiiiii☺️😊
Sizce en çok aldatmaya meyilli olan erkekler mi kadınlar mı?
Yuppiiiiii☺️😊
Acaba kim?😶
Aldatmaya meyilli olanlar ikisi de değil. Bunu yapanlar cinsi ne olursa olsun kötüdür. Ben 38 yaşındayım ve bir defa aklımın ucundan dahi geçirmedim ve hala bekarım ve hala yasak işlere girmiyorum. Demek ki insan yanlış işlere gitmek zorunda değil. Bu dünyada sadece bir şeyden ibaret değil. İnsan bazen sevdiği insan ile iki kelam muhabbetten dahi öyle zevk alıyor ki. Yani biraz insan kendini farklı noktalarda da denemeli.
2012 yılında yapılan araştırmaya göre erkekler daha çok aldatıyor. Genel nir ilişki içinde aldatma oranı erkeklrde %57 kadınlarda %54 olarak çıkmış. Sadece evlilik içinde aldatma erkeklerde %22 ve kadınlarda %14 çıkmış. Daha güncel bir sonuç bulamadım. Ama yine de genelleme yaparaak erkeklerin daha çok aldattığını söylemek mümkün. İlgili araştırma makale için buraya tıklayabilirsiniz.
Aldatmanın kadını ya da erkeği yoktur bu bir karakter meselesi sevdiği kişiye hayatında olan kişiyi kolay bir şekilde kırmayı üzmeyi kandırmayı kendi karakterine uygun görenler onu normalleştirenler aldatıyor Halbuki madem sevmiyorsun değer vermiyorsun Bunu hayatındaki kişiye söyleyerek ayrılmak istediğini dile getirip kendi hayatına bakabilir bunu yapmak daha kolay
Kadının gülüşünden bile tahrik olan erkekler mevcut. Baş örtülü olsa örtünün altındaki güzellikleri merak edenleri saymıyorum bile. Bence bu durum kimin daha ziyade aldatmaya meyilli olduğunu ortaya koyuyor.
Cevap
51Cevap
Karakteri olmayan aldatır.
Çünkü erkekler zorunlu haller dışında ( hamilelik, kan davası, töre vs. ) bir kadınla gerçekten sevdiği için evlenir. Ve bir erkek dışarıda bir kadın beğense bile, çoğunlukla onda olan eşimde de var diyerek yine eşine sarılır ama bir kadın öyle yapmaz, genelde kocasından tatmin olmamaya başlar, kocasından tatmin olmayınca zaten artık kocasına yaklaşmaz, aynı yatağa yattığında bile yabancı gelmeye başlar ve sonuç eğer beğendiği diğer erkek de kadına ilgi gösteriyorsa %95 bir süre bazı geceleri "Annemin evine gidiyorum ben!" diye evden çıkıp diğer erkeğin yatağında geçirir. net
Kadınlar genelde 1 kişi olsun en iyisi olsun ben de onu herkese göstereyim düşüncesinde, erkekler ne kadar çok o kadar eğlence daldan dala atla dur :) şaka bir yana erkeklerden de kadınlardan da benzer zihniyetler vardır lakin erkekler daha sağlam yere bastıklarından daha fazla aldatmaya meyillidirler, istisnalar elbette vardır, lakin erkekler erkek oldukları için daha çok aldatırlar genelde ben horozum anlayışı içerisinde bir nevi hayvanla kendilerini bir tutarlar, yakın arkadaşımdan biliyorum.
Bir erkekten bunu duymak ensemi kabarttı tebrikler
@NightLover126 Doğru ne ise o.
Kimse suçunu kabul etmez ama ben verilere ve çevreden, bizzat başıma gelen olaylardan yola çıkarak erkekler diyorum. Kadınlar duygusal varlıklar, erkekler daha mantık insanı oldukları için sadakate çoğunlukla çok önem vermiyorlar hatta çapkınlık onlara aldatma olarak gelmiyor, göz banyosu oda erkektir yapar kafasında çoğunluk. Erkeklerden sadık olanda var, kadınlardan aldatan da var ama erkeklerin çok aldattığını biliyorum ve görüyorum. Bu benim görüşüm. Kabul edilsin ya da edilmesin
Cinsiyeti olmuyor bu işin, kim gevşek bir ruha sahipse o yapıyor
Erkekler her daim daha fazladır çünkü beyinlerinin %90'ı bacak arasındadır geri kalan %10'u ile yerler içerler emin olun ancak bulurlar beynin %90'ı bacak arasında olan bir kişi ufacık bir gülücük alsa ruhunu satar
Her ne kadar erkekler demeye meyilli olsak da çoğumuz, benim yaşıma gelindiğinde gerçeğin ayan beyan ortada olduğu, kadınların erkeklerden katbekat daha kızışmış, seks düşkünü olduklarının ortada olduğu bilinir.
Kadınlar. Çünkü onlar tek eşliliğe yatkın değildir. Dişi aslanlar bile kendi erkekleri devriyeye gittiğinde, başka erkek aslanlarla ciftlesirler içgüdüsel olarak, gebeliği garanti altına almak için. İnsan olan dişiler de aynı. Hiç farketmez.
İlişkilerde bazen soğukluklar , kopmalar yaşanabiliyor lakin aldatmak gerekmiyor tabi. FARKLI fanteziler içine girmek istiyorsan illa konuşursun partnerinle grup yaparsın. İki tarafında rızası olmuş olur...
Bu konuda bir tarafı net olarak suçlamak doğru olmaz. Genelde bunu neden yaparlar anlamış değilim. Sevmiyorsu, ilişkiden bunaldın diyelim ayrıl gitsin. Aldatmak daha mı cezbedici geliyor insanlara anlamıyorum ben bu aldatma olayını gerçekten.
Aksiyon olması, gizli saklı olması daha çekici geliyor sanırım. Mesela benim de sevdiğim bir kadın var, sevgili değiliz ama bir şekilde bir birimizi düşünmeden de yapamıyoruz. Ama tabi ben çoğu süre boyunca işsiz olduğum için, o sıralarda ona kaslı, zengin, popüler, makam mevki sahibi erkekler hep çekici geldi ve hep bana "Hadi bir iş bul, iş bulursan sana şans verebilirim" veya "Hayalimde girip bir işte sabah 8 akşam 5 çalışan bir erkekle birlikte olmak var" tarzı söylemlerde bulunup beni gaza getiriyordu ve ben de haliyle artık ne iş olursa olsun gireceğim diyordum, (sağlık sorunlarından dolayı normalde her işi yapamıyorum), ama ne zaman işe girsem bir süre sonra bir bakıyorum üstte belirttiğim türde erkeklerden biriyle veya bazen birden fazlasıyla ofisinin camlarını, kapılarını, perdelerini kapatıp saatlerce baş başa kalıyorlar, olmadı dağa, bayıra, çayıra, dere-göl kenarlarına gidiyorlar, ofisin kapılarını açık bırakıp ( ofiste olduğunu zannedeyim diye)
Ama ne zaman umursamaz, çeker gider, sesimi çıkartmazsam (ne halin varsa gör, zaten sevgili değiliz kendi tercihi, kiminle mutlu olacağını düşünüyorsa onu tercih ediyor, mutluluğuna engel olamam, olmam) şeklinde söylenip gidersem bir süre genelde birlikte olduğu erkek sıkılıyor, ayrılmak için bahane arıyor, bu sefer tabi kız da bana (gel, mutsuzum, üzgünüm) şeklinde haberler gönderiyor, ben gidince tabi -kız için gitmesem bile- kız, yine geldi kurtar beni diyerek kendisini terk eden erkeklere gidiyor, o erkeklerde malum "kahraman" oluyorlar ya... yine dönüyorlar kıza
erkekler kadınlar diyecek
kadınlar erkekler diyecek
erkekler aldatmaya meyilli olduklarını kabul edecekler
kadınlar aldatmaya meyilli olduklarını kabul etmeyecekler
kesinlikle erkekler derim kadınlar daha duygusal ve Erkeklerin yüzde 25, kadınların % 17 aldatıyor yani erkekler daha fazla
Karakter meselesi bence cinsiyet değil benim zaten merakım var 3 lüye gözümün önünde olacak o yüzden aldatmaya girmiyor
Benimde varr guzel ve zevkli
Kim daha çok duygularına hakim olamıyorsa cinsiyet ile belirlemek yanlış geliyor bana
Karakter meselesi bu. Gerçekten seven insanher ne şekilde olursa olsun aldatmaz. Ha sevgi yoksa herkes aldatabilir.
Erkekler gibi gözüksede kadınlarda da çok erkek çok saklamıyor belli ediyor ve yakalanıyor, kadınlar hiç sezdirmeden kimsenin ruhu duymadan yapıyor☺️
Karakteri geniş ve gevşek olan her cins bu duruma meyillidir..
Kişinin karakterine bağlı genelleme yapmak yanlış
Cinsiyetle alakasi yok karakterinde varsa herkes yapar
Kadınlar anlatmıyor kodumun çomarları erkekler anlatıyor matah bir şey gibi
Kadinlar daha cok meyilli erkekler sadik kalabildigi zaman kalabiliyor ama kadin kalamiyor
Bilmiyorum ya kadınlar daha az yakalaniyorlar o yüzden tam bı karar veremedim
Kadın isterse erkeği kendine bağlar cazibe merkezi kadın o yüzden
Bu değişir ya buna şu cins diyemeyiz ki 🙄 ama bence erkekler derim ben.
Kadın ve erkek diye ayırmam yanlış olur. Kişiliksizler..!
Bence kişiliği karekteri oturmyanlardır cinsiyet ayırt etmezz
erkekler kadınları suçluyor kadınlar erkekleri :D ortası yok bu işin
Bu kişilik ile ilgili olan bir şey cinsiyet meselesi değil
Bu kelimeyi sevmiyorum. Şu anda iki taraf yarışıyor birincilik için.
Ayrimi olan bir sey değil...10 saniyede aldatacak kadinlar gördüm, her gülüşe koşan erkekler de
Su sordugun soru ne kadar mantik iceriyorsa zebralarin siyah beyaz mi beyaz siyah mi sorusu ancak o kadar mantikli olabilir...
Kadınlar tv lere bak koca işe sevgili eve bugün gördüm daha 2 tane evli kadın sevgilisinden hamile kalmış
Valla aldatılan taraf hep ben oldum bu zamana kadar artık kadınların sadık olabileceğine dair pek bir inancım kalmadı
Kadınlar ama gizliden yaptıkları için oylama adaletli çıkmaz
Bu da soru mu tabii ki de erkekler
Kesinlikle erkekler
Eşit çoğunluk sevmeyen insan suçludur
Bilemiyorum, bence kimse aldatılmasın
ikiside eşit aldatıyo işte
Eşit
Artık kadınlar diye düşünüyorum.
Kadınlar tek bir erkeğe sadık kalamiyorlar
Kadinlar genelde esleri bamya oluyor xdxd
Kadınlar cikariyor bizi basdan
Erkekler bu konuda usta
iki tarafda meyilli :D
Bence iki tarafta
Kadınlar
Erkekler
Karakterle alakalı sanki biraz
Aslında karakter meselesi
Ikiside qma erkekler daha fazla doyumsuz
Cinsiyeti yok bence bunun. Karakter meselesi.
Erkekler tabiki
Erkekler
1997liler
Duruma göre değişir
Erkek tabıkı buda sorumu
Kişiye bağlı.
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?