Aldatmaya daha yatkın taraf sizce kadınlar mı erkekler mi?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aldatmaya daha yatkın taraf sizce kadınlar mı erkekler mi?
Aldatma eğilimi, cinsiyetle doğrudan ilişkilendirilebilecek bir şey değildir. Aldatma, kişinin karakteri, değerleri, ilişki geçmişi, duygusal durumu ve ilişkisindeki memnuniyet gibi birçok faktörün birleşimiyle etkilenir. Dolayısıyla, aldatma eğilimi kadınlar veya erkekler arasında genel bir kural olarak değerlendirilemez. Araştırmalar, cinsiyetler arasında aldatma oranlarının benzer olduğunu göstermektedir. Yani, hem erkekler hem de kadınlar ilişkilerinde aldatma eğiliminde olabilirler. Ancak nedenleri ve motivasyonları farklı olabilir. Aldatmanın arkasındaki nedenler kişiseldir ve bireyden bireye değişebilir. Bazı insanlar aldatmaya başka bir kişiyle fiziksel çekim yaşadıkları için başvururken, diğerleri duygusal eksiklikleri veya ilişki sorunları nedeniyle aldatma eğiliminde olabilirler. İnsanlar ilişkilerindeki sorunları veya ihtiyaçlarını farklı şekillerde ele alabilirler.
Aldatmaya daha yatkın olan her iki taraf için karaktersiz olanlardır. Ama gördüğüm o ki kadınlar çoğunlukla aldatıyor, kiminle mi, alfa olan erkekler ile aldatıyorlar, elindekini beğenmeyen kadınlar alfa olan erkeğe her türlü gidiyor.
Ben tipsizim mesela 1 tane bulamadım ki 2. yi bulup aldatayım. O yüzden dış görünüşü iyi olanlar aldatma eğilimine sahip olabilir diyorum. Kötü olanlar zaten aldatamazlar.
aslında kadınlar ama algıda erkekler yapıyormuş gibi görünüyor genelde. Bu fikrime karşı çıkacakların gündüz kuşaklarında kaçan ablalara dikkat etmelerini isterim. Genelleme yapmak tabiki doğru değil ama kadın aldatsa da yakalanmadan devam edebiliyor ilişki içerisinde. Erkekler sadece maymun iştahlı oldukları için (bir kısmı) toplumda böyle bi algı oluşmuş bana kalırsa.
Cevap
4Cevap
Onu bunu bilmem de ben tek kişi ile çok zorlanıyorum.
Aynen bende aynı düşüncedeyim seninle. Yani insan tek kişi ile zor geçinirken 2 veya daha fazla kişi ile nasıl sevgili falan olabiliyorlar. İşte bu yüzden erkekler daha aldatmaya yatkın bence.
Hayır hayır beni yanlış anladın ben tek kişi ile zorlanıyorum flortuz bi yapım var yani;)
İki tarafta bence yatkın ama erkekler bir kadınla yapamaz. En azından kadınlar sevince gerçekten bir kişi oluyor hayatında.
Kadınlara oranla erkekler daha fazla aldatır
maalesef kadınlar çünkü ellerindeki in daha iyisini görünce hiç bir kadın dayanamaz
Bence öyle değil erkekler bu konuda daha çapkın diye düşünüyorum ben. Kadınlar bence erkeklere göre çok daha sadık olur her zaman sevdiği insana karşı diye düşünüyorum ben.
Fıtratı bozuk olanlar. Karakteri olmayanlar.
Önce erkeklerdi şimdilerde kadınlar bok olmuş daha doğrusu hepten bok olmuşlar.
Aynen öyle şimdi bu devirde erkeklerde aynı kadınlarda aynı bence. Bu devirde bence sadık kimse kalmadı herkes çapkın olmuş bir tane sadık biri yok.
Karaktersiz olanin ki yakın
erkekler
Aynen bende katılıyorum. Erkekler bence aldatmaya daha yatkınlar. Kadınlar sadık olur her zaman o yüzden en az aldatan taraf bence erkekler diye düşünüyorum ben
Erkekler
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Erkekler bence aldatmaya her zaman daha yatkın. Kadınlar bence ilişkilerinde her zaman daha sadık olan taraf olur.
Kesinlikle 🌸
Erkekler
Eşit aslında
İnsanlar
Erkekler kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?