Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aldatmaya meyilli olan taraf, erkek ve kadın olmak üzere her iki cinsiyettir. Ancak, bazı araştırmalar, erkeklerin kadınlarınkine göre aldatmaya daha meyilli olduğunu göstermektedir. Bu, erkeklerin daha fazla cinsel partnere sahip olma eğiliminde olmasından, kadınlara göre daha fazla cinsel dürtüye sahip olmasından ve daha fazla risk alma eğiliminde olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ancak, bu araştırmaların dikkate alınması gereken bazı sınırlamaları da vardır. Örneğin, bu araştırmalar genellikle genç yetişkinler üzerinde yapılmıştır ve daha yaşlı yetişkinler için sonuçlar farklı olabilir. Ayrıca, bu araştırmalar genellikle Batı toplumlarında yapılmıştır ve farklı kültürlerde sonuçlar farklı olabilir.
aldatmaya meyilli olan taraf, erkek ve kadın olmak üzere her iki cinsiyettir. Ancak, aldatma davranışı, kişinin bireysel özelliklerine ve koşullarına göre değişebilir.
Merhaba,
Aldatmaya meyilli olan taraf ne kadınlar ne de erkeklerdir. İhanet, aldatmak kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir. Cinsiyet ile hiçbir ilgi ve alakası yoktur..
Araştırmaların çoğunluğu kadınlar olduğunu söylüyor ancak ben erkekler olduğunu düşünüyorum genel olarak gözlemlerime dayanarak...
Aldatma veya sadakatsizlik; evli ya da duygusal veya cinsel bir kapalı ilişki içerisindeki taraflardan birinin ilişkideki partnerinin bir başka kişi ile ilişkiye girmesi. Aldatma sadece duygusal düzeyde, sadece cinsel ilişki düzeyinde veya hem duygusal hem cinsel ilişki şeklinde olabilir.
Fark etmiyor iki tarafta aldatmaya meyilli oluyor karakter önemli, karakteri düzgün olan insan sevdiği insanı aldatmayı bırak yalan söylemeye bile tahammül edemez
Cevap
30Cevap
Cinsiyeti değil karakteri bozuk olan aldatmaya meyillidir..
Kadınlardır. Erkekler sadıktır ama kadınların sadakatsizliği erkekleri başka çiçeklerden bal almaya yönlendirir. Bunu bir zamanlar sevdiğim kızı göz önüne alarak rahatlıkla söyleyebiliyorum. Cahillik işte o da cahildi ben de 🫤 gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriyordu. Oysa ilk itiraf ettiğimde çok sevindiğini bilirim ama işte dediğim gibi...
Hayatta kadinlar bu kadar ilgi gordukce ve degerlendirildikce, ilgi yagmuruna tutuldukca her hangi bir sorunda partner bulmalari ve aldatmalari oldukca kolay erkekler icin bu is daha zor.
Aldatmaya meyilli karakterler var, cinsiyet olarak erkekler daha meyilli bence, erkek olduğum için erkekleri tutmayacağım fakat kadınlardan da aldatanlar erkeklerden almatmayanlar da var. Bunu sadece cinsiyete bağlayamayız
Çevrede fakirler varsa erkekler. Çevrede zenginler varsa kadınlar 🤣🤣
Karakter meselesi. Vicdanlı, karakterli insan aldatmaz, ihanet etmez. Sadık kalır.
Kadınla ilgilenilmezse, ihtiyaçlar giderilmezse sıkıntı farklı şeyler bulmak gerek
Cinsiyete alakası yok karakterinde varsa yapar
bence erkekler cünkü erkeklerin tek derdi güzellik genclik erkekler genc kadin güzel kadin istiyorlar ondan
Aynen bencede erkekler. Genelde erkekler arayış içinde olurlar ilişkileri olsa bile. Ama bence biz kadınlar erkeklere göre daha sadığız diye düşünüyorum ben. Erkekler oyle değil aldatmaya daha yatkın.
kadinlar evlendikten sonra en fazla flörtlesiyor gidio yatmiyor erkekler kesinlikle daha cok aldatiyor kadinlar cogu sadik
Kesinlikle erkekler kadına çok düşkünüz
Genel olarak erkekler
Evet bencede erkekler daha yatkın aldatmaya. Kadınlar öyle değil sevince sadece tek kişiyle olurlar gözleri ondan başkasını görmez hatta. Ama maalesef erkekler öyle değil sürekli gözleri dışarıda olur.
Erkekler tabii ki de
Evet bencede erkekler. Erkekler tek bir kişi ile yapamaz onlar sürekli başka kız arayışında falan olurlar. Yani kadınlar kadar sadık değil erkekler onlar sürekli ilişkisi bile varsa karı kız arayışına girerler.
Çok haklısın erkekler kadın delisiler aldatma oranları oldukça yüksek
Aldatılmış biri olarak erkeklee diyorum
Aynen bencede erkekler. Kadınlar aldatmaz geneli öyle çünkü. Daha sadık olan taraf bence biz kadinlariz erkekler öyle değil. Erkekler sürekli arayış içinde olurlar hayatında bir kiz bile olsa yaaa.
Cinsiyetten bağımsız olsa da, erkekler biraz daha mı yatkın ne
Kadınlar. sadece erkekler gibi acemi değiller 😃
Bence her ikisinin de var aldatma potansiyeli
Erkek olarak bizim daha fazla bence
kadınlar
sadece yakalanmıyorlar
Aç kalan taraf
Ya bence karaktersizlik meselesi cinsiyete bakmaz
Cinsiyetle alakası yok, karaktersiz olan aldatır.
Cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum
kadını erkeği yok be dostum :D
ilği görmeyen iki tarafta yapar
Karakter meselesi
Elbette karakter meselesi bu ama bence en çok aldatmaya yatkın taraf genelde erkekler olur. Kadınlar aldatmaz genelde çünkü biz erkeklerden daha sadık ve daha güzel severiz diye düşünüyorum ben...
kadınların aldatma oranı %55 oldu
Kadınlar.
Alternatifleri çok
Mutsuz olanlar
Erkek
Erkekler diyen%85 oranındaki kadın aldatılmış
Yoo ben hiç aldatılmadım ve erkekler diyorum
@Tubaacelyaaa Senin gibi kadını da aldatan köprüden atsın kendisini
erkekler
her iki tarafta
değişir
Erkekler