Yüzyılların çözülemeyen, cevabı bulunamayan sorusuna cevap bulmanın vakti!! 😋
Aldatma iç güdüsü hangi cinste daha fazla sizce? Erkekler mi yoksa kadınlar mı? Nedenleri ile birlikte açıklayın bakalıım.Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz! 🤓Yorumlarda buluşalım! 🥳
Erkekler açıktan kadınlar ise gizliden aldatıyor. Çünkü kadın daha kurnaz ve daha sistemli düşünebilen varlıktır. Hangi cins daha çok aldatıyor? Bana göre gözü, kalbi, nefsi aç olan daha çok aldatıyor yani kadın ya da erkek diye cins kavramına göre karar vermekten ziyade insan kavramını kavrayamamış olan kişi daha çok aldatıyor demem çok daha doğru bir tespit olur.
Kötülüğün, her türlü yetersizlik ve zayıflıktan kaynaklı bir davranış biçimi olduğunu düşündüm uzun zaman.. "Eğer bir insan maddî-mânevî her anlamda samimiyetle, yeterince desteklenirse kötü insan olmasını gerektiren tüm sebepler ortadan kalkar ve kişi iyi insana dönüşür" mantığındaydım. Fakat desteklediğim insanların herhangi en ufak iyi bir değişim göstermesi şöyle dursun, önceki hâllerinden daha korkunç düzeyde kötü insan hàline geldiklerini, aslında onlardan iyi insan değil, "daha güçlü, daha bilgili bir şeytan" yarattığımı, Allah'ın yarattığım o insanların elleri ile beni cezalandırdığı anda farkettim bunu. Aslında yaratıcı bana kimin nasıl terbiye edileceğini en iyi kendisinin bildiğini, sistemin düzenine bu denli müdahale etmemem gerektiğini ve terbiye etmem gereken kişinin öncelikle kendim olduğunu bana acı tecrübelerle öğretti. Hem de bir çok kez.. Artık sistemdeki hiçbir pürüz için hemen lüzumsuz kahramanlığa soyunmuyorum. Çünkü biliyorum ki bazı insanlar câhil, bazı insanlar aç, bazı insanlar kimsesiz kalmalı.. O kişinin hangi şartlarda ve hangi sürede nasıl terbiye edileceğini en iyi ben değil yalnızca Allah bilir.. Kendini her anlamda eğitebilen bir insan mutsuzlukları ile yüzleşmeyi de bilir. İhanet etmek insanın yüzleşmekten, savaşmaktan korktuğu gerçeklerinden kaçmak için yaptığı bir kaçamak yoludur. Utanmayı bilen erkeğe , hata yaptığında yüzü kızaran, gönül almayı bilen.. Kazandığı maddî olanaklar ya da şartlarla kendi değerini belirlemeyen, bir mini eteğe aklı gitmeyen!! Doğruları uğruna bedel ödemiş, kirli ilişkilerle ne bedenini ne de ruhunu kirletmiş, bedeni değil ruhu okşamayı öğrenme seviyesine ulaşabilmiş insanlara yer açın hayatınızda Açın hâlinden anlayacak kadar aç kalmış, kimsesizin hâlinden anlayacak kadar kimsesizlik görmüş fakat tüm bunlara rağmen temiz kalmayı başarabilmiş, ruhla ilgilenmeyi öğrenebilmiş, okuyan, araştıran, öğrenen ve öğretmeye âşık, size aklıyla rehber olacak insanları eş yapın kendinize.
Şehvet duygusu kadınlarda 3 ise , erkeklerde 7 dir.. Haya / edep duygusu erkeklerde 1 ise , kadınlarda 9 dur.. Çok eşlilik potansiyeli de erkeklerde 9 ise , kadınlarda 1 dir.. ... kadınların akılları başlarındadır her zaman.. ve uçkurlarının peşinde gitmezler.. .. Bunun yanında fıtrat denilen bir şey var.. Kadınların neredeyse tamamı tek eşliliğe programlıyken fıtrat olarak , erkeklerin pek çoğunda klasik tabirle , ne kadar çok çiçeğe tohum bırakırsam o kadar iyi , aa bu kız da çok tatlıymış , bugün 20 defa aşık oldum ama bundan önceki hiç birini hatırlamıyorum şeysi vardır.. Dünya genelinde erkekler, kadınların çevresinde ve peşinde dolanır.. ve yine bilinen tabirler vardır , bir kızı 10 kişi ister , 1 kişi alır.. gibi gibi.. erkeklerin günde , kızlara nazaran en az 8 kat daha fazla sefer cinsellik düşündüğü yapılan sayısız araştırmalarla sabittir.. 1 kadın 20 tane erkeğin arasında kaldığında huzursuz hisseder kendini , 1 erkek 20 kadının ortasında kaldığı zaman , beni buraya gömün der, sakın beni buradan almayın... Erkeklerin , yasak aşklar (!) a yeltenme potansiyelinin kadınlara nazaran kat be kat daha yüksek olduğu fikrini atabiliriz ortaya.. Erkeklerin hoş kadınlara baktıkları zaman , beyinlerinde muazzam aktivitelerin başladığı bilinmektedir.. Erkekler neden beğendikleri bir kıza bakar , bakaar , bakaaaar? ve yine bakar? veya fazla başı boş bıraktığınız an neden ötü başı oynamaya başlar pek çok erkeğin? ufak ufak sağa sola aranmaya , zarf atmaya falan başlarlar? ... yine ve yine erkekler üstünde yoğunlaşıyor oklar galiba... .. Bunun yanında , yine pek çok erkeğin, cinsel aldatma konusunda çok umarsız olduğu ve fırsat buldukları an kaşındıkları bilinir... 40 ından sonra azanı teneşir paklar diye bir deyim vardır... yine ve yine orta yaş krizine girip , hayatı boyunca uslu durmuş bazı koca koca kelli felli adamların, hayatlarında bir defa yaramazlık yapmaya çalışıp ellerine yüzlerine bulaştırdıkları da bilinir.. bu konuda yorum yapmak haddime değil belki ama , benim çevremde çok defa olmuş ve bir şekilde kulağıma gelmiştir.. 45-50 yaşındaki aile babası adamların , hayatlarında bir kez bir b. k yemeye çalışıp , s. çıp batırdıkları.. bakmayın , eşlerin pek çoğu zaten bu yaramazlığı ortaya çıkarmış, ama bir şekilde affetmiştir.. bütün bunları neden anlatıyorum? soru nereee benim yazdıklarım nere... çünkü , erkeklerin fıtratı zaten en baştan problemli.. sokaklardan tutun, internete ve hatta buraya kadar pek çok abaza var çevrede değil mi? veya neden yüzde 99 tacizi yapanlar erkektir? kadınlar neden bir erkeği kenara sıkıştırıp rahatsız etmez? belki çok çok nadir.. erkekler aldatma fiilini, yetişme tarzı , ( aslan oğlum benim yapar ne olacak çapkın adam ) gibi , veya kuvvetli cinsel açlık veya her gördüğü güzele aşık olma babında duygusal aldatma yapmaya daha bir meyillidir.. Kadınların da bunu yaptığını görüyoruz son dönemde.. git gide artıyor hem de.. evli kadınlar veya flört eden genç kızlar... pek çoğu ilgisiz kalmış , veya problemli veya pasif karakterli bir adamın sevgilisi veya eşi.. bazen ilgisiz kalmak , bazen intikam amacıyla yaptıklarını görüyoruz.. ama yine pek çok kadın aldatma vakasının temelinde yine toplumsal ahlakın bozulmaya başlaması , zina denilen çok önemli terimin ne olduğunun unutulmaya başlamasını görüyorum... erkekleri bu konuda çok daha potansiyel suçlu olarak görüyorum.. aldatmayan pek çok erkek de , ya sürekli denetim altındadır, başı boş bırakılmıyordur veya kör kütük aşıktır partnerine. veyahut kendini dizginlemektedir her an.. bunlar benim kişisel görüşlerimdir. kimseyi bağlamaz. harika erkekler de harika kadınlar da vardır aramızda.. mesela KS kızları ve KS erkeklerinin hepsini bu yazdıklarımdan tenzih ediyorum. Hiç biri kendi üzerine alınmasın.. O benim bahsettiklerim başka yerlerde yaşayan kaka kızlar ve erkekler.. sonuç... ben yine de bu potansiyeli erkeklerde 8 ise kadınlarda 2 görüyorum..
Bu görüşlerini bilimselliğe dayandırsan neyse de. Kafadan sallamışsın abicim. Hepsi öznel şeyler bilimselliği de yok zaten. Bir de fıtrata değinmişsin. E fıtratında varsa zaten suç insanda değildir? Neyi anlatmaya çalışıyon ya da niye erkekleri suçlamaya çalışıyon yani? Dediklerinde çelişki çok.
@_Emir_Alien daha da önce dediğim gibi.. kime ve neye göre.. daha 3-5 senedir karşı cinsten haberin var yaşın itibariyle ve bana bol keseden salladığımı iddia etmen de bir enteresan...
Asla aldatmam diyerek başlamış olduğum evlilik kariyerimde bilmem kaçıncı sevgilimden ayrılmış bulunuyorum. Sevgilim dediğime bakmayın, f*ck de diyebiliriz. Bazen duygusal ya da hafif erotizm dolu mesajlar, bazen çıplak bir vücut fotoğrafı ve kısa videolar. Bir kaç ayda bir de gizli gizli buluşmalar ve mutlu son. Tabi tüm bunları yine benim gibi evli bir kadınla yaşadım. Son ilişkimden bahsedecek olursak, Kendisi öğretmendi ve ders saatlerini ayarlayıp gündüz bir apartta buluşuyorduk. Bazen de onun eşi şehir dışına çıkıyor bende halısahaya diye evden çıkıp kan ter içinde eve dönüyordum. Hatta inandırıcı olsun diye eve varmadan önce mahallede iki tur dönmüşlüğüm de vardır :). Tabi bunlar sık sık olamıyor maalesef. Ayda bir anca buluşuyoruz. Elimizden gelse haftada 2-3 yapmayı isteriz ikimizde. Biraz daha ayrıntı vereyim. Normal şartlarda kendi eşimle ilişkimizi yarım saatte sonlandırırken onunla olan birlikletiğim 3-4 saat sürüyor. Kaçamak olmasından mı kaynaklı bilmiyorum ama çok aşırı istekli oluyorum. Keza kendisi de öyle. Onun eşiyle olan ilişkisini nereden biliyorsun diyeceksiniz. Mi Home şifresine kadar biliyorum ve 7/24 evin içindeki kamerasını izleyebiliyorum. İnsan neden yatak odasına IP kamera koyar o da ayrı bir mevzu. İlişkiyi bitirme mevzusuna gelecek olursak da iki yılın sonunda hamile kalması neticesinde görüşmelerimizin sekteye uğradığını söyleyebilirim. hamile kalması sonucu mecburi bir ayrılığımız oldu. (Çocuk doğana kadar acaba benden mi diye çektiğim mide kramplarını başka bir postta anlatırım. Neyse ki aynı babasına benziyor)
Demem o ki bu ve buna benzer 4-5 birlikteliğimin hepsi evli kadınlarla oldu. Kimisi işyerinden hastayım diye izin aldı, kimisi hastaneye gidiyorum dedi, türlü türlü bahanelerle aldatma sarmalının içinde bulduk kendimizi. Yasak olan nedense hep daha cazip geliyor. Nedense evde gösteremediğim saatlik performansları bu kadınlara karşı çok rahat sergiliyorum.
Velhasıl kelam kadınlarda aldatır efendim. Hem de ne aldatırlar. Ama siz siz olun aldatmayın. Bir kere aldatınca ipin ucu kaçıyor bağımlılık yapıyor.
Hem fiziksel hem de zihinsel sebepler yüzünden erkekler aldatmaya daha çok meyillidir. Bu soru zamanında Haydar Dümen'e de soruldu ve Haydar Dümen aynen şöyle cevap verdi: Kadın bir ayda tek bir üreme (yumurta) hücresi üretebiliyor ama erkek tek seferde milyonlarca sperm üretebiliyor. Yani olaya döllenme olgusu açısından bakarsak erkek; en basit içgüdüleri ile birden çok kadını döllemeye programlanmıştır, kadın ise onu en mükemmel genlerle dölleyecek erkeği aramaya ve seçmeye programlıdır. Zihinsel olarak da kadın ve erkek beyni, en temel içgüdülerini doğrulamak ve haklı çıkarmak üzere hareket eder. Yani velhasılkelam kadın bir çiçekse, erkek de her çiçekten bal almak isteyen bir arı gibidir. Ama bütün bunlar erkekleri aldatma konusunda daha maharetli yapmaz ve erkeğin aldatmasını haklı çıkarmaz. Erkek de isterse yukarıda anlattığımız içgüdülerine rağmen tek eşli kalabilir. Çünkü kadın da olsak erkek de olsak her şeyden önce insanız ve aklımızı kullanabiliyoruz. Ayrıca etik değerlere sahibiz. Mevzu her şeyden öte karakter meselesi...
Aldatmak bile isteye karşı tarafı çok fazla üzmek, gözyaşı şampiyonu yapmak, hayıflandırmak, geleceğine incir ağacı dikmektir. Kadın olsun erkek olsun burada aldatma söz konusu varsa her türlü haksızdır ama hayatlarına hep devam etmişlerdir. Vicdan azabı çekenlerin sayısı da o kadar çok değildir. O insanlar umursamaz ve aldatmaya devam ederler. Bu tarz insanlara şans verdiğimiz, gönül verdiğimiz için bizimde hatamız oluyor ama işte gönül bu konuyor ve konduktan sonra da hızlıca ayrılamıyor ya da toz konduramıyor. Umarım herkes gönlünün ekmeğini yer aşk doyumunu yaşar.
Aldatmak kişilik/karakter işi. Kadın veya erkek diye ayrıştırmak istemem. Sonuçta erkekler bir kadınla, Kadınlarda yine erkeklerle aldatıyor. Durum stabil. Ama şu da bir gerçek. Kadınlar duygularıyla hareket eden varlıklar ve öyle kolay kolay aldatmaya yeltenmiyorlar bana kalırsa. Aşıksa seviyorsa tek bir kişiyle ömür geçirebilecek kapasitedeler. Ömürlerini bir adama adamaktan çekinmezler. Erkekler en ufak ilgisizlik sevgisizlik sezince başka kadınlara yönelebiliyorlar sanki
Çok iyimsersin kadın, dan söz ediyoruz 😀 Kocasını yegeni ile aldatan mı komşusuna verip veriştiren mi? Erkekler nedense hep evli yapanlarla bu haltı diyor neden.
Eşine çok ama çok güvenen aldatılır gibi bir durum var. Tanıdığım 5 erkek mağdur olurken 2 kadın aynı şekilde aldatıldı. Gülüm balım çiftlerdi iyi mi? Kimi eşini yeterli bulmaz aldatır, kimi ilgi aşığıdır ki bulunca hayır demez, kimi intikam alır, kimi zevkine yapar, kimi bağımlıdır... Size bir şey söyleyeyim: Herkesin işine kimse karışamaz. Cjdndkk
Erkek ya da kadın aslında ne fark eder diyorum. Bir insanın onurunu ve gururunu zedeleyen sebebi ne olursa insanı kırmaya yetip artıyor. Genel olarak bakarsak erkekler daha yatkın olup bu suça ortak olan kadınlar oluyor. Bu durumda şartlar eşitlenmiş olup iki cinsinde aldatma potansiyeli ortaya çıkıyor 🍒
@_Emir_Alien Ona yalan denmez Yanlış denir Şahsi görüşündür saygı duyarim Yanlis ise nerde nasıl yanlış ispatlaman gerek Ve bunuda kimse kabul etmek zorunda değil Yaşın kaç Kaç ilişkin oldu Kaç kadinla samimiyetin oldu Ne kadar insan tanıdın merak ettim bi sen yanlış demissin
Genellikle erkekler daha çok aldatan taraf oluyor. Tabi ki kadınlarda aldatabilir ama çoğunluğa bakıldığı zaman erkek daha baskın taraf oluyor. Aldatan kişinin aslında karşı tarafı sevmediği için aldatmaz kendi kişisel problemleri yüzünden aldatır. Çünkü aldatmaya baş vurmadan yolları ayırma kararı alınabilir ama bunun yerine aldatma şıkkı seçiliyor ise o zaman kişinin kendi içsel problemleri vardır şahsen. Aldatan kişinin genellikle ilişkisinin sorumluluğunu üstüne alamayan , kendini yetersiz bulan ve özgüven eksikliği gibi kişiler aldatmaya daha meyilli oluyor. Erkeklerin geneli aldattığı vakit suçu direk karşı tarafa atıyor. Klasik bir cümleleri vardır "kadınlık vazifelerini yerine getiremiyorsun" "beni çok ihmal ettiğin için bende başka kişilerde sevgi aradım" gibi cümleler ile karşı tarafı suçluluk duygusuna sokarak bastırmaya çalışırlar. O yüzden aldatılan kadınlar kendilerini suçlu ya da çirkin hissetmesin. Aldatılan her kadının düşündüğü ilk bir şey vardır "benden daha mı güzel? onda olup da bende olmayan ne?" gibi sorular kafamızın içinde dört döner ve döndükçe kendimizi suçlu hissederiz halbuki kendimizde aradığımız soruları, suçlamaları bir kenara bırakıp kendimize "aldatan kişi sadece beni mi aldattı?" diye sormamız gerekir çünkü aldatan taraf sadece karşı tarafı değil kendi duygularını da aldatmış oluyor ve kendi duygularını aldatan bir insan uğruna kendimizi acının içine doğru çekmemeliyiz. Kendimi kaptırdım git vallahi. Sanki biraz konunun dışına çıkmış gibi hissediyorum jsjskdn
Bu sitede vakit geçirmeye başlayana kadar erkekler derdim bu sorunun cevabına. Ben de aldatıldığı için evliliğini bitiren bir kadınım çünkü. Bilinçaltımda hep ERKEKLER ALDATIR cümlesi döner dururdu.
Ama gördüm ki kadınlar daha meyilliymiş buna. Okuduklarım gözlerimle gördüklerim inanılmaz. Ve işin kötüsü bununla gurur duyuyor kadınlar. Yani pişman hissetmiyorlar. Bir de bunu psikolojik saçmalıklarla mantıklı bir hale getirmeye çalışıyorlar. Evlisi, çocuklusu, sevgilisi olanı bile bin tane oyun çevirmeye çalışıyor ufacık aklıyla...
Ve inanılmaz bir cesaretleri var. Yani karşılarındaki adamın sevgilisi mi var evli mi değil mi umurlarında değil Şanslarını deniyorlar. Elde edemeyince de çirkefleşiyorlar. Sevgilime; abuk subuk nedenlerle saçma sapan saatlerde mesaj atan hanımlar canımlı cicimli hitap edenler karşılarında beni görünce birden abicim demeye başlıyor. Bir daha da mesaj atmıyorlar haliyle :)
Hemcinslerim, çok fenasınız... ERkekler, Allah yardımcınız olsun. Bu kadar gözü kara ( iyi anlmda söylemiyorum) kadın varken etrafta, ancak irade sahibi erkekler eşlerine sadık kalabilir, işiniz zor vesselam...
Merhaba, kendi adıma böyle bir genelleme yapmak zorunda kalırsam kesinlikle erkekler derim.. Şimdi tabi ki kadınlardan da ihanet edenler azımsanmayacak kadar fazla lakin genele bakarsak biz kadınlar daha duygusal davranıyoruz ve daha sadık kalıyoruz gönlümüzdeki insana ve duygulara.. Aslına bakarsak insan hayatındaki insana sadık kalmaz, bence insan kendine sadık kalmalı en başta.. İhanet eden kendisine ediyor.. Karşı taraftan onur ve haysiyet namına eksilen bir şey asla olmaz.. Erkeklerin çoğunluğu kadınlardan daha duygusuz davranıyor.. Tabi ki hepsini aynı kefeye koymuyorum ama erkek olmakla adam olmak farklı şeyler.. Keyifli geceler..
Şimdi bu soru tuzak bir soru öncelikle yani bu tuzağa düşenler genelde aldatılanlar olacaktır zira bir erkek aldatıldıysa kadınları bir kadın aldatıldıysa erkekleri suçlaması bariz..
ancak aldatmanın temelinde yatan şey eğer bir sevgiliyse aldattığı kişi yeni bir arayıştır ki burada aslında aldatan kişinin ne istediğini bilmemek yatıyordur :) yani onu kınamak eleştirmek belki de yanlış kişiye güvendiğin için kendine kızmakla geçiştirebilirsin..
ancak evliysen ve eşini aldatıyorsan ya da eşin aldattıysa seni bu bana göre karakter meselesidir çünkü hiçbir şekilde sana en ufak saygısızlık etmemiş sevmek ve saygı göstermek dışında bir şey yapmamış birisini aldatmak yerine eğer onu sevmiyorsan boşanmak gerekir.
Bu bağlam da
Kadınlar mı Erkekler mi çok aldatır diye sorduğun soruya ben aldatmak cinsiyete özgü bir davranış değildir diye cevap vereceğim :)
Bu olayın cinsiyetle hiçbir alakası yok toplumda ne kadar erkekler bu konuda daha çok ön planda tutulsada bu tamamen karakterle ilgilidir sevdiğine sadakati saygısı olmayan tek bir kişiyle yetinmeyen her karaktersiz aldatmaya meyilli ve sevenini aldatmaktan çekinmez..
Merhaba 🌸 Erkekler kadınlar iki taraf da aldatır En çok ne yazikki kadınlar diyorum linç yiyeceğim biliyorum ama TV de KS de Çevrede her yerde görüyor duyuyoruz. Erkekler aldatılma korkusu yüzünden evlenmiyorlar.
Aldatmak cinsiyete bağlı değil evet , ama aldatan erkek bir kadın ile -genelde o kadında ya sevgilisini /ya da eşini aldatıyordur x kişisi erkekle.. Aldatmayan insan var mı diye sormak daha mantıklı sanırım.. kimi duygusal boşluk -kimi cinsel boşluk illa ki bir günah sebebi vardır herkesin hayatında.. Ama bana göre asıl kadınları yine kadınlar eziyor, bir erkeğin ilişkisi olduğunu bildiği halde birlikte olmaya devam eden çok insan var.. Cinsiyete bağlı olarak değilde -karakter/sizliğe bağlı olarak görüyorum bu durumu ben
merhaba 🍁 eskiden olsa bu soruya çok emin bir şekilde erkekler derdim ama şu an baktığımda insanlığın duygu düşüncelerin kişilik ve karakterlerin aşırı derecede değiştiği çok bariz maalesef bu değişimler kadın erkek herkesi değiştirdi toplumumuzun yapısını kurallarını örf ve adetlerini kadınlar eskiden çok masum ve evcil bir yapıya sahipken (duygusal anlamda yani) şimdi erkekler kadar rahat ve umursamaz ki istisnalar kaideyi bozmaz eskiden aldatma karşıtı olan kadınlar fazlaydı ama şimdi baktığımda erkekleri bile geçecek duruma geldi yani demek istediğim kadınlar ve erkekler her iki gurupta aldatma iç güdüsüne esit şehitlikte ama bunun genellikle cinsiyet değilde karakter meselesi olduğunu düşünüyorum 🍁🍁🍁🖤
Bu konuda erkeklerin adı çıkmış olsada ben kadınlar diyorum heleki kadının çapkını dahada beter oluyor baglanamama sorunu olan bir kadın düşünün aradığı kriterlerde biri olmadığında anında o kişiden sıkılıp başka arayışlar içinde olabiliyorlar buradan örnek verirsek dün ilişkiye başlayıp cümle aleme davul zurna eşliğinde duyurulup tebrik istenir bugün bir bakmışsınız bu çift ayrılmış kadın ertesi gün başkasıyla ilişkiye başlamış sitenin geneline baktığınızda buradaki evli bayanların çokluğu inanılmaz derecede fazla ve çoğunun da sevgilisi var şimdi geriye dönüp baktığınızda bunu erkek yapmış olduğunda çapkınliga bağlıyoruz da kadınlar bunu yaptığında bunun adına ne deniliyor ben şahsen bir isim bulamadım saygılar
Aldatmak bir şeyi gizliyip saklayıp sanki böyle değilmiş gibi izlenimi uyandırıp o şeyi gerçekleştirmek demektir. Yani bu olgu şeytani bir zekanın eseridir. Bu yüzden kadın olan mı erkek. olanmı aldatır diyemeyiz. Kim daha sinsi, daha kurnaz ve daha içten pazarlıklıysa o taraf daha çok aldatır.
Aldatmak hep demişimdir pratik zeka işidir. Vazgeçilemeyen veya bir şekilde hayatında olmasını istediğin bir ilişki içinde yeteri kadar beklentilerin karşılaşılmaması durumu söz konusuysa burada kadında erkekte aldatma fikrini düşünür. Erkekler bu konuda yeteri pratik zekayla uğraşma cesareti göstermesi için çapkın ruhlu olması gerekir. Sırtlan avcı karakterli değilse bir erkek aldatmayı aklından geçirmez. Bundan zevk almaz. Günümüzün teknolojinin sunduğu iletişim sayesinde kadınların bu konuda çok daha fazla aldatmalara karıştığını gösteriyor. Bunu bi grafik çizgisinde düşünürsek. Kadınların yükseliş oranı daha fazladır. Erkeklerde durum bi tık arttığını diyebilirim. Artık çapkın ve avcı karakterinde kadınlar fazlalaştı. Bu yüzden erkeklerin işi daha kolaylaştı. Kolay ulaşabilirlik bu durumun içine insanları çabuk dahil edişi söz konusu olduğu için aldatmalar daha fazla. Hatta sıradanlaştırıldığını diyebilirim. 🤷♀️
Ben erkekler diye düşünüyorum. Çünkü erkekler her şeyi basit düşünüyorlar. Kadınlar biraz daha üstüne düşüyor erkeklerin, bazılarının bu hoşuna giderken bazısı sıkılıp daralıyor ve başka kız peşine düşüyor. Genel olarak düşünürsek de her iki taraf da yarışır.
Bunu bir cinsiyete yapıştırırmam yanlış olur. Erkek veya kadın aldatır diye sorgulayacak olursak. Ilişkisinde duygusal cinsel olarak yeterli doyuma ulaşamayan insan aldatmaya meyil eder. Günümüzde mutsuz evlilikler ilişkiler o kadar çok ki. Özellikle istemediği bir evlilik yapan erkek/kadın duygusal yoksunluk içerisindeler. Duygusal boşluklarını doldurmak için arayışlara giriyorlar. Evet etik bir davranış değil. Ama bu yolu kurtuluş , mutluluk olarak görüyorlar.
Aldatmanın cinsiyet ile bir alakası yok ki. Bir onbeş yıl önce sorulmuş bir soru olsaydı erkekler olabilirdi bu sorunun cevabı.
Şimdi evden hiç çıkmayan bir kadın da aldatabiliyor. Aldatmak için evden çıkmasına gerek kalmadı çünkü. her şey elinin hatta ayağının altında. Önceden fiziksel temas olunca aldatmış oluyordun artık online aldatma yolu mevcut. Bence bu yol realde aldatmadan daha da tehlikeli. Çünkü birini bir kişi ile değil on kişiyle bile aldatabilirsin. Kişinin potansiyeline kalmış.
Bunun Kadını-Erkeği olmaz kendini hangi cins daha çok boşlukta ilgisiz sevgisiz görüyorsa o taraf bu yola baş vuruyor elbette kötü bir durum ve sonuç olarak ise kişil ve karakter sorunu.
Merhaba, Bu sorunun net bir cevabı yoktur. Herkesi tanımıyorum, binbir çeşit insan var. İhanet aldatmak kişilik ve karakter meselesi cinsiyete bakarak bir şey söyleyemem. Genele baktığımız zaman en çok erkekler görünüyor bence iki cinste aynı! 😅
Erkeklerin aldatma isteği ile aldatmayı gerçekleştirebilme ihtimali karıştırılıyor bu yüzden en çok erkekler deniliyor ama kesinlikle yanlış. Erkekler aldatmaya sıcak bakarlar ama çoğu buna imkan bulamaz. Kadınların ise aldatmaya her zaman imkanı vardır ama dini inançları nedeniyle ya da eşi maddi manevi yeterli olduğu sürece aldatmayı dusunmezler. Bunlara sahip olmayan kadin aldatır ve toplumsal baskı nedeniyle belli etmez.
Kadin ile erkeğin arasındaki asil fark, erkek, eşi yeterli olsa bile fırsat oldugunda aldatır ama kadin eşi yeterli olduğunda sadıktır olmadığında eşi yok demektir bu yüzden gururu varsa bosanir ya da boşanmadan yeni bir eş arar. Diğeri sadece kağıt üstünde eştir. Kadin evet tek eslidir ama yanında yeterli bir eşi varsa öyledir.
Okul zamnı bu konu üzerıne sitemizde anket yaptık cok ılgınc olaylra ılgınc insanlara rasldık altatmada erkekler coğunlukla yanlız kadının aldattığını kimsenın ruhu duymuyor. okdar iginc şekıllerını yazdılar inanmdik video attılar. şunu öğrendik erkek fırsat bulursa aldatır yanlız istekli kadını zincire vursanda doymayınca aldatıyor muş en yakında kimi bulursa 20 yil eskinmı sevılgilıyle aldatanmı ararsın 5 sevgili bulup onlarla aldatanmı ararsın 2 eltı kollu kuvetlı bulup ıkısıde bir kişiyle aldatanmı cok ılgınclerıni gördım duydum
Merhaba adminim, Bence erkekler daha çok aldatır. Genelde karaktere bağlı ama, yaşadığımız toplumda erkeklerin aldatması gayet normal gözüküyor. Mesela bir erkek aldattı diye, bir kadın çıkarıp onu vurmuyor. Seven, gözü sevdiğinden başkasını görmeyen aldatmaz bence. Bu da evlenmeden az çok anlayabileceğimiz bir durum. Bir de şu var ki; iradesi zayıf erkekler, sıradan bir kadın herhangi bir yerini açınca hopluyorlar. Yani kötü niyetli bir kadın, o taraflarda niyeti olan bir erkeği de çok kolay yoldan çıkarabiliyor.
Bence genelleme yapmak gibi olmasın ama erkeklerin kadınlara göre aldatma potansiyeli daha yüksek gerçi devir değişti artık erkekte kadında aynı al birini vur ötekine birde artık eskisi gibi gerçekten canı gönülden seven kimse kalmadı ki nerde o eski güzelim sevdalar aşklar şimdi iki günde bir sevgili değiştiriyolar çorap değiştirir gibi.
Bunun cinsiyet ayrımı yok ama erkekler daha çok aldatır şartlar vb durumlar daha uygun kılar aldatma ya yönelik ama şu son 5 seneye baz alırsak kadınların aldatmasın da yükseliş gösteriyor devir ve zihniyet kitlesi değiştikçe olumsuz şeyler daha bir artış gösteriyor
bence kadınlar da en az erkekler kadar hatta daha bile fazla aldatıyor olabilir ancak iz bırakmak konusunda erkekler acemi hemen yakalayabiliyorsun bir yalanında ancak kadınlar karda yürür izini belli etmezcesine davrandıkları için açığa çıkmıyor fazla xd
Erkeğin aldatması için bir kadınla ilişkisi olmasını düşünürsek aslıda eşittir sayı belki bir tık erkekler öndedir erkeklerin bu konudaki farkı duygu olmadanda ilişkiye açık olmaları Kadınalar daha ziyade zor beğeniler ve azda olsa bir etkilenme olması şart diye düşünüyorum 🙄 umarım çok uzun yazmadım
Kadınlar en ufak bir ilgisizlik durumunda bir başka erkekten bir kaç güzel söz ve ilgi görünce ona meyl edebiliyor ve kadınların doğası gereği bitmek tükenmek bilmeyen bir beğenilme arzusu olduğu için kadınlar diyorum ben ve bunu da sosyal medya ve alternatif çokluğuna da bağlıyorum biraz
Ben konuya Kadınlar mı aldatır yoksa Erkekler mi diye bakmıyorum. Kim ki kendine ve sevdigine saygısı yoksa aldatır. Karaktersiz olduklarındanmıdır bilmiyorum ama değer vermedikleri kesindir. Allah kimseyi böyle insanlarla sınamasın.
@yalnizliklimani577 Aynen öyle halbuki ölüm korkusunu kalperimizde taşıyabilseydik belki daha sıkı sarılırdık sevdiklerimize, daha fazle değer verirdik. Üç günlük dünyada kimseyi kırmazdık.
@yalnizliklimani577 Şükürler olsun hayatımın en iyi karar Eşimle evlenmek. Allah yokluğunu göstermesin. Hatta Rabbim ilk beni alsın yanına ki ben görmim yaşamim onun acısını.
Bir kadın olarak değil de , tarafsız olarak cevap vermek istiyorum. Benim şu ana dek gördüğüm kadarıyla çoğu zaman aldatan taraf erkekler di :/ Kadınları da savunmuyorum onların da karşı tarafa ihanet edenleri var, bence %65 erkekler %35 kadınlar
Erkekler senin çevrendekilerden ibaret değil. Ben erkekleri savunduğum için demiyorum sadece bu görüşü savunarak ve her yerde erkekler aldatır algısı dolaştığı sürece bu durum erkekler açısından normalleşiyor. Erkekler aldattığı zaman bunu normal bir şey olarak algılıyor. Erkeklerin ve kadınların aldatma oranı tüm ülkelerde aynı sadece kadınlar bu işi daha ustaca yapıyor. O yüzden aldatma olayı erkeklerin üstüne yıkılıyor. Karaktersiz olan her insan aldatır.
@adaxd haklısın erkeğin aldatmasi nirmal görülüyor hatta helal olsun diye tebrik ediliyor falan ama kadınlar da cok aldatıyor sadec benimle olan en az 150-160 evli kadin biliyorum, diger binlerce erkekle olanlari zaten sayma
hayatımda ilk defa birisini gizlice aldattım. bilerek isteyerek kasıtlı yaptım. bunu yapma sebebim arzu istek falan değil tam tersi günün birinde aldatmadığım kişiden darbe yersem en azından kendim ettim kendim buldum diyebilme isteğimdir. eğer ki eşim bana zarar vermezse o zaman sadece vijdan azabı çekerim diye düşünüp önceden aldattım ve maçta 1-0 geriye düştüm.. ama maç sonucu 5-1 bitti.. o yüzden aldattığıma hiç pişman değilim..
Aldatmada her iki tarafta aldatıyor ama oransal bakınca erkekler tabii üstün 10 kadından iki tanesi aldatıyorsa 10 erkektende 6 tanesi aldatıyor genellikle bu böyledir
Yok ya bunun erkegi kadını olmaz bence, akşama kadar esra eroldan tut serap paköze kadar neler izliyoruz. Feministliğin sırası değil dürüst olalım bu konuda.
fark ettim ki bazı kişiler "feministlik" yapmış ancak söylemek isterim ki Karakter ile Cinsiyet bir değildir İnsanların Karakteristik özelliklerini Cinsiyetlerine göre yargılayamazsınız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler aldatır, kandırır genelde. Bu sebeple de güvenilmezler.