Kız arkadaşımla babası yüzünden ayrıldık gibi napabilirim?

Olay şu kızla akşam 8 gibi buluşup oturuyoruz ve sohbet muhabbet güzel ve yakın oluyoruz baya sonra babası arıyor saat 10da gel diyor biz tabi oturuyoruz saat 11 30 olmuş babası arıyor 10 dkya evdesin falan bağırıp duruyor sonra eve giderken evinin önüne değilde 3 dklik mesafeye kadar bırakıyordum gibi babası sarılıp yanağından öperken gördü ve kıza bağırmaya kızmaya başladı ve bende vedalaşmıştım babasını tanımadığım için o şekilde konuşmak istemedim vedalaştıktan sonra yürümeye devam ettim sonra eve gittiğimde seni asla görmek istemiyorum korkağın tekisin gibi bi mesaj aldım okadar vücudun var korkağın tekisin diyordu ve ağır geldi bana bu okadar şaşırmıştım ki anlayamazsınız hiç beklemiyordum daha sonra o mesaji alır almaz evden çıktım kızla evimizin arasi 5 dk var yok kızı aradım dedim 3 dk ya ordayım söyle babanla konuşucam gidiyordum evine sonra gelme dedi zaten siniri geçti falan ben gidicem ama kararlıyım sonra kız tekrar bana kızıcak falan deyince babası daha çok sinirlenmesin kıza patlamasın diye gitmedim ve şuda var kızın babası kızı dolduruyor sen nasıl çocuklarla takılıyosun yanında bile durmuyor diye eğer ben orada devam etmesem babasının karşısına geçsem bana derki sen kimsin sen bir hadi ordan der çok sinirliydi zaten ve eve gidince de derki nasıl tiplerle takılıyosun benim karşımda duruyor der her türlü kötüler yani beni ve ben kıza cidden bişeyler istemesem bukadar uğraşmazdım kız benim ona değer vermediğimi zannediyor kıza her şey bittimi cidden dediğimde bilmiyorum dedi bi ara yüz yüze konuşucaz onuda yazarım buraya

Kız arkadaşımla babası yüzünden ayrıldık gibi napabilirim?