Beni haksız yere terk eden eski sevgilimle aynı ortamdayım?

beni terk etmesini üç sebebe bağlıyorum

birincisi ben oynak hoppala verici olmadığım için çünkü bana kalırsa bu çocuk kendine eğlence arıyor

ikinci olarak ona fazla iyi davrandığımı düşünüyor ya da ilgisiz davrandığımı düşünüyor

çünkü ben ona dedim ki daha yeni tanışıyoruz sana hemen gelip içten samimi davranamam dedim

çocuk bu arada kendini nadir bulunan hint kumaşı zannediyor kızlar bana yürüyor kızlardan bıktım falan diyor

ben ise ona zamanında dedim

gidersen sana gel demem ikinci şansıda vermem benim için gittiğin an bitersin arkandan yasınıda tutmam kendime bir saygım var dedim

o yüzden sınıfa girerken özgüvenli bir şekilde giriyorum ona hiç bakmıyorum ve arkadaşlarımla gülüşüyorum bazen yakın erkek arkadaşımı arıyorum onu çağırıyorum onunla takılıyorum ama bunu onu kıskandırmak için yapmıyorum

sosyal medya hesaplarımda çok bir şey paylaşmıyorum özlü ve göndermeli şarkılar zaten atmıyorum genelde kendimi mutluyken atıyorum ya da oyun içerikli şeyler atıyorum ve oda oyunu çok seviyor fakat o olmadan öncede ben atıyordum

ben güldüğümde ya da bir işle uğraştığımda bana baktığını anlayabiliyorum ve çok ortak yönümüz var

ben dönsün istiyorum ama tekrar beraber olmak için değil sadece pişman olmasını istiyorum ve bunu görmek istiyorum bana yazmasa bile sürekli bakması bile yeterli

ve ben sınıfa her zaman güzel giderim

Beni haksız yere terk eden eski sevgilimle aynı ortamdayım?