Eşimle birbirimize karşı çok saygısızlastik bu duruma üzülüyorum?

5 yıl çocuk sahibi olamadık o zamana kadar bibirimize s*lak dahi demedik. Seviyeli tartışırdik. Sonra çocuğumuz oldu ve biz değiştik sanki çoğu zaman çocuk yüzünden başlıyor tartışma. Ben akşama kadar kaç defa evi toplayıp temizliyorum. Eşim ısrarla bir işe yaramadığımi evimin pis olduğunu söylüyor iki gün yapmasam ev kapıdan çıkıyor ve düzenli bir kadınım dolap içlerine kadar temiz ve düzenli ama çocuğun oyuncakları vs ister istemez dağılıyor ve laf ediyor. Annesi ve ablalarinin evini b*k götürüyor heryer kıl tüy lavaboları tuvaletleri leş gibi. Onları gormeyip bana böyle demesi beni çileden çıkarıyor. Ben ağzıma geleni sayıyorum oda karşılık veriyor tabii.. defol git bu evden bile diyorum artık oda hâliyle küfür ediyor.. hiç böyle bir çift değildik hem şaşırıyor hem üzülüyorum. Ama düzelecek gibi de değil. Bilmiyorum bu kadar işe yaramadığımi düşünmesi beni hasta ediyor. Napicam nasl düzelir eşimin bakışı?
Güncellemeler
+1 yıl
Eline sağlık demez , kendim sorarım nasl güzel mi yemek derim o "iyi işte nasl olacakti" der. Herşeyi hazırlarım hadi beraber taşıyalım masaya derim asla eşlik etmez. "O senin görevin " der telefona bakar
Eşimle birbirimize karşı çok saygısızlastik bu duruma üzülüyorum?