1 senedirki sevdiğim çocuk hakkında içimi dökmek istedim bana yardımcı olursanız sevinirim?

Ben 18 yıllık hayatımda ilk defa aşık oldum ve tam 1 senedirki. Onu çok seviyorum değer veriyorum falan ama o beni hiç sevmedi doğrusu toparlanamadim. İnsan hiç görmediği birini sever mi diye sorarsanız evet severmiş gerçekten. O farklı yerde ben farklı yerde onu sadece fotolarindan gorup aşık oldum. Ben ilk defa sevdim birisini ama o gitti başkasını sevdi ileriki yaşamımda onunla olmak istiyorum kavuşmak istiyorum sadece yüzünü göreyim kendisini yeter bana. Ondan çok bişey istemedim ben sadece sevgi istedim bana ufak bir sevgi gösterse bile umitleniyorum ben. Ama işte seviyormuş gibide yapmasın gönlünde ben olayım istiyorum sadece o özünde aslında şanslı birisi bu zamanda gerçek seven bulamiyor insanlar. Ama ben onu tam 1 senedirki seviyorum ve bu içimdeki sevgi ona karşı gram azalmadı ve devam etti kendime bir söz vermistim ben bu çocuk gitse bile sevmeeye devam edicem diye ona da demiştim senden vazgecmicem diye ve de hiç vazgeçmedim çünkü aşığım ona ama keşke oda benimle aynı duyguları bana tatsaydi şu an her şey yolunda olabilirdi bana değer vermesini istemiştim sevmesini falan ama olmadı keske yoluna girse her şey tek isteğim bu
1 senedirki sevdiğim çocuk hakkında içimi dökmek istedim bana yardımcı olursanız sevinirim?