Merhaba sevdiğim çocuğa durmadan soru soruyordum aramız samimilesti filan birgun yanıma gelip ben Mersin'e gidicem beni son görusun dedi diğer tenefüs ben yanına gidip sana sarilabilirmiyim diye sordum (Onu sevdiğimi arkadaşım ona söyledi ama benim onun onu sevdiğimi bildiğinden haberim yok sanıyor) glümsedi ve olur ama okul içinde olmaz çıkışta beklesen dedi tenefüslerde gözünü kaçırmadan arkadaşlarıyla konuşurken beni izliyordu fark ettim daha sonra yanıma geldi çıkışta bankın orada bekle dedi çıkışta bekledim geldi kollarını açtı sarıldım onun sarilacagjni düşünmüyordum ama oda sarıldı ben maskeni düzeltip ordan ayrildim peşimden geldi hemen konu açtı konuştuk filan diğer gün yine ara öğlede yanına gittim seni yerde ararken gökte filan buldum dedim nerdeydin diye sordum kantinde can cekisiyodum dedi daha sonra beraber benimle 30 dk filan boyunca samimi bir şekilde konuştuk arkadaşları uzaktan bize gülümsedi (güldü) ve elleriyle ooo anlaminda hareket yaptılar daha sonra diğer tenefüste ben yine çocukla konuşurken bir kız geldi (çocuğun ismi) fanı dedi ben üzüldüm ve direk ordan ayrildim kız galiba sevdiğim çocuktan hoşlanıyormus daha sonra o günden sonra yanına birkez gittim oda sınav nasıl geçti diye sordum kısa kestim ayrıldım ordan. tenefüslerde arkadaşlarıyla konusurken saçıyla oynayarsk ve gözlerini kacirmayarak bana bakıyordu göz göze geldik işte ben yine ordan ayrildim
Diğer tenefüs o kızla konuşuyordu onları izliyordum (üzgün ve dolu gözlerle) oda bana baktı göz göze geldik çok değişik bakıyordu sanki bir şey demeye çalışirmis gibi
Ben şimdi buna kalpli sevgili kolyesi aldım hediye kutusuna koydum notlar filan yazdım ama bir türlü veremedim ne yapmam lazım çocuk bana karşı birşeyler hissediyormu hissediyorsa ne hissediyor?
Diğer tenefüs o kızla konuşuyordu onları izliyordum (üzgün ve dolu gözlerle) oda bana baktı göz göze geldik çok değişik bakıyordu sanki bir şey demeye çalışirmis gibi
Ben şimdi buna kalpli sevgili kolyesi aldım hediye kutusuna koydum notlar filan yazdım ama bir türlü veremedim ne yapmam lazım çocuk bana karşı birşeyler hissediyormu hissediyorsa ne hissediyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Bidee çocuk Mersin'e gdiicekmis ya ben ne zaman gidiceksin diye sordum gitmiycem dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer