Çocukluk arkadaşım soru detayda ?

Bencil mi anlamadım ben bit şey söyleyince her zaman takmıyor ama o ne derse aklımda tutmaya çalışıyorum sürekli bir ortama girdiğimizde küçümseme aşağılamaya çalışma 7 senelik arkadaşız iyi kötü bir gün oturup diyecem ama zor tutuyorum kendimi okul hayatıma müdahale etmek istiyor ama sert müdahale 20 li yaşlardayım üni için sınava girmek istiyorum tekrar ama desteklemek ne istediğimi bilmek yerine artık gif bir yere demeler dün buluşmaya gittiğimizde sürekli şunu yapcam bunu yapcam yurt dışına çıkcam bir arkdaşım çağırmıştı bizi dedm sende gel beraber gidelim ama kendi okul hayatından o kadar bahsetti ko susmadı saatlerce susmadı tek odak noktası kendisi bazen bir şey anlatırken iplemiyor hee tamam yaparsın deyi0 geçiyor yaa bu kız neden böyle yapıyor fotoğraf çekilecez kendi iyi çıktığı fotoğrafları atıyor ben beğenmedim başka çekilelim deyince umrunda olmuyor yani varsa yoksa kendisi benim düşüncelerime saygısı bile yok
Güncellemeler
+1 yıl
Ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum artık ama bulunduğumuz ortamda ya biliyor foto konusunda yapamıyor başkalarının yanında cikismalar etmeler
Çocukluk arkadaşım soru detayda ?