Cok sevdiğiniz birinden onun ve sizin hatalariniz yüzünden araniz açılsa onu kazanmak icin ugrassanizda umursamasa ardina bakmasa ne yapardiniz nasıl unuturdunuz
Cok sevdiginiz biri... soru detayda?

kendine büyü yaptır. Unutma büyüsü, ya da soğutma büyüsü. Sertaç allah senin bin türlü….. gerisini sen tamamla. Allahsız olduğun için söylenilen her şey geçersiz. En iyisi kendine soğutma büyüsü yaptır yoksa ben sana yaptırıcam
Cevap
2Cevap
Bazen susmak en güzel cevap. Yaşanmışlıkları tarif edemediğim bir olay.
Ben onun hatalarını cok affetmisrim ama ki zor donemlerden geçtim o dönem bana bunu yapması cok acıtıyor bie soz vardi sizin tek kalemde silemedikleriniz gun gelir sizi tek kalemde siler iste tam bunu yasadim
Ne konuda doğru
Ben basta cok simarttim hep koştum hep yoruldum ne yapsam hemen affettim unuttum benim yaptigim bir kac seydr ki bunlarda onun da bana yasattigi seylerin payı var özellikle başta cok yormuştu ama o bir kalemde sildi
Yaa yazma bile demiyor ki anlamiyorum
Yazma dersen yazmam dedim yok dedi seni kaybet ek istemiyorum baktım sonrasında bir daha dogru duzgun yazmadi
Ama 1 haftadir yazmayan daha yazmaz ki
Öyle yapicam
Yasadik onunda kralini yasadik. Kendine deger ver canim
kardesim insallah karsina degerini bilen biri cikar nasil unuttun diye sorma 2 yil gecti bilseydim tarifini verirdim
Biz sevgili degildik ben acildim ona o iste seviyorum kaybetmek istemiyorum dedi sordum ne olarak dedim iki gun yazmadi görüldü attigi halde yazdi ve seni o anlamda sevmiyorum dedi yikildim en kötüsü de ben ne kadar uğraştıysam eskisi gibi olmadi bana beni tamamen birakti en kötü anlarımda birakti en zor zamanlarimsa o da bir tekme atti bana o kadsr icim aciyor ki oysa ki onun da cok hatası oldu bana karsi ama ben böyle yapmadım en azindan yazma bile demedi bunu bile ki onun sevdiğini sanmistim meger sevmemiş
Zaman lazım
Ne kadar mesela
Çok 😞
Benimki de hep yılan ve köylü hikayesini anlatır ve asla birdaha birleşemeyeceğimizi söylerdi
Ama ben buna inanmıyorum
Sevgi herşeyi yener
Onda yoktu
Onun ki bahane olmus aslında
Umursamam.
Erkeksin ya gayet normal
Ben bunun erkek olmakla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Gayet var eger oyle olsaysi en azından bir aciklama yaparsi ama onu bile cok gördü sadeece susuyor ne yaziyor ne yazma diyor
Ve buvda çok yoruyor
Sevgilimiydiniz
Hayir
En İyi Cevap