1 sene oldu hala aynı?

Eşim seyyar elektırıkcı kendı ısı ıstedıgı zaman gıdebılır ama sabahları erken gıtmek ıstıyor aksamları da 8.30 ya da 9 da gelıyor yemek yıyo yerken tv izliyoz sonra bulasıkları yıkıyom yanına gıdıyom telefon oynuyo ustune yatıyom sarılıyom ılgılensın dıye ılgılenmıyor bazen dısarı cıkalım dedıgımde yorgunum param yok dıyo sureklı ne zaman desem hep aynısını dıyo ama arkadasları ne zaman ararsa para ısteseler de verıyo arabasınla ıstedıgı yerlere goturuyo yemek yedırıyo musaıt oluyor ama bana gelınce yok sabahları kalkınca da kalk gec kaldm gıdıcem ben kahvaltı hazırla dıyo bende sarılıyorm opuyorm ama elınde telefon yıne aksam da sabahta kahvaltı yaparkende ızlıyo sohbetıne doyum olmuyo dedıgımde bızde boyle gulenı bıle aglatırız dıyor sonra gıdıyo hastalandıgımda benı gel doktora gotur dedıgımde Şu an gelemem bırkac saate gelırım ya da kendın gıt dıyor ama baskası aradıgında ısını herseyı bırakıp hemen gıdıyor bana gelınce gel gecır bahaneler hanı etraftakılere de oyle olsa eşimin durumu boyle derım ama etraftakılere her an musaıt ve maddı manevı destekcı bana gelınce meşgul ve yok

1 sene oldu hala aynı?