Tam bir yıl oldu bugün?

tam 4 sene sürdü onun için 5kere maraşa gittim neler neler birlikte ağladık birlikte güldük. onun ailesi istemiyor diye ayrıldık ve o sinir hapları kullanmaya başladı ben onu uzaklaştırmak için küfür ettim sövdüm sevmiyorum dedim ! kız boşlukta olduğu için birine kandı ve onunla çıkmaya başladı 1 ay sürdü bu ve ben geri döndüm ona barıştık biz ayrılamayız dedik , ama o bir hata yapmıştı o çocuk ile lanet olsun işte birbirimizi çok sevmemize rağmen ayrılmak zorundaydık işte !!! biz 4sene de sadece el ele tutuşmak ile yetindik ama offf offfff dün gece onu aradam gizliden benim olduğumu biliyormuş gibi aradan bir sene geçmesine rağmen dinledi kapatmadı ağlıyordu bende dayanamadım ağlayıp kapattım bazı ayrılıklar öyledir işte ne kadar seversen sev dönemezsin bazı hatalar böyledir işte çok can yakar

https://www.youtube.com/watch?v=F_92fC88fUY
Güncellemeler
+1 yıl
ona dönmem imkansız ve onun da bana dönmesi çünkü o benden ayrı olduğu 1 ay içinde bir başkası ile çıktı ve onunla arkadan ilişkiye girmiş! kız boşluktaydı o dönem ve o pç te bunu fırsat bilip kıza yakınlaşmış ve o şerefsizliği yapmış ama olan olmuştu bir kere ikimiz de çok sevmemize rağmen bu dünyada kavuşamayız asla
Tam bir yıl oldu bugün?