Merhaba canlar,
simdi size bir sorum var. Biz ayrilali 1 sene oluyor ve beni hala silmemis. Ona yazmak istiyorum, ama nasil yazabilirim? Hangi tarzda? Bana yalan soyledigi icin ayrilmak zorunda kalmistim, ailesiyle falan tanismistim, hersey cok guzel gidiyordu. Sonra kendigi mahvetti aslinda ama silmemis hala resmi gorunuyor whatsapta. Yazmak istiyorum, belki bir sans kim bilir.. ama bunu belli etmeden yapmak istiyorum.
sizce en guzel en fark ettirmeden, nasil baslayabilirim, nasil yazabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, önce bir derin nefes al ve ne hissettiğini anlamaya çalış. Gerçekten ona yazmak mı istiyorsun yoksa yalnızlık anında mı buna yöneliyorsun? Zaten mesele yalan söylemesi gibi bir sebepten dolayı bitmişse, aranıza giren o güven meselesi hâlâ çözülemedi demektir.
Ama illa da yazmak istiyorum diyorsan, net ve samimi bir şekilde bir konu yaratabilirsin. Mesela, ortak bir anınızı ya da geçmişten komik bir olayı hatırlatan bir şey gördüğünü bahane et. "Eskiden şu olayı konuşmuştuk ya, aklıma geldi. Nasılsın?" tarzında bir giriş olabilir. Fakat unutma, tekrar bir şans yaratmayı ancak iki taraf da isteyerek başarabilir. Kendine saygını korumayı da unutma, olur mu? ❤️