belki sevgiye dönüşür en fazla. ama birlikte olmak iiçin sevgide yeterli degilmi?
O kadar Yıldan Sonra.. Unutur mu?
belki sevgiye dönüşür en fazla. ama birlikte olmak iiçin sevgide yeterli degilmi?
benim düşüncem bir erkek elde etmeden önce çok sever ve heleki 5 yıllık bir ilişkiden sonra ayrılmışsanız sevdiğini sanmam sadece alışmıştır geri dönsede bi heyecan içerisinde dönmez sana çünkü seni tanıdı farklı bişeylerde yaşayamazsınız o kadar süre yaşamadıysanız artık herneyse bence sevmez bıkmıştırki 5 senelik ilişki kopmuştur sadece alışkanlıktır o yeni heyecan yeni kişi ister
neden bıkmıştır dedin? ilişki süresi cok uzun oldugu için mi?
cok uzun süre cıktıgımız için mi bıkmıştır? ama cok özel günlerimiz oldu.. onlarıda unuturmu?
Unutsun ya da unutmasın. Sen unutamıyorsan gerisi teferruat'tır... ;)
sen unutur musun? bu kadar yıldan sonra.
yakmak kolay, ama unutmak istemekle olmuyor. önce bunu algıla...
ya sende bana burda edebiyat yapma..
benim 7 yıllık bir ilişkim var. çok ayrılıklarımız oldu ve ben o ayrılıklarda hep başkasıyla çıkmak istedim denedim çıkmaya başladım ama olmuyo... onunla olan alışkanlıkların geçirdiğn zaman herşey gözünün önünde oluyo. asla unutulmuyo, soraki çıktığım kızlar ondan daha güzeldi daha hoştu ama hernedense onun yanında mutlu olduğum kadar mutlu olamadım... unutmak kolay olmuyo
ben 7 ay zaman geçirdiğimi unutamıyorum.birde taşındığından ötürü ayda bir buluşabiliyorduk.4.5 yıl el ele dizdize zaman geçirdiği insanı unutanın , insanlık namına bir vasfı yoktur.
çocuk sahibi olupta bosananlara ne diyosun :D
yorum yapamıyorum , iki insannın sevgisini kutsallaştırıp masum bir tohum ekip ardından birbirlerini yüzüstü bırakmalarına anlam veremiyorum.Allah düşürmesin o durumlara diyorum.
Cevap
7Cevap
Sevdiyse o kızın gözlerine uzun uzun baktıysa. işte o zaman unutamaz..
5 yılda aşkmı kalır alla sen
cok terbiyesizsin
seni bırakmıs adam 5 yıl oyalayıp bosuna seviyo geri gelir diye beklemek senin gibi arsız kıza kimse geri dönmez. insallah burlarda sürünürsün böyle. seviyesi düşük. sana baska cevap vermicem
insanlar 20 yıllık eşlerinden boşanıyor... bilmem anlatabildim mi :(
anlatamadın? yani ben anlamadım :S
Unutmaya çalışır, daha çok sevdiği biri çıkarsa unutabilir.
o kadar yıldan sonra cıkarmı? cıkmasın yaaaaaaaaaaaaaaaa :(
tabikide unutmaz ama aşık kalmayabilir kimse o kadar uzun suren bi ilişkiyi unutucagını dusunmuyorum acıkcası ama sadece bazen hatırlıyor olabılır yanı artık ask kalmamıs olabılır tabi
neden aşk kalmamış diyorsun?
3,5 yıl sevdim çıktık... unutamadım kızı 1 aydır ayrıyımmmm...
sprey boya aldım sinirimden duvarlara anlatacam sevgimi...
O vefasız anlamadı belki duvarlar anlarrrr :(
efkar doldum bak gene :(
erkekler kadınlara nazaran daha cabuk siler geçer:)) yani anlayacağın senden daha iyisini bulduguna inandığı an senin işin bitmiş demektir:((
1 saniyede unutabilme ihtimali bile var.
Ayrılma şekline bağlı.
Ben bir bucuk yıl cıktım unutamadım...ama o beni unuttu kız işte unutuyor kızlar erkek unutmaz kızlar şerefsizler ama unuturlar
aşk gider alışkanlık kalır oda giderse hüzün kalır...
unutur tabi neden unutmasın ki hatta karşısına öyle biri çıkar ki ben daha önce aşık olmamışım der
Zaman herşeyin ilacıdır diye bi laf var bilirsin :) Belli bi zaman unutamaz başkasını bulsada sürekli karşılaştırma yapar seninle. Ama unutur:)
unutmaz ama aşk da kalmaz. sadece arasıra hatırlanır. ve evet başkasını da sevebilir.
Sirf seninle konusabilmek icin hesap actim ozwlden konusabilir miyiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar