Bı çocuğum var ama mutlu değilim eşim çok ilgisiz sürekli oyun oynar işten eve gelince asla hediye almak gibi güzel huylarıda yok. bunaliyorum bazen hep böyle mi olacak diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuna Maalesef ki şaşırmıyoruz yani bu artık son zamanlarda çok olan bir şey işte bu yüzden ben hiçbir zaman Artık evlenmek istemiyorum böyle olacağından değil kimse yanlış anlamasın Ama artık gerçekten belli bir süre sonra insanlar artık birbirlerinden çok kolay sıkılır hale geliyor yani böyle devam eder mi diye sorarsan Bence eder diye düşünüyorum artık bunu geri dönüşü yok Olsa bile çok zor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Ne olursa olsun siz kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin gerisi kendiliğinden gelir umudunuzu yitirmeyin ümitsizliğe kapılmayın, karamsar olmayın dik durarak sabrınızı korumaya gayret edin sil baştan yaparak yeniden başlayın evlilik tek bir bedende iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek onu karşınıza alarak net şekilde konuşmalısınız, bu şekilde evliliğin zor yürütüleceğini belirtmelisiniz aksi halde üzülerek stres yaparak kendinizi ruhen yıpratırsınız bu da yaşama sevincinizi öldürür üstelik tek taraflı fedakarlık bir süre sonra insanın görevi, haline gelir sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin kendinize sımsıkı sarılın bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak üstelik şunu unutmayın, hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur, ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz, an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor zorluklara göğüs germektir esas olan geçmişinize bakın bir kim bilir nelerin üstesinden geldiniz bunun da gelebilirsiniz..
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBu sorun genel olarak çok sık karşılaşılan bir durum gibi erkekler, baba oldukları zaman kendini çok farklı hissediyor sanırım ve o an eşini unutuyor gibi görünüyor ama aslında unutmuyor. Size aslında daha çok bağlanıyor ama yeni çocuğu olduğu için onunla oynamak, sevmek, vakit geçirmek çok fazla istiyor ve bu durumda eşini ilgisiz bırakıyor ve bunun farkında bile olmuyor çoğu erkek. Size önerim bu konuda nazlı davranıp size ilgisiz olduğunu ona hissettirin. Eğer ki ciddi anlamda tersi olup sizi unuttuysa bu durumu da toparlamak aslında ters psikoloji ile alakalı. Onun size davrandığı gibi davranın yani dikkati üzerinize çekmeye çalışın. Sanırım eşiniz bu durumun farkında değil muhtemelen ama bence size karşı sevgisinden azalma yok. Ona bir çocuk verdiniz yani şu an aşırı mutlu. Bence sadece bu durumun farkında değil gibi ona siz hatırlatın ve bu durumdan ne kadar şikayetçi olduğunuzu görmesini sağlayın derim umarım ilişkiniz eskisi gibi güzel olur ve düzelir. :)
00 Yorumla
Pes etme. İlk başlarda sürekli ilgi goster. İstemesen bunalsan bile ona bunu hissettirme. Kısa bir süre sonra onun da ilgisinin sana yonelecegini düşünüyorum. Tabi bambaska problemler yoksa . Ve ilgi sevgi beklediğini bilsin. Dikte etme ama dozunda hatırlat
05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrılın size ilgi göstermeli
00 Yorumla
+1 yılEşinle doğru iletişimi kurup kendini ona doğru şekilde aktarırsan birbirinizi anlayıp ortak bir noktada uzlaşabilirsiniz. Önemli olan doğru zamanı kollayıp iletişime açık olduğu bir anda bunu kırıp dökmeden, iki medeni insan gibi konuşarak çözebilmek. O da kendi eksikliklerini görmeli, sen de tolere etmen gereken şeyleri bilmelisin. Ama bunları sadece doğru iletişimle halledebilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu babadan çok anne büyütür zsten. Hediye konusu da komik. Mutsuzluğun kaynağı buysa boşan da gör ebenin hörekesini. Aldığın üç kuruş nafakayla kendi kendine hediye alırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz yanlış anladınız ilgi göstermiyor dedim farkındaysanız hediye konusu sadece seçenek sürekli oyun oynar aşşırı üşengeç herşeyi bana yaptırır odadan odaya gitmeye useniyor elbisesini giymek için bana getirtiyor asla yardımcı olmaz bana hiç bir konuda
Soran+1 yılSen önce konuşma tarzını düzelt
- +1 yıl
Gayet düzgün.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl23 senelik evliyim 14 sene baba olamadım. Birgün sevgim azalmadı sonra oğlum oldu şükür. Senin durumunda çok kadın var. Bu aldatmaya doğru giden birmyol. Çünkü ilgi görmeyen kadın bir şekilde kandırılıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Aynı durumu yaşadık bir süre sonra bakmışız ki birbirimizden soğumuşuz boşanmaya karar verdik her iki tarafta heyecanını kaybetmiş sorun biriniz den birinde
015 Yorumla
Soran+1 yılEğer sorun varsa oda esimdedir
Soran+1 yılSende oyleydin galiba eşine karşı
- +1 yıl
Ben yeterince aklımı kullandım gerekenleri yerine getirdim ama o daha olgunlaşmadığı için yaptığı konuştuğu şeylerin farkında değildi şimdi ise bin pişman biten bitti mi bitmistir benim azgima sıçtı zamanın da ne iftiralar attı beni kendi ailesine düşman etti yapmadığım şeyleri yaptı dedi çok şey yaşadım şükür şu an kafam rahat iyi ki de boşamışım boşanırken bile sıkıntı yarattı anlaşmalı boşandım herşeyi kabul ettim utanmasa donuma kadar alacaktı
Soran+1 yılBen 20yasindayim çok sessiz bir insanım yaşımdan çok çok olgun davranıyorum ev temizlik vs yemek konusunda baya iyiyim ama sanki hep bir şey eksik gibi
- +1 yıl
Zaten gerekeni yapıyorsun söylediğine göre eğer eşine saygısızlık yapmıyorsan kötü söz kullanmıyorsan mutlu etmeye çalışıyorsan bunca şeye rağmen hala bu durumdaysan bırak kendini yıpratma değmeyecek insanlar için kalbini köreltme hiç bir şey için geç değil ya o kadar çok zorluk çektim li etrafımda insanlar onur yapma kızınız var onun için sabret ben kızım için çok sabrettim azgıma sıçıyordu bildiğin ve hala sesim çıkmıyordu kızım için sustuğumu da biliyordu ve sonra ne oldu her şey iyice kötüye gitmeye başladı ben sustukca daha çok üstüme gelmeyr başladı sırf onunla konuşmuyorum yüz vermiyorum diye kafamda şişe patlattı uzun lafın kısası yıpratma kendini hiç bir şey için değmez hayat senin hayatın
Soran+1 yılHayır asla kolay kolay canım kelimesini bile kullanmam
Soran+1 yılcanım kelimesini yazcaktim
Soran+1 yılEşim beni çok seviyor ama
Soran+1 yılİlgisizliği ve üşengeçligi yüzünden
Soran+1 yılİşte bende onun için böyleyim😔
+1 yılKonuştun mu konuştuysan sağlıklı bir gelişme yaşandı mı
24 Yorumla
Soran+1 yılKonussamda bişey değişmiyor ki
- +1 yıl
Demek öyle peki sorunun kaynağı ne
Soran+1 yılKendisi
- +1 yıl
Hayır Elbette O Ama O Anlamda Demedim Farklı Birşeyler Mi Var
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn baştan beridir böyle mi?
Başka problemleriniz var mı eşinizle?
Ağır bir işte mi çalışıyor?
Size ne yanıtlar veriyor?
08 Yorumla
Soran+1 yılAğır bir işte çalışmıyor en başta böyle değildi azda olsa ilgiliydi beni çok seviyor ama. Evet yatak konusunda da problemimiz var
- +1 yıl
Son 1 yıldır mı böyle, çocuktan sonra mı böyle oldu, yatak sorunu bir sebepten mi başladı, zamanla mı azaldı?
Soran+1 yılBı sebepten başlamadı çocuktan sonra ile alakası yok yatağa düşkün bir erkek her zaman öyle kalır ben ona yaklaşmadan o istemez bazen yaklastigimda bile üşeniyorum der
- +1 yıl
Gezmeye çıkar mı ya da çıkar mısınız, bir şeylerle meşgul olur mu iş dışında?
Soran+1 yılEvet gezmeye çıkarız
- +1 yıl
peki moral seviyesi, stres durumu nasıl eşinin?
Soran+1 yılŞu anda sana bunları yazacak hiç halim yok aklıma bile gelmez
- +1 yıl
Eğer stres, sıkıntı filan varsa o da durgunlaştırır. Bi de sürekli durağan olursa hantallaştırır onu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana şöyle dersin "Biraz benimle ve çocuğumuzla ilgilen, biraz romantik ol, zaten az yaşacağız, onu da güzel yaşayalım".
Belki bu şekilde ikna olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıltelefondan kafasını kaldırdığı mı var
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Evet oyle olacak ama sen alisacaksin zamanla.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlışmışım zaten çoktan
+1 yılSen buna tahammül etmek zorunda degilsin. Etmede...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende oyna onla oyun bakcakki ilgin vsr daha cok ılgilencek seninle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Hep böyle olmaz demek istiyorum ama geleceği de göremiyor insan. Evliliği bitir de denmez. En doğru kararı siz bulursunuz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen ne yapsan da değişmiyor. Ya kabullenmek lazım ya da olmuyor diyip yola devam etmek..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyi değiştiremezsin neysen öyle kalır herkes belki hayatında biri olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBiri yok hayatında ama sahte hesaptan kızlarla konuştuğunu yakaladim
Cevap sahibi+1 yılBunu yapması bile aldatmak demek ki bunla da kaldığını sanmıyorum
Soran+1 yılZaten
Oyunu beraber oynasanız biraz sen ona dahil olmayı denesen belki bir şeyler değişir gözünde bilemiyorum böyle bir seçenek ikiniz de keyif alın
06 Yorumla
Soran+1 yılOyun oynicak zamanım mi var benim sanki
Soran+1 yılOynadığı oyun çok farklı ama bilmiyorum bile
Soran+1 yılOyuna bir giriyor 20dakika hiç bir şey yapmicwk o sıra hiç dokunmicwm bile
Soran+1 yılDenemedim mi sanki napcaksin boş ver bisver
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de onu aldat bakalım ne diyo çok yakışıklı suyla aldat ki psikolojisi bozulsun
00 YorumlaMalasef böyle devam eder doğru eş secimi bu nedenle çok önemli 2 seni seviyorum diyor hemen yelkenleri suya indiriyorsunuz arada çocuk var artık birde o yüzden büyük sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılsen bunları hakedecek birşeyler yapıyor musun onun için?
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun beni hak etmediğini düşünüyorum
- +1 yıl
anladım, üzüldüm
Soran+1 yılKendiside farkinda bence
- +1 yıl
eee neden karşılık vermiyor hiç
Soran+1 yılUseniyor galiba aşşırı üşengeç
- +1 yıl
Yok artik ya, oyle sey mi olur
Soran+1 yılUgrasamam der ama seviyorda beni ha sevmek böyle değil
- +1 yıl
Cinsel hayatiniz nasil
+1 yılBence al karşına konuş. Baktın olmuyor yoluna bak. Evlilikte çok yalnız hissediliyorsa o evliliğin ne anlamı var
00 Yorumla
+1 yılKabullenebiliyorsan artık senin için iyi eşinin değişme ihtimali zayıf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalum çocuk var eşinle biraz sen ilgilenebilirsin ozaman oda sana senin geldiğin gibi gelir
113 Yorumla
Soran+1 yılİlgilendiğim zaman yok yorgunum yok huylaniyorum dur diyor bana heves kalmıyor artık çok bakımlı ve ilgili biri olduğumu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte dönem dönem bu tip sorunlar oluyor düzelir serbest bırak biraz zor olucak ama konuşma bir zaman bakalım ne olucak
Cevap sahibi+1 yıl@Marazlı34 sağlıklı bir evlilik göremedim ben henüz
Cevap sahibi+1 yıl@Marazlı34 ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidiceksin derler yapcak bişey yok ortada evinde sürekli şiddet ve hakaret gören insanlar her haline sukretmeli insan kimse kusursuz değildir unutma
Soran+1 yılHer tartışma da boşanmaya bağlanmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Marazlı34 yav bı yürü git hediye almadı diye neresi büyük bir problem ne biliyosun senin gibiler evli kadın avında burada sanki sen hergun hediye alıp götürüyorsun sadece kadınlar mı depresyon oluyo erkekler depresyon da olamazmi evlenmeseymis iyi tanisaymis ozaman
İlerledikçe sıkıntılar artacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman aynimiydi yoksa zamnlami dediğin gibi oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman boyleydi
Cevap sahibi+1 yılİzliden çıksa eklermisin bir şey sormak istiyorum
Soran+1 yılSor burdan
Cevap sahibi+1 yılÖzelden Sormam daha uygun olurdu cikayimmi gizliden
Soran+1 yılTam
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden ekleyebilirsiniz
+1 yılNe kadarlık evlisin
04 Yorumla
Soran+1 yıl3sene oldu
- +1 yıl
Erken başlamış peki çocuk sonrası mı böyle oldunuz
Soran+1 yılYa aşırı üşengeç sinirlerim bozuluyor yazarken bile
- +1 yıl
Sakin ol değişmesi için konuş erkenden çocuk yapmasaydın keşke
+1 yılİnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çocuk kötü etkilenir maalesef
00 Yorumla
+1 yılUzmandan yardım alın isterseniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasil alisirsa oyle devam eder,
00 Yorumla
+1 yılÜzücü.. umarım düzelir.
00 Yorumla
+1 yılEşini iyi seçseydin bacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılEdemez bosanir bence çekilmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hep böyle devam eder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin ki
00 Yorumla
+1 yılBilmem konuşarak cozulebikir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ilgisiz eş kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbüyüyünce düzelir
00 Yorumlasorun var sıkıntıları var
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılGörünüşe göre yok
+1 yılCan çıkar huy çıkmaz derler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. aldatgtisin
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam hemen
Gece nasil
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sordunuz
Soran+1 yılHayır çok kötü
+1 yılEder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sevgi yoksa hrp böyle olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılkonusmayi denedin mi
00 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılAldat
00 Yorumla
+1 yılevlılık bencıllık barındırmamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. AYRIL o zaman
00 Yorumlaçekilmezki hayat öyle
00 Yorumla
+1 yılYa katlan ya da bırak
00 YorumlaSohbet edebılırız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuş
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum sürekli en fazla. bir gün değişir sonra yine aynı kendimi çok yalnız hissediyorum aglayasim geliyor
Soran+1 yılOnlar gibi yapcan ancak akılları başına gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZor ya böyle gitmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılBaşkası mı var
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHediylerin bizden
00 Yorumla
+1 yılBabam gibi
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bana ve çocuğuma karşı ilgisiz bir eşim var. Bu hep böyle devam mı eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler