Faturalarımı, genelde panodan almam. Hesaptan, otomatik ödenir. Ama panodan alınmayan tek fatura, benim olunca ; şu yazı dikkatimi çekmedi değil. Anladığım kadarıyla, "bu aşk değil de ne ise" yazmış.
Şimdi Apartmanda genç ve bekar iki kız var. İkisi de istediğim niteliklerde değil. Güzel hemşireler vardı ama onlar gitti diye biliyorum. Gitmemiş iseler de etraflarında, yakışıklı polis veya doktor çok. Kesin, yazmazlar yani.. Bir de hemşireler cesur olur. Anında, konuşur.. Bunu yazanın, özgüveni yok..
Geri kalanları ise, Kilo olarak, benim en az iki katımlar. Gerisini, siz düşünün. Yazsa yazsa onlar yazar.. Bu yüzden, hiç sormam. Özetle; beni beğeneni ben beğenmem ; benim beğendiğim beni ise beni beğenmez. Siz de böyle diyenlerden misiniz?
Birisi, Elektirik faturamın şu kelimeyi yazarak ilanı aşı ilan etmiş sizce?
Benden hoşlanan birisi var da annesi de bana yamamaya çalışıyor. Ama ben beğenmiyorum. Kesin, onun işidir.. Yoksa beni, apartmanda pek tanıyan eden yok. Bu yüzden, dalga geçmeleri içün; neden de yok..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
onu bunu s. et 5 kişi elektrik faturası sordum 5 inde de 284 lira mq sende 6. sın kral
Ailem geldi bu ay kanka. Ondan.. Yoksa 100 tl
Bu kadar çirkin yazı yazanın kadın olduğunu düşünmüyorum
Bence de durum sakat...:D
Sanırım bunu yazan arkadaş kreşe gidiyor
Bence senle dalga geçmişler :D
Benden hoşlanan birisi var da annesi de bana yamamaya çalışıyor. Ama ben beğenmiyorum. Kesin, onun işidir.. Yoksa beni, apartmanda pek tanıyan eden yok. Bu yüzden, dalga geçmeleri içün; neden de yok..
Deli ya
Yazan mı?
Çok akıllı olduğu söylenemez evet yazan.😄
Nereden mi biliyorsun diyeceksin ben 2 kere yatıp çıktım oradan biliyorum ndnsnns
Akıllılar, beni bulmaz zaten. Çabalarım var, bakalım.. Türk kızları, çok egolu. Öyle hemen, taarruz yapamazsım. Zaman alıyor..
her şey gönlünüzce olsun 🙏
Siq at