Aile & Toplum Ben aşımı oldum bundan haberim yoktu haberi olan var mı? Hayaaletkadınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor . Güncellemeler+1 yıl Aşıyı kendi rızamla oluyorum olası etkilerden maddi manevi üretici şirket sorumlu değildir vs şeklinde bir metin dipnot bunu imzalamayan aşı olamıyormuş. Ben aşımı oldum bundan haberim yoktu haberi olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ezelden beri bu böyleydi. Aşı zorunlu değil, tercihtir ve üretici hiçbir şekilde sorumlu değil. İmza atmasan bile bu böyle. 3 1 Yorumla Alemdaralii +1 yıl 👍. Çoğu imzalamadan oldu ama onlar da kabul etmiş sayılıyor Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben de geçen hafta BioNTech oldum, bana da vermişler; ama biraz kalabalık olduğundan dolayı, kısaca ilgimi çeken kısımları okuyup imzalamıştım. 0 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Hangi ildesin? Yorumla onur26vw +1 yıl Eskişehir Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Komplikasyon olursa diye mesul olmamaları kendi rızam kabul ediyom 0 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Evet ama haberim yoktu Yorumla hayletdayi +1 yıl biontech öyle Çin aşısında yok Yorumla hayletdayi +1 yıl Ameliyat yata girerken forum imza atıyor Yorumla
yalnzlkkk76 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Nasıldı 2ay önce covid oldum bizde yspabiliyormuyuz 0 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl 6 ay sonra olabiliyormuşsun Yorumla yalnzlkkk76 +1 yıl Anladım nerde poacalarum cimri Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Haber ne okurken kör oldumda😎 0 3 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Aşıyı kendi rızamla oluyorum olası etkilerden maddi manevi üretici şirket mesul değil vs canım Yorumla Sazimentt12 +1 yıl Hee o mesele zombi mombi olursak diye Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Beni güldürdün Allah 'ta seni güldürsün 😃 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bu kağıdı bana vermediler bilgilendirme amaçlı. 0 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Ben ve dahili binlerce kişi imzaladı Yorumla Drakula3584 +1 yıl Ben aile hekimin de oldum aşı. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben bu şekil birşey imzalamadim 0 5 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Hangi ildesin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Ben izmirdeyim imzaladım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi hayırlı olsun Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Sanada Yorumla
Psychedengesiz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Hangi aşıdan oldun 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Biontech canım Yorumla
Atess69 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Geçmiş olsun Şu an olmaya niyetim yok:))) 0 2 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Hayırlısı be gülüm Yorumla Atess69 +1 yıl Tesekkür ederim be canım Yorumla
İbrraahhim2 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Vardi 0 17 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Valla benim haberim yoktu toprağım Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Toprağım ben sana küstüm Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Niye lan ben ne yaptım sana Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Mesajlarıma bakmiyon Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Tamam ablacım bakıyorum 😝 Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Özlettin kendini Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Yazmadn 😂 Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Canım benim ben evli olduğunu da biliyorum çocuğu olduğunu da aramizda samimiyet varki böyle konusuyoz kendi kendine triplere Girme 😘 Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Sanane güzelim sanane kardeşim sen isine bak😂 Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl KS nin namus bekcisimisin ayrıca ben bir kere bile ters gözle bakmayıp abla diyorm seni ilgilendirmez Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Kardesim bana özelden yazarmisin Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Seni bekliyorum bir sürü isim var Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl @Karaerol3 İbrahim hem benim toprağım , hem eşimin silah arkadaşı hemde kardeşim s*iktir git başka yerde bekçilik yap . Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Allah'ını sevim senin Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Ben senin sorunun altı diye küfür etmedim özelden cok sağlam sövdüm Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl İyi yaptın kardeşim mal hesabını kapattı Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Henüz olmadım 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocan bu siteyi biliyor mu 0 1 Yorumla Hayaaletkadınnn +1 yıl Biliyor hayırdır ara ara isterik krizin tutuyor Kocam da mi gözün var? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ezelden beri bu böyleydi. Aşı zorunlu değil, tercihtir ve üretici hiçbir şekilde sorumlu değil. İmza atmasan bile bu böyle.
👍. Çoğu imzalamadan oldu ama onlar da kabul etmiş sayılıyor
Ben de geçen hafta BioNTech oldum, bana da vermişler; ama biraz kalabalık olduğundan dolayı, kısaca ilgimi çeken kısımları okuyup imzalamıştım.
Hangi ildesin?
Eskişehir
Komplikasyon olursa diye mesul olmamaları kendi rızam kabul ediyom
Evet ama haberim yoktu
biontech öyle Çin aşısında yok
Ameliyat yata girerken forum imza atıyor
Nasıldı 2ay önce covid oldum bizde yspabiliyormuyuz
6 ay sonra olabiliyormuşsun
Anladım nerde poacalarum cimri
Haber ne okurken kör oldumda😎
Aşıyı kendi rızamla oluyorum olası etkilerden maddi manevi üretici şirket mesul değil vs canım
Hee o mesele zombi mombi olursak diye
Beni güldürdün Allah 'ta seni güldürsün 😃
Ben böyle bir şey imzalamadım
Bu kağıdı bana vermediler bilgilendirme amaçlı.
Ben ve dahili binlerce kişi imzaladı
Ben aile hekimin de oldum aşı.
Ben bu şekil birşey imzalamadim
Hangi ildesin?
İstanbul
Ben izmirdeyim imzaladım.
İyi hayırlı olsun
Sanada
Hangi aşıdan oldun
Biontech canım
Geçmiş olsun Şu an olmaya niyetim yok:)))
Hayırlısı be gülüm
Tesekkür ederim be canım
Vardi
Valla benim haberim yoktu toprağım
Toprağım ben sana küstüm
Niye lan ben ne yaptım sana
Mesajlarıma bakmiyon
Tamam ablacım bakıyorum 😝
Özlettin kendini
Yazmadn 😂
Canım benim ben evli olduğunu da biliyorum çocuğu olduğunu da aramizda samimiyet varki böyle konusuyoz kendi kendine triplere Girme 😘
Sanane güzelim sanane kardeşim sen isine bak😂
KS nin namus bekcisimisin ayrıca ben bir kere bile ters gözle bakmayıp abla diyorm seni ilgilendirmez
Kardesim bana özelden yazarmisin
Seni bekliyorum bir sürü isim var
@Karaerol3 İbrahim hem benim toprağım , hem eşimin silah arkadaşı hemde kardeşim s*iktir git başka yerde bekçilik yap .
Allah'ını sevim senin
Ben senin sorunun altı diye küfür etmedim özelden cok sağlam sövdüm
İyi yaptın kardeşim mal hesabını kapattı
Teşekkür ederim 😊
Nr oldu ki
Henüz olmadım
Anladım
Kocan bu siteyi biliyor mu
Biliyor hayırdır ara ara isterik krizin tutuyor Kocam da mi gözün var?