Arkadaşlar 3 gün önce nerdeyse ölücek olan yüzünün yarısı olmayan bi kediyi yakalayıp veterinere teslim ettik kedi kötü saldırdı işaret parmağım balon gibi şişti ve çok ağrıyınca aynı gün hastaneye gittim kuduz ve tetenoz yaptılar 4 doz vurulucakmışım fakat bugün 3. Gün kollarımın ağrısı geçmedi ve bugün dilimde yara çıktı parmağımdaki şişlik inmedi kedi hakkında bir şey öğrenirseniz haber verin denmişti 2 gün önce kedinin vefat ettiğini söylediler merhem sürüyorum ama parmağımın şişliği inmedi ve uyuşukluğu herhalde şiş olmasından bilmiyorum ama size sormak istedim ne yapmam lazım dilimdeki yarada uyanınca acısından fark ettim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuduzun şakası yok kuluçka süresi aşı takip edilmeli, Allah korusun aşı tepki vermezse mezar taşın yazılmaya başlar, Allah'tan başka kimse seni kurtaramaz o yüzden sokak hayvanlarını sevmeden önce bir değil iki kez düşünmeli
Gerçekten iğneden korktuğunuz için hastahaneye gitmiyorsunuz. Kedilere yardım etmek çok güzel bir şey demiyorum madem ısırdı hastaneye hemen gidin kendinize yazık değil mi? Kediye doğru müdahale etmediğiniz için ısırdı belki ve kendinize kuduz bulaştırdınız belki. insAllah öyle bir şey olmamıştır dikkat edin hayvanları kurtarmak zorundayız ama kendimize zarar vermeden.
Kendimi bildim bileli kedilerle ısırıklarla büyüdüm fakat böylesini ilk defa yaşadım gittimde zaten böyle bir şey olacağını bilmiyordum dilimde neden yara çıktığını bilmiyorum sadece bugün aşı günüm zaten gideceğim ama öyle
Herkes hayvan seviyor ama hayvanın beni ısırmasının hayvanseverlikle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bu işin şakası yok, hayvanları bunaltıyorsunuz ki ısırıyor bende bu yaşıma kadar çok hayvan sevdim 1 kere ısırılmadım. Hayvanı evde beslemedim bir odaya kapatmadım kendi doğasında özgürce yaşadı ve hiçbirine bir şey olduğunu da hatırlamıyorum. Sizin hayvan sevginiz başka bir şey hayvanları seviyorum diye eziyet ediyorsunuz. Umarım sağlığık durumunuz iyidir.
Isırıklarla büyüdümden kastınız hayvanları bunaltmaktan ibaret mi sadece sizce?
Veteriner olan bir tanıdığım olacağını o aklınıza getiremediniz sanırım ben hasta hayvanları yakalayıp tedavi ettiriyorum umarım beyniniz basar iyi günler :)
Isırıkla büyümek ne hayvanı çok bunaltırsanız ısırır bunun başka bir açıklaması yok bana göre ve siz bilmediğiniz bir hayvana yanlış müdahale ederseniz ve aşısı yoksa o hayvandan kuduz bulaşabileceğini düşünmeniz gerekir.
Anlıyorum iyi günler :)