Merhaba
ben biontech aşısı oldum ilk defa fakat hastanede bir onam formu imzalatmadılar?
1. aşımdı bu. Hiç böyle bir şey başına gelmiş olan var mı? Randevuyu mhrs den aldım.
ben biontech aşısı oldum ilk defa fakat hastanede bir onam formu imzalatmadılar?
1. aşımdı bu. Hiç böyle bir şey başına gelmiş olan var mı? Randevuyu mhrs den aldım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vurdurdugun aşı biontech ise o formu imzalatmalari lazımdı. Ama sanırım inaktif olanlarda imza olayı yok. Yanlış biliyor olabilirim.
tamam da randevuyu ben biontech olarak aldım ya
Öyleyse hastaneye sor. Belki gözlerinde. Kacmislardir.
Elektronik imzaya geçtiler çünkü üstünde yazan genini değiştirebileceği gibi maddeleri okumanı istemiyorlar
Yaş olmuş 30 hâla cahillik diz boyu. O formda öyle bişey yazmıyor
@Gizemlikizz2448 Belkide sen 20 yaşında bir çocuk olduğun için kavrayamıyorsundur? Bak burda ne yazıyor? Bu sıvılar hücre DNA'sına gitmiyor mu? Gidiyor. Sözde virüs bilgisini verip ona uygun antikor ürettirecek. Tabi bu sana söylenen. Kimbilir DNA'na başka ne bilgiler götürüyor. Gerçi onlar bilirde, sana bilmiyorduk diyecekler yakın gelecekte. Sorumlulukta almayacaklar çünkü seni uyardılar. Ama sen 20 yaşında bir çocuk olduğun için okuduğunu anlayamadın.
https://www.hizliresim.com/hkusx0x
Benim imzaladığım formda böyle bişey yazmıyordu
umarım elektronik imza olayı doğrudur yaaa off
inaktif falan mı oldum yoksa, ama biontech için aldım, randevumda öyle yazıyor
Yahu bırakın artık şu laf salatalarını. mRNA aşıları dnayi etkilemez.
@Gizemlikizz2448 Genel içeriği aynı. Başka türlü yazmışlardır. İlla bir yerinde gelecek etkilerin bilinmediği, henüz deney aşamasında olduğunu vurguluyorlar. Tabi bunlar hikaye aslında. Ne yaptıklarını ve ne olacağını çok iyi biliyor. Maksat senden olabilecek her türlü olasılık için onam almak. Böylece ah uh ettiğinde kapılarını kapatacaklar 🙂
İçeriğini okudum. Bahsettiğiniz gibi şeyler yazmıyordu. Velev ki bana bişey oldu şu 3 günlük dünyada siz benden 3 gün fazla yaşayın 🙃
@aynadakiyansima çalışma prensibi DNA'ya komut verme ve ona eklenme üzerine zaten. Öğrende gel. Aşı değil bunlar gen terapisi. Adamlar kendi sitelerinde bile "gen terapisi" yazmış burda otluyorsunuz
Gizem boş yapma. Yazdığını çok iyi biliyorsun.
Ona komut veriyor ve o komut da kendini virüse karşı savunup gerekli antikorları uretsin diye. İşlevi eğip büküyorsunuz ancak. Yok mutasyon yok çip yok bilmem ne... Bırak yahu. Ne sen yor kendini ne ben.
Siz boş yapmayın. Böyle birşey olsa nice doktorlar öğretmenler oldu. Sizden benden daha bilinçli er bu ülke için daha değerliler. Onlara aşı olmaları söylenir miydi? Ah ah bu insanoğlu birşey bilmediği halde bişey biliyormuş gibi kulaktan duyma sözlere inanıp bunu savunuyor ya... Ben sizinle savaşamam. siz haklısınız iyi geceler
@AynadakiYansima iyi bari, en azından genetiğine kadar girdiklerini kabul ettin. Şimdi gönül rahatlığıyla arkana yaslan ve güven. Cahillik mutluluktur 🙂
Halen cehalet. Kendine söylüyorsun belli ki. Sen ağrı kesici ictiginde de beynine komut verip ağrıyı kesiyor. Beynini ele geçirip onu değiştirmiş mi oluyor? Türkçe konuşuyorum ama nafile. Genetiğe girmiyor, vücuda bilgi veriyor ne yapması gerektiği için. O bilgi de sadece antikor üretimi için. Şimdi gel de virüsün sarmal yapısından hangi parçanın alınıp nasıl mRNA verildiğini anlat buna. Dedim ya, sen beni yorma, ben de seni yormayayım. Mutlu mesut katılmaya devam et sen.
Gizemcim. O çok güvendiğin doktorlar varya mesela Mehmet Ceyhan 🙂 1981'de Hacettepe'den mezun olduğu bilgisinden önce hakkında hiç bilgi olmadığını biliyor muydun? Adam mezun olmuş ama okulda gören yok. Lisesi ilkokulu nüfusu nereye kayıtlı hiç bilgi yok. Güven sen güven. Kulaktan duyan sizsiniz, biz değil. Biz gerçek doktorları dinliyoruz 🙂 Hadi bana Mehmet Ceyhana ait 1981 öncesi bilgi bul çok akıllı gizem 🙂
@aynadakiyansima aşılarınızı eksik etmeyin çok rica ederim 🙂
@gizemlikizz2448 cevabı bekliyorum 🙂
Ben çok akıllıyım. Siz çok cahilsiniz. Size ne kadar anlatsam da cahil yine cahil...
@Gizemlikizz2448 Soruduğum soruya cevap verde üstün aklınızla aydınlanalım 😂 yoksa mors oldun kaldın mı gizeeem 😂😂
Daha üsluplu konuşamayan birine ben ne anlatıcam. Daha fazla rahatsız etmeyin beni.
@Gizemlikizz2448 Gizem kaçma gizeem 😂 bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp gizeem 😂 ( anca gidersin)