AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
bak pısman olcagınn seyler yapma ama benden sana tavsıye sans ver her ılıskıde her zaman mutlu olcan dıye bısey yok mutlu da olunur mutsuz da kavga olur her ılıskıde ya bunlar gayete normal bısey
Bilmiyorum. Kalbinin sesini dinle. En doğru kararı sen verirsin.
Boşan, inanma bu timsah gözyaşlarına bugün üzen yarın da üzer, yok yakınken dön..
Tipik erkek yapar özür diler sonra tekrar aynı şeye devam kanma boşan
Hayır hiç özür dilemiyor ayrı yattığımız bile oldu boşanıcam diyince ciddi olduğumu anladı yeni diledi özrünü
Dilemiş işte özür onu diyorum
Bence bi kez daha ver. Bi erkek kolay kolay ağlamaz
ne yaptigina bagli degisir durum. Mesela neden kirdi
Bir kadin bosanmaya karar verip bunu dile getirecek kadar kararliysa o kadina yol verilmeli bence.
Sana yararsız evlat diyen anneni terk ediyor musun?
Ver canım ver idam sehpasında bile konuşma hakkı verirler. Ne istiyorsun diye sorarlar.
Büyük sorun yoksa her zaman sorun çıkabilir normal durum affet
Şans ver elbette ama baktın olmuyor çekişmeli olursa beni bul☺️ KS ye özel indirim uygularım 😅
Çok güzel bir diziydi başka bir sezonu da gelirim umarım
Kendini dinle çünkü sonunca katlanacak sensin... Bu kararı sen vermelisin.
Zamana bırakın, baktınız düzelmedi ona göre seçim yaparsınız.
Son bir şans ver, bunu ona da söyle bilsin. Eğer tekrar aynı şeyi yaparsa o zaman boşanırsın.
Aile danişmanı eşliğinde şans vemenı tavsiye ederim 🌸
Bi şans daha ver baktın olmadı. O zaman düşünürsün
denemelisiniz birdaha hemen ayrilik olmasin.
Vermelisin. Evcilik degil bu evlilik. Bi kac kere deneyim kesin emin olmadiktan sonra bosanmak ilerde pismanlik yaratiyor
Merhaba konuşabiliriz bu konu hakkında. psikolojik şeylerde de diğer konuda da yardım edebilirim.
Tesekkür ederim
Evlilik bir sözleşmedir ve her sözleşme de bozulmak üzere yapılır. Mutsuzsan zaten böyle bir yükü omuzlamak zorunda kalmak saçmalık.
suçu varsa kendinden ödün verme affetme değişmiyorlar zaman kaybı
İnsanların huyu değişmez. Bunu tecrübe edince anlarsın.
Herkes şans hak eder aldatma ihanet hariç. Biraz daha bekle. Düzeltecem düzeltecem diyip diyip düzeltemiyorsa saygı sevgi soğuma olduysa sende, boşan. Çocuk varsa bile boşan. O çocuk mutsuz bir ailede büyümeyi hak etmiyor
Ne yaptı da şans istiyor ki? O Haddeye niye gitti ilişkiniz?
Terapi alın. Yine olmuyorsa ayrılın. Uzatmanin mantığı yok.
Ver bence tekrar yuva kurmak kolay değil. Aldattı mı seni?
Aldatmadı aldatsa düşünmezdim bile direkt boşanırdım
O zaman sorun yok
Şans ver tabi. Baktın değişmedi o zaman boşarsın.
Şans verip kendini daha çok mutsuzluğa bırkama karar aldıysan yerine getir zaman kaybı olur
insanlara her zaman ikinci şansı vermek lazım bence..
Yavrucum benim evliligim seninkine benziyo otur iyice düşün evlilikte bekarlikta olanlar coğaliyo tahammul edebilirsen devam et edemezsen de tavrinin ve kararinin arkasında dur
Berbat. Gerçekten ben diksindim onun adına 🤮 Tez kellesi vurulaaa 🙆♀️ Boşan hemen.
Bekara eş boşamak kolay lafını işte bu yüzden söylemişler
Oha 🤣🤣 kadinlari mutsuz edene idam millet kafayı yemiş
" boşanmak istediğimi söyledim özür diledi gönlümü almaya çalıştı ağlayacaktı neredeyse bir daha yapmayacağını söyledi "
Bunu söyleyen erkeğe idam gelmeli. ben okurken iğrendim eşi'nin bu zayıfça davranışı kadını iyice tiksindirmiştir.🤮🤢 Tükürdüğünü yalayan bir ezik.
Hayır bence boşanma eğer özür dilediyse genelde farkında olmadan kırmış üzmüş olabilir sen eğerki biraz naz yapıp sonra şans verirsen sana daha çok bağlanır
boşan kurtul falan diyen canım çoluk çocuğun sözüne bakma bence, mallar dünyadan haberi yok konuşuyolar.
şu ortamda ne evlenilir, nede boşanılır. bekle bence
Çocuk yoksa o şansı verirken kaza ile çocuk olmamasına dikkat edin
Ne yaptığına bağlı şiddet aldatma yalan söyleme varsa bosan sana değer vermiyor sanırım kunudan bunu anladım
dediklerinin hiçbiri yok sadece anlık sinirle çok kırıcı şeyler söylüyor ve sonrasında özür bile dilemiyor aramız düzgün değil 2 aydır
Seni kirmaktan kormuyor seven insan böyle olmaz kirmaktan korkar üzülsün istemez seni sevmiyorda
@deliarzu👍🏻
Yaptığı şeye yani senin boşanma sebebine göre değişir bu olay ama eğer şiddet aldatma veya Fazla tartışma gibi bişey yoksa boşanma şans ver derim
arkadaşlar dünyaya bir kez geliyorsunuz. sizi üzen insanları çevrenizden uzaklaştırmazsanız mutlu olamazsınız.
Ne yaptı kırıcı kırmak var kırmak var kabul edilemez bir şeyse psikolojik yardım alma şartıyla affet
Hayatta her şey olabilir.
Ne kadar üzücü bir durum olsa bile insan bazen kendini tutamıyor.
Bence bir aile psikoloğu ile görüşün.
Psikoloji'nin b*ka sarmasını istiyorsan şans ver...
Aldatma durumu yoksa şans ver
Son bir şans verebilirsiniz.
Son bir kez şans verebilirsin..
Boşanmak en son çare şans ver
yuva yıkmak kötü bence biraz daha şans vermelisin
bır yuva kurmak cokmu kolay hıcmı sevgın yokda gelmıs burada cevabını arıyosun yazık
siz kadinlar zaten aldatan erkeki affediyorunuh ne olduda bosancan ilginc metreslik de kabulediyorunuz onlr gecici diyip sans veririsin zaten yine yapar
Ne günlere geldik ufak bir şey yüzünden hemen boşanma yazık yazık
nerden biliyosun ufak bisey oldugunu
Anlatığin kadari ile ufak
Burayı kullandğına göre çok şansı yok😃ama bence şans ver hatta gerkşrse aile terapisi fikan ya da psikiyatriste gidin kabul ederse tabi çoğu erkek kabul etmiyor
Maşallah hemen de boşanmaya hazır millet biraz çaba saffet sorunsuz evlilik mi var sanki
nerede hata yaptı bu en önemlisi?
Anlık sinirle kırıcı şeyler söylüyor üzülüyorum ağlıyorum ama umursamıyor özür bile dilemiyor ve 2 aydır böyleydi şimdi boşanalım diyince gönlümü almaya çalıştı
hemen boşanma yoluna gitme yaptığı sey üzücü yorucu ama sevgi varsa bunun için biraz ugrassin ve sizin net olduğunuzu görsün aslında birakmanizdan korksun ki tekrarlamasin. kısaca biraz bedel ödesin
anladım teşekkür ederim
Olur öyle şeyler bence takmamak lazım düzelir
Kaç aydır böyle davranıyor
2 aydır
Haftada kaç kez seks yapıyorsunuz
Ona Bi şans daha ver ama aynı yatağa bir süre girme
Kırıla kırılan cam onarılmaya çalışılırsa keser kanatır...
Tabi vermelisin yuva kolay kurulmuyor
Ama kalbimi çok kırıyor geri de özür dilemiyor yatarken mutsuz mutsuz yatıyoruz mesafeliyiz insan bi özür dilemez mi boşanmaya karar verdim dediğimde diliyor
Biraz konuşmak ister misiniz hata nerede kimde bunu size tarafsız olarak söyleyebilirim
Ver tabi hatta bu saate ver ne istiyorsa
Tabi sende istiyorsan
Hayır vermez bitmiş ilişki bitmiştir
Bir daha gözden geçir bakalım.