eşim son zamanlarda çok kırıcı olmaya başladı ve artk çok mutsuz olmaya başladım boşanmak istediğimi söyledim özür diledi gönlümü almaya çalıştı ağlayacaktı neredeyse bir daha yapmayacağını söyledi şans vermeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Her evlilikte bu tür sorunlar meydana gelir bakın evlilik tek bir bedende iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek, siz ne olursa olsun kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin sabrınızı koruyun eğer değişeceğine inanıyorsanız bir şans verin baktınız daha sonradan aynı durumların içerisinde, kalıyorsunuz o zaman gereken neyse onu yaparsınız evlilik kadar boşanmakta gayet normal sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin, insanlar hata yapabilir mesele yaptıklarından ders çıkartmak ve tekrarlamamak ümitsizliğe kapılmayın dik durarak yaşamaya devam etmelisiniz şu hayatın her bir alanında mücadele var, evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele olur esas olan zorluklara göğüs germektir ekmeği de ağzımıza alıyoruz, çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim.
Ama şunu unutmayın sevgi zorluklara göğüs germektir sorunlara katlanmak değil siz tavrınızı ortaya koyduktan sonra net olduğunuz takdirde, halen daha devam edilirse bu tür davranışlara o zaman enine boyuna düşünerek bir karar alırsınız ancak her ne olursa olsun kendinize sımsıkı sarılmaktan vazgeçmeyin bu dünyada en çok sizin, size ihtiyacınız olacak, üstelik insanların görüşlerine göre hayatımızı şekillendirmekte yanlış bunun farkında olsun insan oğlu pis nefislidir memnun edemezsiniz melek olsanız, kanat sesinizden rahatsız olurlar.
En İyi Cevaplar
yorumlara bakıyorumda hemen hemen çogu kişi boşan demiş ben eşini savunmuyorum ama bir yuva kolay kurulmuyor neden sorunları çözmek birbirinizi anlamak yolunda çaba göstermiyor kimsenin kimseye tahamülü kalmamış ilk şeyde hemen ayrılık kararı almak bence yanlış bu erkek ya da kadın olabilir kötü gidiyodur hayatında bişiler bunun yansıması olabilir bunları çözmek öyle zor bişi degil sadece karşındakiyle empati yapmaktan geçer tabi karar sizin
03 Yorumla
Soran+1 yılilk olan bir şey değil yaklaşık 2 aydır aynı şeyi yapıyor kırıldığımı belli ediyorum üzülüyorum ayrı bile yattık ama ağzından bir kez olsun özür çıkmadı empati kurdum belki psikolojik olarsk iyi drğildir dedim 2 aydır sabrediyorum boşanmaya karar verdiğimi söyleyince diledi sadece
- +1 yıl
tamam bak ne güzel sen benim bahsettigim şeyi yapmışsın senden cıkmış artık olay bu konuda sen haklısın ama yorumlarda sadece bu soru için degil hemen boşanın ayrıl olndan vs vs yorumlar çok görüyorum siz kimbilir ne zorlukla kurdunuz bu yuvanızı dimi şimdi ben bunu bilemem tabiri caizse bekara karı boşamak kolay derler
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim görüş için
+1 yılAranızda net olarak neler yaşadınız ve bu durumdasınız bilmiyorum ama evlilik bu kadar kolay bitmemeli eğer ki arada aldatma gibi şeyler yoksa diğer bütün sorunlar çözülür. Sizden bu kadar çabuk özür dileyen biri bence sizi seviyor ilişkinizi düzeltmek için bence oturup sorunları konuşmanız sizin için iyi olacaktır. İkinci şans hak ediyor bu evlilik. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk değil 2 aydır çok üzülüyorum aramız da bozuk anlık sinirle kırıcı şeyler söylüyor sonra özür dilemiyor boşanmaya karar verdiğimi söylediğimde diledi sadece kaybetmemek için
- +1 yıl
Özür dileyip konuyu kapatmak tabi hemen olmaz. Bunları aşmak için bence onunla konuşun derim ve sizin bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu görmesini sağlayın. :)
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Ciddi sorun yoksa hani saygısızlık güvensizlik, kesinlikle kolay kolay yuvanızı yıkmayın derim. Ama eğer daha önceleri de böyle hata yapınca düzelip sonra yine eski hamam eski tassa orasını sen bilirsin. Hani şarkıda da geçiyor ya "suç üstü tövbeler" yani anca gideceğini anladığında duyulan geçici pişmanlık, o hiçbir zaman düzelmez çünkü sevgisizlikten gelir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyi ikinci kez denemek hata gibi bir şey benim için
24 Yorumla- +1 yıl
Bir şey diye basitçe bahsettiğin bir evlilik, aile yuva, sıcak soba elleme tecrübesi değil. Bu kadar basite indirgemeyin. Bir boşanma insanın ömür boyu yaşayacağı bir travma yaratır, yaşayan bilir.
- +1 yıl
Evlilikte illa sorun olabilir büyük değil ise çözülür
- +1 yıl
Sen yanlış girdiğin şifreni ikinci kez denemeye hata mı diyorsun mesela? Şu hayattaki her şeyi ikinci defa deneriz bisiklet öğrenen çocuk bile yere düşmesine rağmen tekrar tekrar dener ve başarıya gider buna hata diyorsan ben bir şey demiyorum gerçekten...
- +1 yıl
2. Hak olmalıdır bence 3. Hak olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılŞans verme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şu hayatta şunu öğrendim. Insanlara kaybedeceginin endisesini vereceksin. Yoksa kiymet bilmiyorlar. Bu boşanma olur, ayrılık olur, huzursuz bir aileniz varsa onlardan ayrilmak, ayri eve cikmak olur. Ne zamanki o yaninizdaki insanlara beni kaybedersin mesajini ya da endisesini verseniz bir anda kiymete biniyorsunuz.
Kaybetmeyecegini bilen insanın saygisi da, sevgisi de olmuyor, hor görüyor boyle bir gerçek var. Insan nankor bir varlik ve hayatindaki cogu seyin kiymetini maddi ya da manevi kaybedince anlıyor ya da kaybetme olasiligi olunca.
Bir bak duruma. Her ozur dilediginde, gonlunu almaya calistiginda yaninda kalirsan bu sefer ayni seyleri yapip yapip, seni üzüp üzüp özür dilerim geçer diye düşünür. Buna izin verme ve boyle bir algi yaratma derim. Kararini kesin ver.
Mesela kendi icinde şans veririm ama bu son, tekrari olursa, bu evlilikte tekrar mutsuz olursam o adliyenin kapisina gidecek cesaretim ve kararligim var demelisin. Ki bunu esine de diyebilirsin bu kararını görsün. Ne yazik ki cogu insan gercekten duzgun, saygili davranmak yerine, mutlu bir hayat sunmak ve yasamak yerine kaybedecegi endisesiyle kendine ceki duzen vermeye basliyor. Keske en basta bazi seyleri farkinda olsalar. Ama bunu surekli koz olarak verme eline. Iki goz yasi damlatirim, ozur dilerim yanimda tutarim fikrine kapilmasin.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum görüşün için
- +1 yıl
Fikrinize saygısızlık etmek istemem ama bir insn sürekli birini kaybedermiyim acaa korkusuyla yaşayıp nasıl mutlu olabilirki
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 demek istedigim surekli bu korkuyu vermek degil. 2-3 defa verirsin baktın olmuyor, ayni hareketler devam ediyor yol verirsin. Yoksa surekli bir insanin gidecegi dusuncesi ve korkusu yorar. Her seyin bir dozu sınırı var. Demek istedigim surekli degil. Kaybedecegini anlayan insan eger akilliysa ve kisinin ya da herhangi bir seyin degerini kavradiysa kendine ceki duzen veriyorsa zaten tekrarina gerek yok. Ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Kisinin mayasi bu, kaybetme ugruna da bir seyler düzelmiyor demek ki deyip kendi haline birakmak daha dogru. Herkes kendi yoluna. Elbet deger veren, kiymet bilen kisilerde var bu hayatta. Belki onlara denk gelinir zaman içinde
- +1 yıl
Evet buna katılıyorum teşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır, kararlı ol ve devam et önüne bak. Bu dediklerim senin için kolay değil evet ama hiçbir erkek değişmez. Erkekler değiştim, değişeceğim, değişirim der ama değişmez. Rol yapar çok iyi kandırırlar. O hatayı yaptıysa olay boşanmaya gelmeden önce hatasını anlamalıydı. Şayet gerçekten hatasını anlamış olsa boşanmaya gelmeden önce bazı şeylerin farkına varırdı. Belki seni ikna edecek, kandıracak değişmiş gibi rol yapacak sonra da aynı hataları tekrarlamaya devam edecek ve hatta belki de çocuğunuz olacak, hamile kalacaksınız sonra hatalarına devam edecek ve bu kez çocuktan dolayı her defasında affedeceksiniz. Lütfen kendinize bunu yapmayın, annem bunu yaptı babamla ayrılacaklarmış ve babam hatalarımı telafi edeceğim, değiştim diyip annemin karşısında ağlamış ve annemde affetmiş. Sonra annem , hamile olduğunu öğrenmiş ve babamın hataları git gide artmış, annemin bağı, sevgisi, ilgisi artmış artı olarak ben de dünyaya gelince bırakamamış.. çünkü ben babasız büyüdüm benim çocuğum , babası kötü de olsa babalı büyüyecek demiş. Şu an ise, babam, anneme çok kötü davranıyor, psikolojik şiddet uyguluyor ve her gün annemle beni tehdit ediyor boynunuzu koparırım, size yaşamak haram diyor. Ben de korku içinde uyuyorum anneme ya da bana bir şey olacak diye. Hatta odamın kapısını kilitleyip uyuyorum, tecavüz eder ya da beni öldürür diye. Ben 18 yaşındayım, annemin de bize yetecek kadar, Allah’a çok şükür bir miktar geliri var ama babamı bırakamıyor yani deniyoruz bazı şeylerden dolayı bırakamıyoruz. Her şey maddiyatla da olmuyor. Bu soruyu tesadüfen gördüm, normalde kolay kolay sorulara cevap vermem yani bunu gördüm ve yazmak istedim inşallah görürsünüz ve hayatınız değişir. İnşallah çok mutlu olursunuz 🥹💜
12 Yorumla- +1 yıl
hayatina cok üzüldüm annen sans vererek hata yapmis ama nerden bilsin bukadar kötü biri cikcagi benlm babamda annemi aldatiyor bizi döverdi kac yasinda geldi hale saygisi anneme yok utanmasa dövcek evden kovuuyo bn evlenemkten cok korkuyorum annem gencligi herdeyi yandi cok üzüyor
- +1 yıl
Samimi olmak istiyorum. İlk cümleyi okurken ne saçmalıyor bu boşanmak bu kadar basit mi dedim devamini okurken derin bir yurtkunluk ile beraber vücudumun buz kesilmesi bir oldu. Bu yazıya kalbimi biraktim canım.❣️ Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla buradaki kadınları dinleme, kendi yaptıkları hataları sana da tavsiye ediyorlar. Bir çoğu yanlıs erkek seçip hayatlarını karartmış tipler. Yüksek boyutlarda şiddet, alkol, kumar, sorumsuzluk, bagımlılïk falan yoksa evliligini bitirme. Kendin de evlenip ayrılmıs olarak tekrar evlenmen zorlaşır. Biten evlilik seni ruhsal olarak da eritir, depresyona girersin. Düzeltmek için mucadele edersen mutlu olursun. İnsan denen canlı yalnız yaşayamaz, bir kadın asla yaşayamaz zaten. Bırak şuradaki asabi, toksik kadınları. Sen kurtar evliliğini, karşı taraf da bunu istiyor zaten.
44 Yorumla- +1 yıl
Yakın birisinin anne, teyze, anneanne tarafindan desteklenip evliligini bitiren bir ablaya şahit oldum. Çevresindeki kadınların hepsi "sana koca mı yok" "kendi hayatını kazan boş ver" gibi şeylerle destekleyip ayrılmasına sebep olmuştu. Ayrılınca etrafında kimse kalmadı tabi. Depresyonda uzun zamandır, namaza ilaca başladı. Evliliginde büyük sorunlar da yoktu tabi. Burada sevgiliden ayrılmayla, evliligi bitirmeyi aynı sanıyor çoğu kisi. Evlilikte dopamin, oksitosin artar kişiye baglanırsın bu ortadan kalkınca da akıl almaz depresyona girer insan, bilmeyen konusuyor işte.
- +1 yıl
Partiyi kurduk zaten biz. Youtube Dr. RedPill kanalına gel.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki s. alaklara aldanma.
* Yok çocuklar için tekrar barıştık
* Yok şu an iyi davranmaya başladı
* Yok alışkanlık oldu...
BA-HA-NE!
* Çocuklar senden benden akıllı. Siz kırıldığınızı üzüntünüzü tribinizi laflara dökmeden onlar çoktan hissediyorlar. İyi bir şey yapıyorum diye kendini kandıracaksın ya da bahane edeceksin ama emin ol büyüdüklerinde bunu yaptığın bu kadar korkak olduğun için seni bencillikle suçlayıp nefret edecekler senden. (Ben ve kardeşlerim böyle bir ailede büyüdük, şu an net böyleyiz)
* Şu an iy davranmaya başladı. Ama ileride yine aynı olacak. Bak şunu kafana sok, insanlar değişmez, sadece törpüler.. ama geçici olarak. Özellikle evlilik sonrası yani kaba tabirle köprüyü geçtikten sonra neyse evlilik boyunca öyle olacak bil. Ve buna göre hareket et.
* Sigara da uyuşturucu da bir alışkanlık.. ama sağlıklı değilse bırakabilirsin.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAile kurumu devletin ve sistemin insanları daha kolay yönetmesi için desteklediği resmi bir kurumdur. Zamanla film, roman ve dizilerle romantikleştirilmeye ömür boyu beraberlik algısı ile süslenmeye çalışılsa da , resmi bir anlaşmadan ibaret olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bu hayatta en önemlisi sensin. Mutsuz musun? Ayrıl.
Unutma : her zaman daha iyisi, daha mutlu edeni vardır.
Ömür bir ömür.. ve sen de bu kırgınlıkla ömrünü tamamlamak için çok gençsin.
Lütfen yirmilerindekilerin aşağıdaki saçma yorumlarına kanma- +1 yıl
Mantıklı konuşuyorsun fakat insanlara bu kadar kolay hakaret etmek biraz da karakterini zedeledi üzgünüm.
+1 yılKırıcı olmaya başladı diye ayrılık kararı almak çok yanlış, konuş böyle giderse sonu ayrılık olur soğumak istemiyorum dersin o başka, devam ederse boşanırsın ama bence şans ver. Değer kıymet vermeze ağlamaklı olmazdı. Yazık etmeyin.
13 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır böyle anlık sinirle bir sürü şey söylüyor kırılıyorum belli de ediyorum ayrı bile yattım ama umrunda değil özür dilemiyor mutlu değilim bu yüzden. Boşanmaya karar verdiğimi beni defalarca kırdığını söyledim öptü özür diledi ben karatlı olduğumu belli edince ağlamaklı oldu ben de kararsız kaldım
- +1 yıl
Bence son bir şans ver ve al karşına konuş de ki, benimle ilgili bir sorunun mu var varsa söyle yardımcı olayım çözelim de gerekirse evlilik terapistine gitmeyi teklif et, mücadele etmeyecek ise ayrılacağını söyle. Onun cevabına göre bakarsın. Özür dilediyse bence al karşına konuş çözüme ulatırın, direk ayrılmak olmaz bence. Sen haklısın ama pişman olmuş anladığım kadarı ile. Çözüme ulaştırın, olmazsa ayrıl
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılBoşanmak öyle kolay mı? Bekar evinden taşınır gibi öyle kolay gidemezsin, direnmek gerek. Belli ki adamın bir sorunu var önce onu çözmeye uğraş. Adam hem sorunu ile boğuşsun hemde senin gönlünü mü hoş etsin yok öyle, sıra sende! sen adamının gönlünü hoş eyle. Evlilik budur hoş geldin gerçek hayata prenses. İmza şendul.
17 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca sordum bir sorunun mu var paylaş benimle diye ama çıt etmedi üstüne bir de beni tersledi ne sorunum olacak senden niye saklicam iyice kuruntu yapmaya başladın diye. anlayışsız biri olsaydım 2 aydır bu duruma katlanmazdım ama benimki de can yani son evreye geldim artık
- +1 yıl
Sabırla bekle, durumu onun ailesi ile görüş, hayatına devam et, gündelik hayatını bozma, elbet bir gün kokusu çıkar, gül gibi kendi açılır. Parana altınına sahip çık, kredi ve kartlarının durumunu takip et çaktırmadan ekstreleri incele. Bu senin hakkın. Yuvan için yapmalısın. İş yerinde ziyaret et. Baskın ver, iş arkadaşları ile konuş bilgi topla. Sonucu kendi ailen ile paylaşmalısın.
Soran+1 yılAynı yerde çalışıyoruz. Sabretmeye devam etmeyi ve bir şans daha vermeyi düşünüyorum ama eşim dahi olsa kimsenin beni üzmesine izin veremem sadece bir süre daha müsade etmek istiyorum
- +1 yıl
Doğru karar bir süre daha sabır, son çare evlilik terapisti ile görüş onu da çağırsın, gelmezse boşanma ile tehdit et, yine olmadı terapistten bir yazı al durumun ispatı için, aç davanı. Bende yoruldum oyyy.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Sen iyi niyetini bozma, belki bilmediğin şeyler vardır o nedenle fevri yargılama az daha sabır, Allah hakkında hayırlısını versin. Her şerde var bir hayır. Buna inan.
Soran+1 yılPeki
+1 yılDirekt boşanmak yerine, sorunlarınızı konuşarak çözmeniz daha mantıklı. Bir yuva kolay kurulmuyor bu tarz şeylerden de yıkmak bana mantıklı gelmiyor. Ortada şiddet veya aldatma söz konusu değil, boşanmak ağır kaçar o yüzden. Adamda zaten istememiş kötü olmuş, belki bir sorunu vardır , konuşmayı denemelisin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılSeni nasıl kərdığını bilmiyoruz sonuçta. Bu yüzden dolayı yorum yapmamız yanlış olur. İyi düşün, kırdığı şeyi düşün eğer telafisi olmayan bir kırgınlıksa tabii ki de boşanman en doğrusu. Affetmeyi dene bence, bi gözlemle bi şans ver eğer düzelmezse ve aynı hatayı bir daha yaparsa o zaman gözden çıkar herşeyi.
00 Yorumla
+1 yılMUTSUZ EVLİLİK BİR İMTİHAN DEĞİL BİR SEÇİMDİR
Evliliği mutlu bir şekilde sürdürebilmek için eşlerin evliliklerinden doyum sağlayabilmeleri önemlidir. Evlilik doyumu, eşlerin, duygusal, sosyal, ekonomik, sosyal ve cinsel açıdan birbirlerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamasıyla elde edilir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlilik senin evliliğin yuva yıkılmasi çok ağır bir durum yaşayan bilir karar sana ait eşine güveniyorsan devam et ama guven bitmisse zaten her şey bitmiştir en doğru kararı sakin kafayla verirsin aklın ve gönlünü birleştirip öyle hareket et derim Allah kolaylık versin bende ayrıldım zor bı olay ayrilik
00 YorumlaOna bazı şartlar sun ve bu şartları liste olarak yaz. Birer kopyasını alın ve listeye ayrıkı durumlar gerçekleşirse o maddenin üstünü ikinizde çizin. Liste ne kadar çizikle dolarsa yolun sonu ayrılıktır...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınların yorumlarını okudumda bazen diyorum iyi ki şimdiye kadar evlenmemişim. şöyle bi 40 a kadarda düşünmüyorum. devir evlilik devri değil beyler. bu yüzden üzülmek istemiyorsanız evlenmeyin. kadınlar bu konuyu geçiyorum en ufak duygu boşluğunda bile boşanmayı yeryüzüne çıkarıyorlar. evlenmeyin mutlu olun daima
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılYani konu çok önemli değilse hatasının farkindaysa affedilebilir bir yuva yıkmak çok kolay önemli olan düzeltmek bir de çocuk varsa daha çok mücadele edilmeli detayda önemli ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ım bu tarz soruları görünce hem üzülüyorum hem de zamanında bana gönül koymama sebep olan kahrolası kişi aklıma geliyor umarım en kısa zamanda tamamen aklımdan çıkar yoksa kafayı yemekten korkuyorum Allah korktuğuma uğratmasın 🤲🏻 asıl sorunuzun cevabına gelecek olursam eğer ki çok seviyorsanız bir alanında uzman tabiki imkanınız varsa aile danışmanıyla halledin derim tabiii karar sizin
00 Yorumla
+1 yılAğlatma adamı. Seven ağlar ayaklarına da kapanır. Bir daha yaparsa ne olacağını göstermişsin şans ver gitsin. Burası aşağılık kompleksli asüftelerle dolu onlara kalsa her limanı yakarsın, sen beni dinle şans ver.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum çünkü eşimi çok seviyorum ve bir şansı daha hakediyor teşekkür ederim görüş için
- +1 yıl
Yakma gemileri güzelim barış barış en güzeli. Evlilik bu sürtüşmeler olur hemen en radikal olanı seçmeyin. Onu da sağlam uyar ama ha saygısızlık hoş değil.
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yılBir şans daha ver ağlıyorsa belki gerçekten seviyodur bir kez daha yapıcı ol evlilik kolay bulunmuyor abla hayat zor bu hayat yalnız çekilmiyor en ufak düzelme mutlu olma şansınız varsa 1 kere daha denemekte fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim hayırlısı olsun inşallah mutlu olursunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazen zorluk olabilir anladmak uzmakta sikintilar yasanabilir. Evlilikte normal olan olaylar.
Bosanma kolay olmamasi lazim. İlk firsatta bosanma olmaz,
Evlilik birlikte zorluklarla basa cikmadir. Sabirli ol
Daha guzel olur ins02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
- +1 yıl
Bende evliyim arada anlasmazlik oluyot bazrn aylarca konusmuyoruz normaldir
+1 yılMerhaba
Durumunuz üzücü peki çocuğunuz var mı genelde boşanmalarda eşlerden çok çocuklar zarar görür eşinizle tam olarak hangi sebepten soğudunuz aldatma falan mı oldu eşiniz sizden niye özür diledi
010 Yorumla
Soran+1 yılEşimden soğumadım çok seviyorum ama Anlık sinirle kırıcı şeyler söylüyor üzülüyorum ağlıyorum ama umursamıyor özür bile dilemiyor şimdi boşanalım diyince gönlümü almaya çalıştı. Çocuğumuz yok
- +1 yıl
Bak insan sinirle her şeyi söyler sizde söylersiniz oda birbirinizi böyle anlarda hoş görün
Soran+1 yılEvet sinirle her şeyi söyleyebilir diyelim ama siniri geçtikten sonra özür dilemesi gerekmez mi
- +1 yıl
Tabi ki ama her şeyde özür dilenmez aşırı kırdıysa özür gerekli ama anladığım kadarıyla benim gibi hassas duygusal kırılgansın
Soran+1 yılHiç değilim aslında ama söylediği şeyler kaldırılabilir gibi değil geçmişimle ilgili ve kırılıyorum doğal olarak
- +1 yıl
Özel yazacağın varsa konuşmak isterseniz ekleyin
Soran+1 yılTeşekkür ederim düsünmen yeterli
- +1 yıl
Takip atan sen misin
Soran+1 yılHayır ben değilim
- +1 yıl
Tamam konuşmak istersen yazabilirsin çocuk yoksa boşanma işi kolay olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence hemen aileni dağıtma... İnsan her zaman bir şansı hak eder.
Yapıcı ol kazanan olacaksın.10 Yorumla
+1 yılaslında buraya yazarken içtenlikle gerçekten cevap almak için yazmıyor o sadece içini rahatlatmaya çalışıyor. o yüzden boşan ya da boşanma dememeliyiz böyle kişilere söylenecek tek şey 'kendini dinle' olmalıdır. her şey sorulur merak edilir yazılır bu sitede ama boşanmak gibi bi meseleyi burada yazıp evliliğinin kalitesini düşürmemelisin. umarım doğru yolu bulursun konuyu buralara taşıyan birinde de hata vardır mutlaka sadece eşini yargılayamayız biz burada...
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılşans ver ancak bir daha yaparsa gözünün yaşına bakma.
20 Yorumla
+1 yılbosanacagini ilk defa soylediysen dene yine yaparsa bu sefer net bosan
20 Yorumla
+1 yılErkekler bazen uyarılmaya ihtiyaç duyarlar. Siz söyleyene kadar ne gibi bir hata yaptığının dahi farkına varmamış olabilir. Siz kırgınlıklarınızı anlattığınızda yaklaşımında samimi olduğunu hissettiyseniz bence bir şansı hakkediyor demektir.
00 YorumlaEvlilik çocuk oyuncağı değil. En ufak şeyde hemen boşanma fikrini aklına getiren kişi, evliliğe hiç hazır olmayan kişidir. Kırıcı olması da boşanmanıza sebep değil, konuşularak halledilecek bir mesele bu.
00 YorumlaHer insan şansı hakk eder birşeyi sonlardırmak hem sana hem ona ekonomik ve psikolojik olarak yıpratıcı olacaktır konuşarak aşabilirsiniz ama şuda bir gerçek en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılHayatta herkes 2 . Şansı hak etmez mi sence
10 Yorumlaseviyorsa ayrilma seven erkegi bulmak zor pisman olursun bir tatile gidip kafa dinleyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Tabi ki sansvwr ama sürekli bunlari tekrar etme
Guvenmem icinsende bana yardımcı ol demelisin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur 9yle şeyler takma düzeltirsiniz 1 şans daha ver eyer düzelmezse boşa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyice düşün yaptıkları hatalar düzeltilebilir yönlü ise kendisine durumu belirt o da bu konuda emek harcasın ama huylu huyundan vazgeçmez düşüncesindeysen zaten evlilik bitmiş çoktan
00 Yorumlaya saçmalama ya hemen boşanmayı düşünmeyin bir oturun konuşun olmadı büyüklerden uzmanlardan yardım alın yazık değilmi hemen evliliği bitirmeyin ya ay boşanmada modamı oldu ya
00 Yorumlaİlķ fırsatta seni hamile bırakır, sonra çile çekmeye katlanarak devam edersin... başka kırıcı sözler daha sonra kırıcı darbeler alırsın.. bence cinselliğe ara vererek bi süre uzak durun..
00 YorumlaSen kimseye bakma kendi kararını ver ama unutma ki evlilik kolay degildir otur konuş ha olmadı biraz zaman ver yani seninle ilgili bişey bilmedim için tam da yorum yapamıyorum sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Çok kırıcı davrandı diye boşanmak istiyorsun mantıklı mı adam nasıl seviyorsa gelmiş agliyacakti diyor.. boşan yaşlar gençken gitsin kendini gerçekten seven birini bulsun
08 Yorumla- +1 yıl
öff benim sevgilimde aynı hep kırıp kırıp özür diler illa küfrettircek kendine sonra aklı başına gelir erkekler değişmiyor çabalamaya değmez helede evliyken hiç değmez
- +1 yıl
soruyu soran ben değilim ki ayrıca böyle olmaya da sevgili olduktan 1 yıl sonra başladı e 1 yılda da ayrılmak zor olur zaten
- +1 yıl
alışkanlık değil zaten aşk
Bu tür durumları çevremizde görüyoruz. Bu konuda bir karar vermek herkes için zordur. Önce biraz geriye gidip evilik ilişkisinin nitelikleri, boşanma nedenleri gözden geçirilmeli diye düşünüyorum.
00 YorumlaBoşanma sebebinize bakarak hareket et bence. Affedilemez bir şeyse affetme tabki yoksa bir şansı hak eder
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlık sinirle kırıcı şeyler söylüyor üzülüyorum ama umursamıyor özür bile dilemiyor şimdi boşanalım diyince gönlümü almaya çalıştı
Soran+1 yılumarım değişir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbi kadın karar verdiyse o karar değişmez şans versen bile sen soğumuşsun gibi ondan. Çok yürümez sizin evlilik
05 Yorumla
Soran+1 yılSoğumadım çok seviyorum ama beni üzmesine dayanamıyorum daha fazla
- +1 yıl
Neden mutsuzsun ki bu arada
Soran+1 yılAnlık sinirle kırıcı şeyler söylüyor üzülüyorum ama umursamıyor özür bile dilemiyor
- +1 yıl
Seninle alttan Alman gereken bi konu özür dilemiyorsa böyle biri. Evlilik zordur bazı konularda sen onu bazende o seni alttan almalı
Soran+1 yıltesekkür ederim
Geçmiş olsun şans ver tabi
Ama detayda önemli ne oldu ne dedi ne için dedi bilirsek yorum yapabiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılEn ufak bir tartışmada anlık sinirle çok kırıcı şeyler söylüyor sonrasında özür de dilemediği için 2 aydır aramız bozuk ayrı bile yattık
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım seni şu an en iyi anlayan ben olabilirim. bunu o kadar uzun süre yaşadım ki. Dengesizlik kadar insanı yoran yıpratan bir şey yok. Onun istemesi birşeyi değiştirmez. İnanki boşanınca yeniden doğmuş gibi olacaksın. Kaç yıllık evlisiniz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşiddet oldu mu
Soran+1 yılşiddet olmadı tabi ki olsaydı düşünmeden boşanrdım.1.5 yıldır evliyiz 5 yıldır beraberiz
Cevap sahibi+1 yılPeki boşanmak konusunda hala aynı mısın
Soran+1 yılKararsızım
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak ister misin
Soran+1 yılŞu an çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılburadan mesaj yazabilir misin gizliden çıksam
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde erkekler boşanmak istemeyen taraf oluyor senin için en doğrusu neyse onu yap umarım takıntılı değildir eşin
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ya niye cidden erkekler böyle. Hep emek vermiyor kadını mutlu etmiyor hem kadın bitirmek isteyince ağlıyor zırlıyor yalvarıp bırakmıyorlar.
Şans ver ama bir daha yaparsa demek ki narsist büyük ihtimal ve asla düzelmez, sadece boşanma geçince pişman olur ama hep aynıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBira daha sans ver ama en ufak yanlosimda bosankrim de. Ve o da sansini illaki zorlayacaktir o zaman bosan ki aklinda bisey kalmasin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDene tâbi ki eşin sonuçta hemen kesip atma bence bir daha bak bakalım. Sonra duruma göre tâbi inşaallah mutluluğunuz bozulmaz...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu, öyle hemen bitmez. Konu ne yani ona da bağlı. Aldatma, şiddet yoksa şans verilmeli yuva kolay kurulmuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. boşanma konusunda neden buraya danışır ki bir insan ne yaşadığınızı bilmiyoruz kaldı ki sitenin yarısı troll insanlardan oluşuyor
00 YorumlaBence şiddet uygulamıyor ise kurtarmaya çalışın zaten bitmesini oda istese tavrında devam ederdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip konularda butdan fikir alan birinin evlenmeyi başarmış olması bile takdire şayan 🤣. Boşan kurtulsun adam
00 Yorumla
+1 yılYani 10 kere evlenmedim ama evlilikte de hatalar olur affedin ve oda hatalarından ders alarak yola çıkar davranışını değiştirir
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi direk boşanmaya götürme herkes bazen farklı ruh halleri yaşıyor ilk evlendiğiniz gibi hep olmaz adamla da direk boşanmaya gitme
00 Yorumla
+1 yılŞans verme. Kimse en sevdiği insanı bir kızgınlık yüzünden aşağılamaz. Bunu bir anne çocuğuna da yapsa aynı şeyi düşünürüm. Boşa, burnu sürtülsün ve hayatından uzaklaştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik oyuncak değildir iyi düşünün boşanmak için çok büyük bir sebep olması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlık sinirle kırıcı şeyler söylüyor üzülüyorum ama umursamıyor özür bile dilemiyor 2 aydır böyle
- +1 yıl
konuş son reddesine kadar dayan ama yine de sen bilirsin kendi cinslerimi anlamıyorum neden insan eşine kadınına durduk yere böyle davranır neden vurmaya kalkar ki şiddet gösteren eşler de var ve tahammül edemediğim bir noktadır bu
Soran+1 yılÖyle ne yazık ki teşekkür ederim görüş için
- +1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha eskisi gibi olabilecek misin ona karşı? Yoksa gözden çıkardığın için her hareketi rahatsız mı edecek?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok seviyorum ama beni mutsuz etmesine dayanamıyorum eskisi gibi olabilirim
- +1 yıl
O zaman ver gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sanki sen istiyorsunda şans vereyimmi diye soruyorsun 😂😁🤣
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır boşanmaya karar verdim ama onu sevdiğim için kararsız kalıyorum
Soran+1 yılevet çelişkideyim bilmiyorum
Soran+1 yıltesekkür ederim görüş için
Soran+1 yılumarım
Soran+1 yılBoş yere kafa şişirmeyeyim
Soran+1 yılŞu an çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende seviyor isen ikinci bir şansı hak ediyor dur ama önce delikanlı gibi söz versin birdaha olmayacak diye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Bence bir yuvayı yıkmak güçlü sebepler yoksa üzücü bir durum
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yol ver gitsin sevgisiz bir evlilik işkence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çocuk varsa bir daha düşün ve bir şans vermeye çalış...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boaan bosan hic durma. Düzeltmeye valismak yerine yıkın seversiniz
14 Yorumla- +1 yıl
sizde kırıp kırıp özür dilemesini seversiniz
- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri