Selâmlar!!
Günümüzde artık sevgili ile aynı evde yaşamak normal mi, siz sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Günümüzde artık sevgili ile aynı evde yaşamak normal mi, siz sevgilinizle aynı evde yaşar mısınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Sevgili ile aynı evde yaşamak çok saçma madem çok meraklılar evlensinler. Evliliğe gelince özgürlük kısıtlanıyo diyip sevgilisiyle aynı evde yaşamayı da özgürlük sayıyorlar. Sorumluluk almak istemeyenlerin geçici gördükleri ilişkilerini rahat yaşama şekli. Evet normal görülüyor ama ben tasvip etmiyorum.
Evet normal günümüzde. Herkesin aile yapısına saygım var ama gerek yaşım gereği gerekse düşünce yapım gereği hayatımdan ben sorumluyum ve bana normal geliyor
Tercih edende var etmeyende. Kimseyi kınamamak gerekir. Ne tercih edeni nede etmeyeni. Çünkü herkes istediğini yaşamakta özgurdür. Aksi halde herkes bir birinin hayatına müdahale etmeye kalkışır. Sonucu da sen şucusu sen bucusun suçlamasına gider.
Sevgili ile aynı evde yaşamak normalleşti. Üniversitede nasıl arkadaşların ile aynı eve çıkarsın birlikte yaşarsın, sevgili ile de öyle oldu.
Ben sevgili ile birlikte yaşamazdım, ailem ile yaşamak iyi.
Cevap
24Cevap
Bazılarına göre normal, bazısına değil. En azından yadırganmıyor ve tuhaf karşılanmıyor artık
Evet gayet normal
Bana göre günümüzde sağlıklı bir ilişki kurmak bile zor. Karşındaki insanın gerçekten dürüst olup olmadığını bilemiyorsun. Gerçek anlamda birine güvenmek benim adıma uğraştırıcıyken aynı evde kalmayı düşünmüyorum bile.
Bir kesim için normâl olabilir ama benim için değil, nikahsız aynı evde yaşamanın neresi normâl? Normalleştirmeye çalışıyorlar, her sapkınlıkta olduğu gibi..
ekonomi öyle hale geldi ki artık tanımadığı insanlarla bile odalarını paylaşır duruma geldi insanlar. ayrıca şartlar da uygun olduktan sonra sevgiliyle ayrı evde yaşamanın bir sakıncası yok bence
Benim çevremde normal değil hala ama sosyal medyada ya da büyük şehirlerde normal herkesin kendi hayatı
Merhabalar
Evet normal hale gelmektedirler. Kişiler birbirini tanımak amacıyla birlikteliği devam etmek amacıyla aynı evde kalabiliyorlar
eskiden de vardı ben üniversite yıllarımda 2000 lerde.
mantıklı test sürüsü önemli . manavdan karpuz almıyon.
Ben yaşarım, oldukça normal bir durumdur. Bir kağıda atılan imzanın gözümde pek önemi yoktur. Önemli olan Allah huzurunda kıyılan nikahtır
Senin sorundan soru çıkardım, biraz kopya gibi oldu sanki😂 beklerim 🙂
Sizin için imam nikâhı mı daha önemlidir, yoksa resmi nikâh mı? ↗
Müslüman kişinin tek sevgilisi vardır, o da Allah'tır
BENCE NORMAL AMA HER ERKEKLE HER YENI TANIŞIP BIR ANDA GUVENIP YANI SACMA
Bu, çifte özel bir durum olduğu için bana göre kimseyi ilgilendirmez.
cut.
Bazı şeyler özel olmalı 🙂 her şey heyecanını yitirmemeli🙃
Ben yaşamayı tercih etmem, eden edebilir saygı duyuyorum elbette.. Keyifli günler..
Sürekli aynı evde istemem haftada bir iki gün yeter
Yani bilmiyorum tercih ve dünya görüşü saygı duymak lazım
günümüzde her şey normalleşti bir tek eski normaller anormal olarak karşılnamaya başlandı
Normalleştirmeye çalışıyorlar
Benim yapacağım bişey değil.
Burası Avrupa ülkesi deyil Türkiye, Müslüman ülke, dinen de ahlaken de birlikte yaşamak uygun deyil. Birlikte yaşamadım, yaşamam yaşayanlara da karşıyım
Şu an yaşayanlar çoğaldı
İleride çıkabilecek Sorunlar yüzünden bence normal değil tasvip etmem yinede
herkesin kendi hayatı
İmkanım olsa yaşar doğru kişiyse de evlenirdim. Çünkü evlendiğinde aynı evi paylaştığında insanlar gerçek yüzünü ortaya koyabilşyor
Bence artık normal, ayrı gayrı kalmadı
Hergün de dip dibe bilemedim. 😄
Bu bana bi yerden tanıdık geldi nedense.. evlilik gibi sanki 😄
Normal oldu ki yaşamışlığım var
Normal olmalı zaten
bana göre hala anormal
Ben yaşamadıktan sonra yaşayandan banane
güzel kardeşim basın nikahı otursun bedavadan * güzel kardeşim
Tabikide normal isteyen istediği yerde kalır isterse sokakta uyur kimseyi ilgilendirmez
Benim için 10 senedir normal.
Normal değil ama artık yadirganmiyor.
Herkesin normali kendine. Kendi adıma evet yaşarım
Yaşayan çok kişi var
Normal bence
Normalleşmiş
evlilik hayalleri suya düşer bence normal olmamalı
Uygun değil.
Normal değil benim için, yaşamam
Normal bence
Değil.
Hayır değil