Sevgilinin annesinin işlerini yapmamak ayıp mı?

4 aylık bi ilişkimiz var sevgilim annesiyle yaşıyor annesi 70 yaşında ve biraz zor hareket ediyor neyse bi kaç kez yardım ettim yemek yapmasına çamaşır asmasına falan ama git gide işler agırlaşmaya başladı kirlileri koy temizleri götür odayı süpür bahçeye bişeyler ek halıları yıkaya kadar geldi iş. Bi defasında hastaydım sevgilimin odasında uzandım sevgilim de işe gitti sonra annesi beni dürttü gel şunu yapcaz bunu yapcaz ben de hastayım dedim zoruna gitti laf arasında sevgilimin eski sevgilisinin yaptıgı iyilikleri bana söyledi banyo yaptırıyormuş falan yemek yapıyormuş bi başka gün de kendi kendine söylendi allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye. Bunlar ev değiştirecek ve ben yardıma gidemedim çünkü derslerim çok yogun ve devamlı okulda oluyorum buna da bozuldu ve son raddeye geldik sevgilim artık arayıp sormuyor işi bana yakın olmasına ragmen gelmiyor benim hatam var mı. Evlenirsek annemle yaşayacagız diyor annesini tek bırakamaz hak veriyorum ama annesi devamlı iş yaptırıyor ben mi haksızım onlar mı çok üstüme geldi anlamadım

Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmek için altın biriktiriyordu ama annesi hakkımda olumsuz konuşunca sevgilim altınları bozdurup annesine tv almış onu da geçtim annesi hep oglunun eski sevgilisini anlatıyor o beni banyo yaptırdı yemek yaptı hep iş yapıyordu falan diyor zaten oglunu doldurmuş çocuk daha arayıp mesaj atmıyor işi evime yakın olmasına ragmen yanıma gelmiyor yazmıyor sormuyor ayrıldık mı diyorum yoo ne alaka diyip geçiştiriyor çevrimiçi olup mesajıma bakmıyor benim ayrılmamı bekliyor ne yazıp ayrılmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Annesinin işlerini yapmadım diye arayıp sormuyor yazmıyor görmezden geliyor ama yorumlar bana gerçekten güç verdi önce kendimde kusur aradım suçlu hissediyordum ama her gittigimde devamlı iş yapmam dogal bişey degildi ve annesinin tek lafıyla beni sildi konuşmuyor
Sevgilinin annesinin işlerini yapmamak ayıp mı?