- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl70 yaşına gelmiş bir insandan öyle çok nezaket bekleme. Bir şeyleri yaparken kendi isteğin ve rızan doğrultusunda yap. Sevgiline gelirsek, yaptığı son derece yanlış. Bu devirde senin gibi iyi niyetli ve sabırlı birisini çok zor bulur. Benim anam mı banane der diğer tarafa geçer.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi annesinin gözünden de empati yapmak lazım.
Elden ayaktan düştükten sonra, ölüm gerçeği de yaklaştığı zaman (Bu bir gerçek, hepimizi ürkütür, psikolojisini etkiler.), daha duygusal, daha hassas varlıklar oluruz. Yani yaşlandıkça tekrar çocukluğa evriliriz.
Bir çocuğun her şeyi istemesini doğal karşılarız ama yaşlı bir bireyden olgun düşünceler beklediğimiz için çocukça yaklaşımlarını ona yakıştıramayız. Ama bu bir gerçek, Yaşlanan bireyler de aslında birer çocuktur. Belki daha huysuzdur, belki daha fazla yorar ama çocuktur.
Sen, onun işlerini yapmamak konusunda özgürsün. Fakat bu durumda sevgilinden de vazgeçmek durumunda kalırsın. Çünkü görünen o ki, sevgilin için annesi BİR KIRMIZI ÇİZGİDİR.
Eğer sadece flört edecekseniz evine bu kadar girmeyin. Yok, ciddi şeyler düşüneceksiniz sorumluluk alma konusunda her şeyi iyice gözden geçirin.
O şu anda sizi tanımaya, anlamaya çalışıyor. Olur da evlenirseniz ona karşı nasıl bir gelin olacağınıza dair bir tahlil yapıyor, güvenmek istiyor, çünkü kendimi yaşlı ve elden ayaktan düşmüş bir ihtiyar olarak düşündüğüm zaman, böyle bir ortamda ister istemez güvenebileceğim, mutlu hissedeceğim, rahat olabileceğim kişilerle bir arada olmak isterim.
Gerçi hep aklımdadır. Ben yaşlandığım zaman beni huzur evine atsınlar veya o derece yaşlandığımı görmek istemem. Çünkü benim yaşlandığım evrenin gençliği için bir yük haline geleceğim. Yük olacağıma ya kayıp olayım ya da hiç olmayayım. Dünya yeterince acımasız.
cut.110 Yorumla
Soran+1 yılSen yazar mısın nesin böyle♥️
- +1 yıl
Bu arada yorumlarda bir kaç acımasız yorumlar gördüm, annesi resmen kendine hizmetçi arıyor gibi... annesine hizmetçi arıyor gibi...
Bu tarz düşünceler yüzünden ciddi düzeyde sevgili yapmamakla ne kadar haklı bir karar aldığımı görüyorum : ) Siz yorumlardan bağımsız olarak kendi hayatınızı düşünerek ve kendinizi düşünerek adımlarınızı atın.
Hayat sizin hayatınız. Karar sizin kararınız. Ve, üstesinden gelemeyeceğiniz kararları kesinlikle almayın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😍
- +1 yıl
Ek not ;
-Eğer ki bu sevgili dediğin kişi, bütün işleri sana yıkıyorsa annesi konusunda ve sorumluluktan kaçıyorsa, gelip anasıyla iki sohbet etmekten, onun moralini yükseltmekten yoksunsa, yarın evlendiğin zamanda anasını başına atar atar kaçar tabir-i caiz ise. Bunu da iyice göz önüne al.
Ek not 2: Geçmişte kalanın geleceğinden hayır gelmez.
Soran+1 yılEski sevgilisinin kalıntıları çıkıyor her yerden bu da midemi bulandırıyor surat asınca alttan almıyor üstüme geliyor bazen dövüyor gözü dönüyor ve ilgisiz kalıyor bu da sıkıntı yani bizim iş zaten bitecek çünkü arayıp sormamaya başladı
- +1 yıl
Hiç uğraşmana değmez.
Bitir gitsin, eskiyi sildikten sonra yeniyi düşünsün.
Sil baştan yapmayanın geleceği de olmaz. Hayatına giren insana da zarar verir.
Dövüyor demişsin, bu zaten başlı başına bir bitirme sebebi.
Soran+1 yılGurbette ögrenciyim tek başıma yaşıyorum bunun da etkisiyle ayrılmak zor geliyordu ama her gün mutsuz ve aglamalı bi ilişki mi yaşayacagım bitmesi gerekiyorsa biter çünkü yalnızlıgın acısıyla yanlış bi kişiyle devam edemem daha kötü olur bunu biliyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim yazar gibisin 🙏♥️
- +1 yıl
Yalnızım diye toksik bir insanın sığındığı bir liman olmayı reddedenlerden olur. Gün gelir, kendi gemini inşa edersin. Rica ederim.
Soran+1 yılBende bagımlı kişilik bozuklugu var birine baglanınca ölümüne baglanıyorum sanki onsuz ölecekmişim gibi hissediyorum bu hastalıgın da etkisi var o yüzden acı çekiyorum ama hepsi geçer inşallah çok teşekkür ederim ♥️
- +1 yıl
Geçmiş olsun, güzel günlerin olsun inşallah, rica ederim.
+1 yılAna oğul çok güzel yaşıyorlar bu hayatı başkalarının üzerinden bu ayrı. Senin 4 aylık ilişkide anneyle tanışıp kadının ev işlerine girişmen apayrı saçmalık düzeyi. Yolun başında mesafe tanımazsan herkeste göreceğin şey bu olur. 4 aylık ilişkide sevgilimin yatağında yatıyodum ne ya evin mi yok senin hastaysan niye kendi evin dururken sevgilinin evine gidip yatıyosun. 4 AY OLMUŞ DAHA
01 Yorumla
Soran+1 yılher şey güzel gidiyordu tek sorunumuz bu oldu
+1 yılTehlike çanları kulağının dibinde çalıyor. kadin sana yap yap diyor üstelik yapmadığın zaman kızıyorsa üzgünüm manipüle ediliyorsun, seni kullanıyorlar yani.
Manyak. misin ne kadar sevsem kendimden böyle ödün verdiğim. bi ilişkide durmazdim. hizmetcisi olursun onların evlenirsen, şimdiden böyleyse yakında seni beraberce evden kovarlar bak mugeye bile çıkarsin21 Yorumla
Soran+1 yılSonunu okuyunca güldürdün çok tatlısın ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin annesine hizmetçi aramış resmen ve anne oğul sizi kullanıyor bu bariz ortada. Eşin olmuş olsaydı bunu anlayabilirdim ki yaşlı ve hasta bir kadına yardım etmeyi normal görebilirdim...
25 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi yardım etmiş ama kadın arkasından beddua ediyor küfür ediyor yani yapan da yaranamamış bi de sevgilim istiyor ki kendisi gezip tozsun ben annesinin yanında kalıp iş yapayım
- +1 yıl
Siz neden annesinin yanında kalıyorsunuz
Soran+1 yılKalmıyorum ayrı ev tuttum ama o ne zaman beni evine çagırsa annesiyle beni baş başa bırakıyor kendisi kafasına ne eserse onu yapıyor bence annesine bakacak birini istiyor ki kendisi rahat rahat gezip tozsun
- +1 yıl
Bu apaçık ortada zaten bulmuş sizin gibi birisini ohh ne güzel annesine bakan var nasıl olsa. Annesini çok düşünüyorsa gidip bir hizmetçi bulsun..
Soran+1 yılKesinlikle öyle ben de bu şekilde kabul etmedim arayıp sormuyor kendisi bilir ben artık üzülmicem
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılElemanın kafası ne çalışıyormuş ya...
Sevgili adı altında bakıcı ayarlıyor kendine.😅40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAna kuzusu adamla bu iş yürümez, çocuk kendisine eş ya da sevgili değil anasına bakıcı arıyor ne münasebet ya.
20 Yorumla
+1 yıl70 yaşında bir kadın sonuç olarak fikirleri istekleri normal değil ve bu çok doğal bunamalar görülebilir bu yaşta ama belli ki desteklemiyor seni ve o kadar yardımından sonda teşekkür edip minnettar olacağına oglunun exini örnek göstermesi çok kırıcı olmuş bu tarz erkekler annecidirler hayatlarını arzularını isteklerini hedeflerini hep annelerine göre belirlerler ve sağlıklı olmaz bu tür ilişkiler annelerimiz kiymetlilerimizdir ama iliskilerimize yansitmamaliliyiz ayrılmak en doğrusu olacaktır bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKadın sürekli kıyas yapıyor ama eskisini de sevmiyor ogluyla konuşurken duydum kız beddualar küfürler ediyor
+1 yılSonucu ne olursa olsun başka şeylere fikir üretmek bu durumda yanlış olur. Bunun sebebi kadın 70 yaşında yani zor nefes bile alıyordur. O yüzden bence yardım etmen çok hoş ve güzel bir davranış. Yani 70 yaşına gelmiş bir kadın ilişkinize böyle yön vermesi altın konusunda evet kötü olmuş ama ben ne olursa olsun 70 yaşındaki bir kadına hele o kadın sevgilimin annesiyse saygı duyarım. Ama her şeyin de bir sınırı var tabi ki bu durumu sevgilin ile konuşman lazım.
11 Yorumla
+1 yılYani ayıp değil ama insanlar Tabii ki böyle bir şeyde yani böyle bir durumda birbirinden beklenti içine girer haliyle Bu da çok normal bir durumdur
10 Yorumla
+1 yılYa kızım saf mısınız ya yemin ederim kendini böyle kullandırtıyorsun. Başlarım anasına da dadısına da. Böyle nankör pis. likler için birde üzülüyorsun. Senin yerinde olsam numarasını siler atardım sevgliimin. Muhattap dahi olma. Seni adam yerine koyup anasının ağzına bakarak aramayan bir adam adamdeğildir net. Şimdi böyle ise ilerde düşünemiyorum. Ayrıl koy g.. tekmeyi nettt
10 YorumlaSevgilinin annesinin işlerini yapmayabilirdin bu gayet doğal. Sevgilisiniz sonuçta, evli değilsiniz ki. Sen yine de sevgilin için bunlara katlanmışsın, yardımını etmişsin. Evli olan insanlar bile bunu yapmıyor. Bence sen başka birini bul, sevgilinin yaptığı ayıp
10 YorumlaNeden kendini ezdirdin bu adama 4 aylik bir ilişki için kendinden verdiğin ödünler çok fazla ben bir insana özellikle bir yaşlıya tabikide insanlık adına bakarım fakat baktığım yaşlı da kızım ellerine sağlık saol sende yoruldun gel biraz otur demeyecekse niye bakıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılÇocugun eski sevgilisi her işini yapmış ama şu an arkasından küfürler ediyor beddua ediyor yani yapan da yaranamamış
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet annesini sevebilir haklı ama altını bozdurup annesine aldıysa tv yi benim gözümde düştü. Sende elinden geleni yapmışşın bence ki herkes aynı değildir. Madem eskisi daha iyiydi niye ayrılmışlar. Annesini çok dinleyen biri sağlıklımıdır?
118 Yorumla
Soran+1 yılKız çocugu terk etti aldattı yani ve çocuk hep annesinin lafını dinliyor annesi ne derse haklı veya haksız dinlemez hemen onu haklı bulur
Cevap sahibi+1 yılİşte ana kuzusu bir nebze bence evlendiğinizde de annesini haklı bulur ne olursa olsun ve laf söyletmez bence ona hatalıysa hatalı demez hissi var annesine karşı. Hani herkes bir değil o kızla niye bir tutuyo seni illa da yapmak zorunda değilsin hani nezaket gereği yapıyorsun da banyo yapması ne ya ne bileyim evlenseniz belli zamanlarda okey de sevgili iken daha bence fazla.. nişan vb bile yok ki. Beni tv olayı kızdırdı açıkçası. Evlenince sence huzur olcak mı evde o önemli bence
Soran+1 yılOlmaz zaten onu iyice anladım bugün evini taşıyordu yardıma çagırdı gittim eşyalarını toplarken her yerden eski sevgilisinin yazdıgı aşk notlarını buldum midem bulandı moralim bozuldu çok kez buldum odasında eskiye dair şeyler bu da bugün tuz biber oldu moralim bozuldu ona ragmen temizlige yardım ettim sonra sırf moralim bozuldu diye bu beni alttan almadı sinirlendi bacagıma bi tane yumruk geçirdi sonra yüzüme bakmadı ben de çıktım gittim daha aramadı yazmadı.
Cevap sahibi+1 yılSevmedim çocuğu pek. Buram buram negatif his kokuyor. Yumruk ne ya.. açıklama yaptı mı notlara? Yapsa bile aklında o varsa Niye yeni ilişki yaparsın ki.. hiç olumlu gelmiyor gerçekten. Şahsen hassas biriyim başıma gelse dayanamam ben. Sana değer vermiyorsa yol ver ina daha iyi insan çıkar karşına
Soran+1 yılGeçmişte kalmış ne bileyim diyor bagırıyor ben de dedim ki empati yap sen benim evimi taşımaya yardıma gelsen eski sevgilim sürekli don lastigi gibi çıksa ne yaparsın dedim üstelik her gittigimde ya bi defter kapagında ya kitap sayfalarında kızın yazdıgı aşk yazıları vardı yani bir degil iki degil yemekten kıl çıkmış gibi tiksiniyorum haliyle modum düşüyor hak verecegi yerde köpek gibi davrandı
Cevap sahibi+1 yılYa hadi unutmuş desem. Ki mesela benimde bi yerde ses kaydı var silmeye üşeniyorum görse sil sıkıntı yok der geçerim ne bileyim. Moral bozması çok normal. Ama şimden vuruyorsa ve annesi senden değerli yerdeyse seni ilerde ezebilir bu sebeple çok olumlu olamadım
Soran+1 yılAlttan alıp unuttum hiç bi önemi yok görsem atardım falan demiyor ki direkt saldırıyor bagırıyor agzından köpükler çıkıyor normalde de trip atamıyorum ki zaten trip atmaya fırsat kalmıyor ortada ciddi sorunlar dönüyor tribe yer kalmıyor. En son evinde yüzüme bile bakmadı soru sordum cevap dahi vermedi ben de çıktım evime geldim aramadı yazmadı galiba tamamen bitti
Cevap sahibi+1 yılBekle bakalım az dinlesin kafasını ama sen yazma biterse de çok üzülme ilerde eğer kaldıramayacaksan dediklerimi muhtemelen yaşanacak şeyler ki sen çöp torbası değilsin kalbin var seninde. Karşımızdaki bu kalbi görmeli bence. Biz kalbimizi görmeyince olan hep bize oluyor
Soran+1 yılEvet şimdi bi de gurbette ögrenciyim yalnızlık iyice mahvediyor ama ilerde üzülecegime şimdi üzüleyim daha iyi. Devamlı eskileri karşıma çıkıyor annesi bahsediyor hiç birini memnun edemiyorum kendisi eskiden yattıgı flörtü ben yokken evine gelince konuş git demek için eve almış kız da defterine seni seviyorum falan yazmış ben bunları bile affetmiştim ama o benim aramda bişey geçmeyen alacaklı oldugum çocuga cevap yazdım diye beni aldattın dedi bence bi insan ne kadar affedici olup severse o kadar kaybediyor onunki aldatmaya bile girer sonuçta eskiden yattıgı kişiyle evinde muhatap olması falan ama ben normal bi erkekle konuştugum için suçlu oldum üstelik keyfimden cevap yazmadım çocukta eskiden emanet ettigim kıyafetlerim vardı tartışınca vermedi ben de sırf onun için cevap yazdım ödeyecekmiş çünkü. Sevgilim bunu görünce sen erkeklerle konuşuyorsun dedi ben de çıktım evime geldim hala ses yok galiba tamamen bitti içim yanıyor ama yürümüyor
Cevap sahibi+1 yılSen iyi alttan almışşın ya. Benim hiç içime sinmedi bu çocuk. En azından şimdi çekersin ileride evlilik vb olursa zorlanırsın değilse hani ben hassas biriyim kaldıramam empati kuracak olursam.
Ondan mı kavga ettiniz. O da kızdığından az gurur yapabilir. Ama dur bakalım yazar bence ya gene de iyi düşün sen sahiden ileride mutlu olup olmayacağını vb.
Soran+1 yılHiç umudum yok ilerde daha da kötüye gider bence. Ve çok teşekkür ederim keşke gerçekte arkadaşım olsaydın
Cevap sahibi+1 yılBen negatif çok hissettim, eskimi de kırıldığım için sildim attım kafamdan. Ve şu an istemiyorum onu. İnşallah yardımım olmuştur. Son karar sana kalmış bir şey. Nasip bazı şeyler 😄😄
Soran+1 yılKesinlikle öyle çok teşekkürler🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hayırlısı olsun hakkında 🤗
- +1 yıl
ay ne diyon ablacım iyi düşün belki döner falan? şu an bu kızın hayatında olabilecek en iyi şey o heriften kurtulmasıdır. bu tarz herifler bir şeyleri neden nasıl yapıyo diye düşünülmez gayet açık. kızı aldatmış zaten kimse exini sadece konuşsun diye evine almaz. bide kıza iftira atmış sırf bir cocukla konuştu diye kıyameti koparmış. bu ilişkide hiç adil bir şey var mı allasen. bunlar ana ogul bedavaya çalışacak hizmetçi bulmuşlar sadece. kız dabunun farkında aslında ama duygusal düşündüğü için danışıyo. oysa sorulacak hiçbir şey yok mk bu tür ocları hayatından tek kelime etmeden cıkarıcan. konuşarak kendini yormican bile
Cevap sahibi+1 yıl@tokuchi kendi tercihi o ise ve dönmesini istiyorsa diyerek öyle dedim değilse bütün yorumlarda negatif herşeyi vurguladım 😁 ve doğruyu gören birisi kendisi bence. Geri döndüğü zaman tekmeyi koyar gerçekten istiyorsa.
İşte dediğin bu açıların hepsi geçerli şahsen bu tarz şeylere Sürekli iş yaptırılması ve iyi niyete sabote durumlarına tahammülüm pek yoktur. Bana kalsa iyi dayanmış. Şu da var kocanın annesi babasıyla aynı evde kalmak çok zor gözümde. Ben tv yi Alan yani evliliği silen, vuran birinden ve böyle anılar kalan ve karşı tersleyen birini asla savunmam.
Cevap sahibi+1 yıl@tokuchi sende 🌼🌼
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada bi kendin istersen sınırlı şekilde yardım edebilirsin bence ama bu yardım etmekten çıkmış artık yapmak zorunda değilsin tutsun bi temizlikçi yaptırsın işini başta böyle olursa ciddi bi yoldayken daha fazlası olur
Sırf bu yüzden konusmuyosa sevgilin de bırak zaten konuşmasın ayrıl gitsin
10 Yorumla
+1 yılBen şimdi ne desem diyim ya da kim ne derse desin şu okuduklarıma göre şöyle dicem. Bu tür kızlar o kadar saçmalığa rağmen yine gidip böyle adamlarla evleniyor. O yüzden senin biraz mantıklı düşünmeye ihtiyacın var
10 Yorumlasen daha sevgilisin oğlunun esi bile değilsin bunları bu şekilde rahat nasil istiyorlar senden cok sacma yani.. sevgilin de işi düşünce gelen adamlar gibi hiç hoslasmadim.. sen bence geri adim at.. okuluna vs bak.. adam gibi birini bul ileride
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgilin denen kişi figüran mı? Anası niye oğluna yaptırmıyor? Oğlu niye anasına yardım etmiyor? Elin kızından yardım bekleyeceğine oğlunu düzgün eğiteymiş de ona yaptırsaymış.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. İçin geldigi için yapar insan zorla sanki hizmetçi tutmuş gibi one saçmalık ya ayrıca sevgilinde boş insan yerinde olsam uzak dururum. anne sözünde o fazlasıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin de anneside hizmetçi atıyor eş ya da gelin değil 4 aylık ilişkide daha Nisan bile olmadan fazla kullandirmissin kendini bunu evli insanlar bile zor yapar saf davranmissin bence kurtulmaya bak o evlilik olsa bile yürümez kendine değer vermemissin hic hizmetçi yapmışlar resmen
10 Yorumla
+1 yılSevgilini bilemem de annesi baya huzursuz eder. Bu huzursuzluğu sen de sevgiline söylersin zamanla o da dokar ve patlar gider. Ayrılman sanki daha iyi gibi
10 YorumlaHayırdır, gelip babandan istediler dügün yaptılar mı da iş tutuyorsun? Kaynanan bile olsa istersen iş yaparsin. İş yapilacaksa oğlu temizlikçi tutsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senin hatan yok sen kimsenin bakıcısı değilsin. O sevgili istiyor olsaydı bu davranışını normal karşılar hatta yaptıkların için teşekkür ederdi. Kendisi annesine bakıcı tutsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılevli degilsiniz yapmak zorunda degilsin evli olsaniz da yapmak zorunda degilsin hizmetci aliyolar sanirim eve
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Kimsenin işini yapmak zorunda değilsin kendine bakıcı tutsun ne biçim insanlar var hiç mi utanıyorsun iş buyururken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken icim darlandi seni kole olarak görüyor bunlar ayril gitsin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvallahi tekmeyi bas, bi de eski sevgilisini dövmüş diyorsun yok artık🤷🏻♀️
20 Yorumla
+1 yılTeşekkür edeceklerine nankörlük yapmışlar...
Sevgiline söyle yeni hizmetçi bulsun kendine21 Yorumla- +1 yıl
Bencede
😂 Bunlar koalisyonu kurmuşlar. İşi yapanla devam edecekler belli 😂
20 YorumlaSevgilinin annesinin işlerini yapmak zorunda hissettirenlerin yaptıkları ayıp
10 Yorumla
+1 yılAyıp değil bakıcı değilsin sen sevgilin yapsın bir zahmet!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ciddi düşünüp annesiyle yasamayacaksan yapma işin gücün var mı senin olacak mı
10 Yorumla
+1 yılbu dediklerin gercwkmi yaa nasi kadinmis bu daha evlenmemisiniz falan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamin yaptigi nankorluk yapmak zorunda drgilsin.
Yapsan da o senin insanligin10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNankör ve saygısız seni hizmetli diye almış iş yaptırıyor bide üste çıkıp laf atıyor ben cevabını yedirip ne iş yapar nede aynı yerde durur onla yaşamayı kabul etmezdim
10 Yorumla
+1 yılResmen evlerine hizmetçi olarak kullanıyorlar madem annesini bu kadar çok düşünüyor bakıcı tutabilir ya da kendisi baksın ben kendi annemi kimseye muhtaç etmezdim yani insan kullanmaktan başka bir şey değil bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni resmen kullanıyorlar hiç böyle biriyle ciddi bile düşünme sen üzülürsün sadece çocuk belli ki seni kullanmak için sevgili olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO madamla ömür geçmez aşko yol yakınken dön yaptığın iyilikleri mecburiyetmiş gibi gören insanlardan kaçmalısın
10 YorumlaKesinlikle ayrıl. Bi süre üzülürsün ama hayatın kurtulur. Annesine düşkün erkek çok üzer eşini
17 Yorumla
Soran+1 yılResmen beni arayıp sormuyor tembelsin diyor bana tamam ama annesi durmadan iş yaptırıyordu ve oglumun eski sevgilisi beni banyo yaptırdı çamaşırımı yıkadı diyor hep eskiyi söylüyor ve oglunu doldurmuş oglu bizim için altın bitiriyordu bozdurup annesine televizyon almış
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlar bana güç verdi
- +1 yıl
Sadece gerekeni yap. Annesinede başka hizmetçi bulsun 😌 ayrıca sen bakıcılık değil aşk yaşamak istiyorsun dışarda dolu erkek var yol ver arkana bile bakma. Anne düşkünü erkek siz evlensenizde sürekli kavga gürültü olucak. O zaman annesi boşan dese senden boşanacak mı. Bi onun lafına aramayı sormayı kestiyse saçmalık. Elin annesi yerine eminim kendi ailene yapmamışsındır bu kadar. O yüzden üzülme bile 🥰
Soran+1 yılAynen öyle zaten eski sevgilisini bi kez annesi için dövmüş annesi ne dese onu yapıyor o yüzden ben de umudu kestim yol yakınken bitsin bana bişey yazmıyor ben de sessiz mi kalsam yoksa ayrılık mesajı mı yazsam onu bilemedim çünkü arkadaşlarımla gezmeme karışıyordu biriyle kafeye gitsem olay çıkarır boş yere sorun olacak bu benden ayrıldı bence ama açıkça söylemiyor ben direkt söylesem mi çünkü arayıp sormuyor böyle ilişki zaten olmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤗
bence sevdiğin kişi haklı , onu doğuran Anneyi aslında senin daha çok seviyor olman lazım
04 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi figüran mı? Önce kendisi annesine yardim etsin başkasının eline bakacağına.
Soran+1 yılBen yardım etsem de yetmiyor ki kadın banyosuna kadar benim gözüme atıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam ayrılırdım reddedilince hemen triplere giriyorlar
11 Yorumla
+1 yılSenin aklın, düşüncen, işin gücün yok mu? Aldatılıyorsun ve kullanılıyorsun, senden önceki olduğu gibi senden sonraki de olacak. Hizmetli tutsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl kızım hiç arkana bakma kullandırma kendini kimseye. Sen kimsenin hizmetçisi kölesi değilsin.
10 Yorumla
+1 yılYasli kadin yapiver nolcak desin seslenme seviyosan sende
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken vazgeçmen en doğru karar üstelik henüz 4 ay olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma mecburiyetinde değilsin ve buna rağmen yardımcı olmuşsun nankörlük yapmış sevgilinin annesi sen sınırı belirle yoksa tepene binerler
10 Yorumla
+1 yılBokunu çıkartmış bence tamam yapılırda okadarda yapılmaz yavaş yavaş kendini uzaklaştır yoksa maaşlı bakıcı olarak işe alırlar seni
10 YorumlaBeyefendi az yesinde kendisine bir hizmetçi tutsun ne ayak ya
20 Yorumla
+1 yılGüvenli ve mutlu olduğunu düşündüğün bir gün gelecek ve bir anda sevincin ağzında kül olacak ve borcun ödendiğini anlayacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklın varsa o adamdan arkana bakmadan kaç derim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar memnun olsaydı oğluna ayrılmazdı deyip veremedin mi Hasan payını
Cevap sahibi+1 yılAğzının payını
Soran+1 yılKız terk etmiş aynen öyle resmen beni kötülemiş ben boşuna üzülüyorum kaç gündür aglıyordum ama degmez
Cevap sahibi+1 yılAynen çocuk belli ki kendini eş değil annesine bakıcı arıyor ay yıl gitsin
+1 yılAçıkçası ayıp değil 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTek tavsiyem uzak durman ve ayrılmam.
10 Yorumla
+1 yılannesi hizmetli arıyor sanırım
10 YorumlaKoşarak uzaklaş kaç
10 Yorumla
+1 yılsenin hatan onlari oyle alistirmak olmus
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi alıştırmış o yüzden hep bana diyor ki bak o yapıyordu sen yapmıyorsun diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini kullandirtmissin hata sende
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar köle arıyorlar. Çok biliyorsa bakıcı tutsun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOo bence sevgilin annesine bakıcı ariyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yok artık bu gerçek değil demi..
00 Yorumla
+1 yılYaparsan ayıp asıl kendini kullandırma
10 Yorumla
+1 yılAyıp değilde saygı göstergesi bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamdan uzaklaş ayrıl
00 Yorumla
+1 yılSende o yaşa geleceksin unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben el kızından ne yüzle agır iş isteyeyim ki muhtaç bile olsam el kızından çok şey beklememek lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnneci adamla olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne