Eşim Beni aldattığı kadının numaraısnı silmemiş whatsapp paylaşımlarına bakıyor sizce neden silmiyor ve bakıyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne p*çler var olaya bak
Neden silmiyor sence numarayı engeller diye düşünmüştüm
Hala aklında o iş var demekki
Allah yardımcın olsun
Amin... Tek sebebi bu yani baska bir amaçla silmemezlik yapmamış olabilir değilmi
Başka ne olabilir ki senin fikrin var mı
Onu hala merak ettiği için silmemiş olabilir.
Bana at bende isterim
Unutmustur yoksa neden silmesin köyü düşünme
Unutmasa silermiydi
Tabiki silerdi
Tam tersi olması gerekmiyormu
Unutsa siler gecerdi neden hala story bakıyor
Yok neden olsun erkenler dürüst canlılardır ne diyorsa inanman lazım
Biz yalan söylemeyi bile beceremeyiz
Alay etme lütfen cok ciddiyim ve üzülüyorum
Ya dalga geçmiyimde napiyim hakediyorsun hiç kusura bakma
Art niyet aramamaya calışıyorum ne yapayım 2 coxugum var
1 kere aldatmış zaten cocugum var diye devam ettiysen bundan sonra zaten alışmıs adam sende bir yere gitmiyorsun daha cok aldatılacaksın sen
Niye silmiyor peki tekrar görüşürmü duurmlara niye bakıyor ayrıldı bitti
Belkide konusuyolardır görüşüyolardır ki muhtemelen öyle
Hayır yok sürekki takibimde o yüzden merka ediyorum konusma yok görüşme yok niye silmiyor
İsteyen kapı arasında bile yapar böyle ilişkimi olur allah askına ya sıkılmıyomjsunuz bıkmıyormusunuz böyle güvensiz sadakatsız ilişkilerden
Bunaldım sıkıldım benim içinde cok zor ama ne yapayım 2 cocuğum var o yüzden bu işi netleştirmeye calışıyorum fikir alarak
Neden silmeyip takip ediyor ayrıldığı kadını
Yani çocuk için de devam etmek mantıklımı bilmiyorum durumunu ama zor birdurum ya demekkki birsey var ya konusuyor araca yads öylr bir niyet varki silmiyor
Cok zor bir duurm cocuklarımın pskolojisi bozulacak diye korkuyorum ama kadına karsı hisleri duygusal mesajlasmalar hep o yöndeydi cinslelikten ziyade duygusal
Bence profosyonel bir destek alman lazım buradaki insanların yorumuyla hareket etmemelisin
Esin seni aldattiysa niye ayrilmiyon
Cocuklar var 10 senelik evlilik kolay değil bitirmek barıstık affettim telefona bir baktım kayıtlı hala
Aldatan tekrar aldatir olan cocugunuza olur bazi evliliklerde ister fark edin ister etmeyin bosanmak hem cocuklarin hem ciftlerin psikolojik sagligi icin daha iyidir
Defalarca konustuk anlaştık durumu çözdük söz verdi yeminler etti daha asla dedi ilk kez olan bişey affettim ama numarayı kayıtlı görünce şoka girdim
Emin ol mesela en son ne zaman konustuklarina falan bak takip et sonra ona gore davran gidip aldatma ama ters yap iliskiye girme onu umursama o zaman gorur
Whatsap mesajları arama kayıtları takıpteyim en son ben öğrendikten sonra konusma yazısma oda ayrılma mesajı baska b işy yok ama whatsaptan bakıyor kadına
Mesajlari siliyor ya da gercek hayatta bulusuyor olabiliyor mu
Sacma olacak ama azcik bu konuda paranoyak ol
Hayır mümkün değil sürekli takibimde iş yerindede kardeşim var o takip ediyor işten beraber geliyorlar izin falanda almuyormus
Ayrıldığı halde silmiyorda bakıyor hikayelerine
O zaman silmesini iste ilk once rica et sonra baya net ol baska care birakma
Silmek istese silmezmiydi
Silerdi istememis ki silmemis sen de ona net ol sileceksin diye
Ben sildim 2 gün sonra tekrar kaydetti aslında benim sorunum bu