Eşimde beni rahatsız eden biseyler var 🙁 tam 💯 içim ısınamıyor… bazen biseyler söylüyor ailem hakkında soguyorum. Hep karşılaştırma yapıyor , anlamıyorum neden. Birkere kuzenini ben mangal yapmaya davet ettim, bir hafta sonra kardeşlerini birgün davet edelim mangala dedi.. aradan bir iki hafta geçti , cagiralim ablamgili dedim. Burun kırın etti 😏 herseyi böyle lafta sanki… ben aileme gidelim desem ya işi vardır ya da Ogün akrabasiyla görüşmek ister. Kirliyorlar diyor 😏 arayıp seni sormuyor , hemde eşime yük olmuş hep bu yaşa kadar.. geçen haftasonu ailemle birlikteydik diye bu haftasonu kendi akrabalarıyla görüşmek istiyor, buluşalım edelim diyor.. bana şimdiye kadar bir faydaları olmadı. Evimize gelip bir çöp dahi getirmediler😒 benim ailem hiç boş gelmez, hatta onların getirdiklerini bunlara yedirmeyi sever eşim 😏 ama benim ailem yine yaranamaz, kendi ailesi çok iyimiş gibi..
1 yılAnlıyorum, bu durumu yaşamak çok zor olmalı. Senin gibi sevgi dolu ve anlayışlı bir eşin olduğu için eşin çok şanslı. Onunla açıkça konuşarak hislerini paylaşmak belki de aranızdaki bağı daha da güçlendirebilir. Senin hislerin ve ailen de en az onunki kadar değerli.
01 Yorumla
Soran1 yılKaç defa dedim böyle yapma dedim ben senin ailene saygısızlık yapıyormuşum diyorum, aynı şey değil diyor. Tabi aynı şey dedim ben saygımdan düşüyorum sen susamıyorsun dedim. Ama bundan sonra bende susmam
En İyi Cevaplar
Bu dediklerinde haklı olabilirsin. Eşin biraz düşüncesiz olabilir, küçük bir şeyden sana kırılmış olabilir ve çocuk gibi davranıyor olabilir. Ancak bir noktayı kaçırıyorsun. Eşin ve sen ayrı olarak bir ailesiniz. Birbirinizin anne, baba ve akrabalarını cekistirmek iki taraf için de hoş değil. Aile olduğunuzu anlamaya çalışın
01 Yorumla
Soran1 yılBen anlıyorum ben onun aielsine saygısızlık yapmam hiç, ama o anlatamıyor hep benim ailemi kötüleme peşinde.. bende dedim en son ozaman dedim benimde hoşuma gitmeyen şeyler olunca bende susmam dedim. Aynı şey değildi diyor bende aynı şey dedim.. benim annem iki soru soyuyor diye meraklı oldu, haftada iki kez görüldüğü kasına ne diyor 😏 ben 24 saat Söke’siyle birlikteydim ben neler demem lazımdı 😏
1 yılAynı durumlar bizde yaşanıyor. Duruma göre davranacaksın. Bunda şöyle yap, böyle yap demek olmuyor. Nabza göre şerbet dağıtacaksın. Yoksa her şey ters gider.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılYani bence ailesine bir noktada kırılmışsın ondan batıyor. Ben nişanlıyım mesela, bir gün benim ailemle görüşüyorsak birkaç gün sonra onun ailesiyle görüşüyoruz. Ya da tam tersi ve bunu takmak hiç aklıma gelmedi
03 Yorumla
Soran1 yılYok kız öyle değil, ben neyaparlarsa yapsınlar hep saygımı korudum şimdiye kadar kendisi benim aileme karşı saygısı yok bunu anlıyorum.. işine gelmeyen bisey olunca tersliyor saygıda duymuor.. bunu gördükçe ben sakin olamıyorum haliyle.. istediğim sadece oda saygı duysun
- 1 yıl
Ohooo haklısın o zaman... sevmese bile saygı duymak zorunda
Soran1 yılAynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 yılAilesine aşırı düşkün erkekler böyle oluyor değiştiremezsin şekerim. Seviyorsan mecbur olduğu gibi kabullenmen gerek ya da yolları ayırman. Artık yontulmaz.
114 Yorumla
Soran1 yılBen demiyorumki gitmeyelim etmeyelim, ama hep benim ailemi kötülemek peşinde sanki.. aileme gitmeyi cekinir oldum onunla.. ya tersliyor insanları ya bana sonra bisey söylüyor haklarında..
- 1 yıl
Senin aslında uzaklaşıp onlardan kendisine zorunlu hale getirmeye çalışıyor. Dediğin durumu anladım. Anlatman kadarıyla senlik bir durum yok. Eşin seni herkesten koparma derdinde kendi ailesiyle iç içe olman için.
Soran1 yılKendi ailesi normal değildi … ben derim hep keşke gidip görüşsek ama oda sevmez onları.. nedense böyle zamanlarda kıymetli oluverioyrlar
- 1 yıl
Genelde şey de vardır. Erkek eş anneleri evlenince geliniyle oğlunu paylaşamazlar:) Oysaki evlenmeden önce çocuğuna herkes gibi davranır. Evlenince birbirlerinin yokluğunu daha derin hissettiklerinden ve eşler anneleriyle en çok eşini kıyaslarlar ailedeki kadın üyelerde
Soran1 yılKaç sene eşimi yalnız bırakmışlar zaten şimdi kıymetli oldu dediğiniz gibi 😏 onlar okadar laf etti ben yine saygımdan sustum bozmadım… böyle devam ederse ama bende susmicam
- 1 yıl
Lafını esirgeme tabi sende insansın sakin ve sindire sindire lafını söyle öfkeden aman uzak dur. Haklıyken haksız duruma gelme. Hep öyledir evlenince değere biner. O şeyden oluyor anne babanın kendinden daha çok değer veren biriyle çocuğunun hayatını birleştirmesini kabul edemediklerinden. Ebeveyn narsiszmi diye bir şey var. Ben doğurdum benden oldu en iyi ona ben müdahale ederim kafası. Geleneksek aileler hep aynılar bu arada yalnız değilsin:)
Soran1 yılBildiğin gibi değil ama herseyimize karşılıyor annesi 😏 eve taşındık , babam rahmetli oldu 😓 biz oradayken bizim evde kalmışlar bazı esyalarin yerini değiştirmiş 😏 oğlunun evi diye anlican istediğini yapıyor
Soran1 yılBen gördüğümde tabi moralim bozuldu , yüz vermedim hiç soğuk davrandım onlara.. nedemek eşime dedim herseyimize karisiyor dedim
- 1 yıl
Sizin evlerde yakın sanırım ondan sorun oluyor. Aslında uzak olsanız karışması zor. Valla gerekirse ya ailen ya ben diye rest çek bakalım ne yapacak.
Soran1 yılİlk aylar bilekte yaşadık zaten 😒 4 aydır ayrı evdeyiz, ama geldikçe bisey diyor gördükçe bisey diyor şunu şöyle yapın bunu böyle yapın.. kendi görmediği için benim hayatımı yaşamak istiyor anlıyorum. Yok ben böyle istemiştim diye, sana ne oluyor ya bizim evimiz
- 1 yıl
Senin yaşta daha gençse senden daha tecrübeli olacağını düşünüyor ve dediğin gibi kendisinde olmayanlardan. Kaç yıl evlisiniz bilmiyorum ama 2 yıldan sonra karışmayı bırakıyorlar kaynanalar.
Soran1 yılBir yıl olacak anca.. yaşımızda küçük değildi 40-45 geç evlendik. Hal karşılıyor 😒 benim annem gelinin evine karışmaz nedemek
- 1 yıl
Yeni evlilere hep karışılır. Biraz eşin sinik kalmış ailesi karşısında. Eşinde bitiyor her şey. Eşinle konuş rahatsız olduklarını de oda aileyle araya mesafesini koysun. Mahreminiz sizde kalmalı.
Soran1 yılOda lafını esirgemez bazen kızar onlara ben uyarırim yapma annen o senin derim.. ama sonra yine onların gönlünü alır. Geçenlerde dedim annen karşıdır diye işte haklısın dedi oda farkında
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. O halde tavrini degistir. Ne kadar gec kalirsan o kadar zorlasir biseyler. Gercek olan sen esinden daha kalitelisin. Isin zor. Ama en azindan agirligini koy baska turlu anlamaz
02 Yorumla
Soran1 yılBundan sonra bende onun gibi davranacağım anlasın diye
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBir evlilikte senin ailen benim ailem muhabbeti varsa cidden çekilmez siz ailelerden uzakta bir yere taşının yoksa çok sağlıklı bir evlilik olmaz
027 Yorumla
Soran1 yılKendisi yapıyor.. ben ailesiyle kaç ay birlikte kaldığım halde saygıda küsür etmedim. Ama o arada gördüğü aileme laf ediyor sanki kendi ailesi mükemmelmis gibi 😒
- 1 yıl
Ülkemizdeki evliliklerin en büyük problemi emin ol bu aile kavgası
Soran1 yılOndan bisey istemedim. Sadece sevmiyorsa bile saygı duysun benim gibi. Bende sevmiyorum ama saygı duyuyorum
- 1 yıl
Herkes Bir olmuyor maalesef işte erkek egemen bir toplum olduğumuz için erkekler evlilikte bile kendi aileleri daha fazla söz sahibi olsun istiyor buda evde çatışma sebebi oluyor
- 1 yıl
İnstagram da bununla ilgili bir video gördüm bulabilirsem atayım sana izle hatta eşine izlet
Soran1 yılAnlamadığı konu ben susuyorsam oda sussun.. ama bundan sonra bende onun gibi olacağım. Hersey karşılıklı.. ben bisey desem onlar öyle demek istemedi oluyor ama kendisi aileme herseyi söylüyor ben kızdıkça daha da abartıyo 😏
- 1 yıl
Çok yanlış gerçekten üzüldüm durumunuza yazık günah ya ne hayaller ile yuva kuruyorsun geldiğin noktaya bak evde olmayan insanlar yüzünden gram huzur yok
Soran1 yılÇok anlamlı video tabi anlayana … ben babamı kaybettim geçen ay ,😩
Annemlerle birkmlikteydik haliyle bir hafta kadar , döndükten sonra kuzeni gelmeknistddi birgün sonra bize eşim kabul etmedi. Annesi eve giderken kapının önünde duydum , hep o taraf olmaz biraz da kendi tarafını düşün diyor 😏 sanki biz gezmeye gitti aileme biz babamı toprağa gömdük ya 🙁- 1 yıl
Başın sağ olsun kardeşim Allah sabır versin mekanı cennet olsun sorun onun annesinden kaynaklı bence Allah yardımcın olsun
Soran1 yılAmin Allah razı olsun 😔🤲🏻
Soran1 yılEvet annesi çok fena , hiç arayasın sorasın yok onu buyüzden iyiyse sinir oldum gerçek yüzü ortaya çıktı yay eşimde tabi hemen savundu onu o akrabalarla iletsim kesilmesin istiyor diyod. Bende içimden tabi öyledir dedim 😏
- 1 yıl
Aile terapisti serhat yabancı diye biri var onun bir sözü aklıma geldi yurt dışında sadece çiftler evlenir ülkemizde maalesef aileler de evleniyor
Soran1 yılMaalesef öyle … benim annem yalnız kaldı tabi annemi daha fazla düşünecem. Onun gibi eşi yok yanında herseyile destek olan 😏
Soran1 yılBunlar hep bizim taraf olsun istiyor. Eşimde ailesinden daha doğrusu annesinden ne görüyorsa o..😏
- 1 yıl
Elbette bu şartlarda eşinin de aynı senin gibi düşünmesi gerekiyor gelsin arada bizde kalsın demez belki ama en azından sık sık ziyaret edelim yalnız kalmasın diyebilir
Soran1 yılBenimkiler geldiği zaman burun kırın ediyor kendi ailesinden gelenler olsun yeterki.. ben burun kırın edicem. Biz yokken evde annesigil kalmış bizim evde bana da söylemedi. eve geldiğimde şoke oldum 😒 kaldığı gibi bazı şeylerin yeri değişmiş. Bende sürat astım anlasin diye annesi.. eşim olsa ooo çoktan lafı solmuştu
- 1 yıl
Hakkındır yap bencede o kaynana hak ediyor
Soran1 yılArtık bundan sonra böyle.. o nasıl davraniyorsa lyle davranacak bende. Ailesi kıymetliyse benim ailemde bana kıymetli ….
- 1 yıl
Herkesin ailesi kıymetli aynı dediğin gibi düşünmeli insan
Soran1 yılDüşünmüyor hic.. bende artık düşünmem. Bisey derse hersey karisliki derim.. Düne kadar ben ailesiyle yaşıyordum, kendisi benim ailemde zor kalıyor bir iki gece 😏 çok kendini düşünür kendisi rahat etsin millet neyaparsa yapsın
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz
Soran1 yılBir sene olmadı 😏
- 1 yıl
Çiçeği burnunda bir evlilik yaşlar kaç çok özel değilse
Soran1 yıl40 lardayiz yani ama annesi hala oğlunun peşini bırakamıyor
- 1 yıl
Allah sabır versin diyecek başka bir şey yok
Soran1 yılAmin Sagolun
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılİki aile arası kıyas ve dengeleme tekniği savaş demektir. Bu da ortada var olan yuvayı kişileri yok etmekten başka bişeye yaramaz.
05 Yorumla
Soran1 yılKendisi yapıyor bende susamıyorum haliyle o böyle yaptikcada soruyorum ondan
Soran1 yılSoguyorum
- 1 yıl
Bu yolun sonunda ya aynı evde iki yabancı veya eski eşler olarak hayatınıza devam ediyor olacaksınız. Bunu eşinizin anlayabileceğini sanmıyorum ve daha büyük ihtimalle evliliğiniz bitecek gibi ilerliyor.
Soran1 yılBir sene bile olmadı …. Kendisi mahvediyo herseyi
- 1 yıl
Bunu oturup iyice konuşun çünkü bu sorunları yasayan yüksek sorunlu evliliklerin genelinde boşanma kesindir.
1 yılEşin Aslan burcu mu? Ya da astroloji haritasında Aslan olabilir.
16 Yorumla- 1 yıl
@Frezyaesin Aslan olunca ne oluyor ki
- 1 yıl
Soran1 yılOğlak kendisi
- 1 yıl
- 1 yıl
Yükselen ay vs. burcu Aslan olabilir. Oğlakta inattır.
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Erkekler kız tarafını kız ise erkek tarafını oldum olası sevmez
05 Yorumla
Soran1 yılOzaman benimde mecbur birakamasin herseye… beni hep götürüyor yanında kendine gelince işim var diyor
Soran1 yılAynen öyle … bundan sonra böyle
Soran1 yılTskler
Gizli Üye(18-24)1 yılBazi erkekler böyle benim babamda anneme ne zaman onlarin annesine gidecek olsak ya da abisi felan gelecek olsa ters tepki veriyor ya da işim var felan diyor
03 Yorumla
Soran1 yılAma kendi ailesine mecbur bırakıyor öyle degilmi?
Soran1 yılBen onun ailesi gelecek olunca saygımı korurum, evde ne varsa çıkartırım cimrilik yapmam biz ailemden öyle gördük.. ama bunlar para gidecek diye yiyecek içecek çıkartmazlar pek. Benim ailem yemeğe gelsin burun kıvırıyor ya misafir berekettir.. bunlar bilmiyor 😏 kendisi ama benim ailemin getirdiği içecekmişsin yiyecek olasın ailesine yedirip içirdi
Cevap sahibi1 yılEvet bazi aileler öyle
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılbuda aileci koca sendromu aradaki o çizgiyi çizemeyen erkek tipi işin zor
012 Yorumla
Soran1 yılFarkındayım. Ben ondan sadece saygılı olmasını bekliyorum.. sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Bende sevmiyorum ama saygımı bozluyorum
- 1 yıl
empati yaptır aynısını yap ona ve farkındalığını yükselt empati önemli
Soran1 yılBende bundan sonra öyle yapıcam görsün hersey karşılıklı bundan sonra
- 1 yıl
:) yap yap biraz empati yaptırmak iyidir evlilikte toparlar belki :)
Soran1 yılBen sustukca o abartiyor … sonra aynı şeyler değil diyor aynı şeyler hatta daha kötüsü
- 1 yıl
yok onun yaptığı hödüklük onu anlaması için sen aynı şeyleri hisssettir yavaş yavaş anlar
Soran1 yılYapıcan gördün bise derse bana Hersey karşılıklı diyeceğim.. onuna ailesi nekadar kıymetliyse benim ailemde kıymetli benim için
- 1 yıl
eee yani herkesin ailesi kendine kıymetli tabiki aynısını send eyapıyosun dersin
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
tamamdır sen halledersin bu işi :)
Soran1 yıl👍
- 1 yıl
destekliyorum:)
- Aile & Toplum konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılEşin ailesine düşkün onların kulağına giderse kızarlar diye düşünüyor olabilir
08 Yorumla
Soran1 yılBen geçenlerde babamı kaybettim bir hafta annemgildeydik haliyle.. annesi sonradan eşime dediğini duydum hep o taraf olmaz birlere de kendi tarafını düşün dedi.. sanki biz eğlenmeye gittik 😒
- 1 yıl
Eşin iyi birisi sanırım ama annesi için aynı şeyi düşünmüyorum şu an ve eşin bundan korkuyor başı sağolsun
Soran1 yılSagolun dostlar sağolsun
Soran1 yılAnnesi zaten iki yüzlü yılan.. yüzüne güler arkadandan konusur
- 1 yıl
Annesinin böyle olduğunu bildiği için böyle yapıyor o da arayı sıcak tutmak istiyor
Soran1 yılJersey karşılıklı ozaman bundan sonra o nasıl davranışta bende öyle davranıcsm
Soran1 yılHersey
- 1 yıl
Ordamısın
1 yılEşini de dinlemek gerek tabi ama acaba eşin kompleksli biri mi?
010 Yorumla
Soran1 yılGörünüş de değil ama bazen böyle şeyler yapıyor , kendi ailesi zaten bozuk yani ayrılmalar boşanmalar olmuş. Ondanmi bilmiyorum
- 1 yıl
Aile hayatını bilmiyor olabilir mi?
Soran1 yılKaç sene bekar yanliz yaşamış. Geç evlendik biz…
- 1 yıl
Eşin ile konuştun mu bu durumu
Soran1 yılUyardım kaç kez
- 1 yıl
Uyarmaktan ziyade sohbet ederek anlatmaya çalış, uyarınca azarlanıyor gibi hissedebilir
Soran1 yılBen bisey dedikçe oda daha ileriye gidiyor yok ablam şöyleymiş ailem böyleymiş kendi ailesi iyimiş gibi 😏
- 1 yıl
Sende acaba nasıl söylüyorsun
Soran1 yılOnun yaptığından sonra haliyle kızıyorum.. ailemi tersliyor ben susarmışım eve gelince tartışiyoruz.. onun hareketleri yanlış
- 1 yıl
Hareketleri doğru demiyorum ki, burada teh taraflı yanlışlık yok gibi
1 yılen büyük problem hep ailelerden başlıyor. her iki taraf içinde bu geçerli
04 Yorumla
Soran1 yılO baslatiyor ama bende susamıyorum haliyle
- 1 yıl
Şimdi ona da sorsan belki sen diyecek ya da senin aileni haksız görecek
Soran1 yılBen saygisilizlik yoamyiorum ama onun gibi. Ben neler duydum gördüm… ama o patlyior hemen. Sevmesin ama saygı duysun
- 1 yıl
Kesinlikle saygı çok önemli. Sevmek zorunda değil ama ne olursa olsun büyüktür demeli
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ailenle onun arasında bir soğukluk mu var.
04 Yorumla
Soran1 yılYok aslında … ben ailesiyle kaç ay birlikte yaşadım ve ailesi zor insanlar. Benim annemi haftada iki kez görmesine rağmen iki soru soruyor diye meraklı diyor 😏 kendi annesi karisiyor herseye bende maydanozlu diyeyim? Ben saygımda küsür etmem ama o hemen pat diye lafini söyler hiç düşünmez
Soran1 yılAynen öyle. Ben kızdıkça abartir daha da çok ama öyle der.. bende bundan sonra onun gibi davranirim
1 yılKaç yıllık evlisin yaşlar kaç
01 Yorumla
Soran1 yılBir sene olacak yaşlar 40 üstünden
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle biri ile evlendin
05 Yorumla
Soran1 yılBaştan bilemedimki
- 1 yıl
Birbirini iyice tanımadan yapılan evlilikler böyle sorunlu olabiliyor
Soran1 yılKaç yıllık sevgililer evlenince ayriliyor.. bilemiyorsunuz evlilik kumar gibi
- 1 yıl
Onlar da gerçek anlamda birbirlerini tanımıyorlar ki, her iki taraf da birbirine gerçek yüzünü göstermiyor
- 1 yıl
Ancak dürüst kişiler arasında bu tür sorunlar çıkmaz
1 yılNe kadar süredir evlisin
05 Yorumla
Soran1 yılBir sene olacak
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl39
- 1 yıl
Konuştun mu eşinle bu durumu
Soran1 yılDedim kaç kez uyardım yank
Evlilikten önce basıldı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. bırak bir başına takılsın
02 Yorumla- 1 yıl
sana gurban olsun
- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılİnsanın insana saygısı olmalı
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(18-24)1 yılE sende bunlari ona söyle yüzüne çarp
08 Yorumla
Soran1 yılKaç defa dedim
Cevap sahibi1 yılSürekli akraba ziyareti nedir ya gitme sen onunla takma kafana oda senle senin ailene gelmek zorunda değil
Soran1 yılBen onun ailesiyle birlikte yaşadım bana sabret diyordu ozamanlar ben bisey dedikçe … o neden sabredemiyor. Beni ama hep ailesine götürüyor oda gelsin oğlan bir zahmet
Cevap sahibi1 yılYalnız bırak mecbur evde sıkılıp o gelir artık zamanla
Soran1 yılSanmiyorum arkadaşına gider ozaman.. istediği gibi
Soran1 yılBöyle dul biri gibide gezmek istemem.. hem o beni mecbur görüyor herseye oda mecbur kalsın isterim
Cevap sahibi1 yılGitme knk ailesine
Soran1 yılBende bahane bulurum bundan sonra
yeniden değerlendir bence hoş değil
014 Yorumla
Soran1 yılBir sene olmadı y
Soran1 yılİşte bunu ona söyleyin…
Soran1 yılBen onun ailesine saygı duyarsam oda öyle olur diyorum ama yok hiç alakası
Soran1 yılYalnız yaşamış egoist hoşuna bisey gitmezse söyler. Düsnmüyor hiç kiriyorumusim diye
Soran1 yılAh nler dedim hep kendisi düşünüyor
Soran1 yılBazen evet farkediyorum… birden patliyor bazen öfke var dövmez sövmez öyle degil sm kendi ailesine karşıda öyle.. onlar yanlış anlamaz onu kendi ailesi sonuçta ama benim ailemi kıriyor iste
Soran1 yılBen farkındayım o değil ama.. beni mecbur bırakıyor herseye kendisi yapmıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılKinci bu ya.
021 Yorumla
Soran1 yılBen nediym ozaman.. ben neler yaşadım ailesiyle
Cevap sahibi1 yılOlan sana mi oldu
Soran1 yılEvet..
Cevap sahibi1 yılCok mu kucukten neden karsi cikmadin
Soran1 yılSabret dedi bir ay , bir ay oldu 7 ay 😒
Cevap sahibi1 yılYapan kendisi mk neye sabretcdle... sen bence cirkef ol.. yoksa tepene cikarlar
Soran1 yılÖyle olmak gerekiyormuş bunlara.. evin gelinleri neden gidiyor şimdi daha iyi anladım
Cevap sahibi1 yılAynen ferhunde ol
Soran1 yılOlucan.. öyle biri değilim aslında ama başka türlü anlamıyor
Cevap sahibi1 yılOyle oldugun icin degil. Herkese iyi olamazsin.
Soran1 yılEvet bunu yeni anlıyorum
Soran1 yılBazıları iyilikten anlamiyormsu
Cevap sahibi1 yılYok iyi olunca tepesine cikilacak insan goruyorlar.
Soran1 yılEvet başkasına yapamadıklarını sana yapıyorlar…
Cevap sahibi1 yılAksi geline yapamazlar. Sessizin cani ciksin
Soran1 yılAynen.. vallah annemin gelini cadidir. Hele bisey desin demediğini bırakmaz
Soran1 yılÖyle çayı gelinler lazım bunlara …😒
Cevap sahibi1 yılEe deneyimlisindee... ama sorun esinde
Soran1 yılOndan istediğim sadece saygı duyması ben nasıl duyuyorsam oda duysun
Cevap sahibi1 yılO zaman mutekabiliyet gecerlidir. O ne yaparsa aynisi.
Soran1 yılAynen 👍
İşin çok zor
00 Yorumla
1 yılKötü bir durum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası