Eşimle ilgili lütfen?

12 yıllık ekliyim sureklı hakaret cimrilik eleştiri... Üstelık gecelerı kaç kere acık kadınlara bakarken telden yakaladım bana asırı ılgısız hatta sıfır. Yıllarca çocuklarım ıcın çektim. Yakaladım kadın baktıgını sadece bır kere dilinin ucuyla özr dıler gibi etti sonra yıne devam. Bi bu defa hep inkar edıyo. Gözü dışardakılerde bunun farkettım.. 1 senedır çekilmez oldu benı her tartışmada kovdu sözle defol git sen gidermisin hıc vs.. Aılene herseyı anlatacagım babana dedım geceleri karı kız bakıyo dıye onları bıle dedım çirkefsın işte dedı bı anlat aç bırakırım sızı dıye bağırdı çünkü çocuklar kucık calısamam buna dayandı. Ondan önce 8 yıllık muhasebecıydım. En son yıne kavgada kapıyo gosterdı daha agzımı açar açmaz bende yemın ettım boşanma davası actıgım gün bak ben senın bütün aılene ne olduğunu nasıl anlatıyorum dedım onlara anlatacagim dıye korkuyorum ama benı kaybetme korkusu yok. Sızce anlatmalıyım aılesıne hastaylen bıle bakmadı bagırdı kalk dıye bır bardak ayran yap dedım kalk kendın yap dedı çocuklar küçüktü tabı o bakacak ya. Sımdı büyüyorlar seneye ise gırerım ıns ama bunu rezıl etmek ıstıyorum sızce haksızmıyım

Güncellemeler
6 ay
Ailesine anlatacağım ama neden susayım
Eşimle ilgili lütfen?