Eşim ile alakalı?

Eşimin ailesiyle ilgili çok sorun yaşadık iki defa eve almadılar annesi istemedi evden kovdu eşim sürekli ailesiyle ilgili bir olay olduğu zaman bana bırak ben hallederim sen sesini çıkarma ben seni çok güzel savunuyorum merak etme herkes dışarıda hiç kimseyi kafana takma bu kim olursa olsun kimse dünyaya kazık çakmayacak dünyaya diyor eşim beni savunuyor bunun farkındayım bugün ailesinin yanına gitti ve benim o kapıdan içeri alınmadığım için annesine bugün öpmesi çok zoruma gitti bunca olana rağmen kapıdan girememiştik çünkü daha önce almamıştı bizi ailemle olan davranışın bana bırak diyor sürekli bana güven diyor ben bizi savunuyorum diyor ama bizi savunmayla alakalı ne yaptın diye sordugumda bunu bilmene gerek yok diyor herkes dışarıda diyor biz yuvamızda huzurlu olalım diyor ama sanki böyle o sıcak davrandıkçasıcak davranmadım ben hiçbir şeyi unutmuyorum merak etme diyor unutmuyorum ama unutmuş gibi yaparım diyor zamanı gelince her şeyi dökerim diyor ister bir ay sonra ister bir sene sonra savunurum ama bana bırak diyor sizce ben bu durumda eşime bıraklılıyım değil mi sanki bana beni savunmuyormuş gibi geliyor neden bilmiyorum o gün kapıdan içeri alınmadığımızda elimden tuttu çekip gittik haftalarca ailesinin evine gitmedi bu olandan dolayı sizce eşim beni gerçekten savunuyor mu annesine o gün sen ne yaptığının farkında mısın diyerek beni aldı çekti gitti
Eşim ile alakalı?