Eşim ve Arkadaşım?

1.5 yıldır evliyim eşimle severek evlendik. Aynı zamanda anne baba olduk 2.5 ay önce. Birbirimizi gençliğimizden beri tanıyoruz. Bir kaç arkadaşımız ortak yani hep beraber geziyoruz dolaşıyoruz herneyse.. Çocukluktan ilkokul arkadaşımla (cinsiyeti erkek) görüşmemi istemiyor. Aslında onu seviyor hep beraber görüştüğümüz oluyor ve kendisi de ayrı bir zaman diliminde görüşüyor arkadaş oldular ama artık sen evlisin seninle görüşmek istemesi doğru değil diyor. Çocukta çok iyi çocuk gönlünü kırmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum çünkü 4 yıllık sevgililik, nişanlılık döneminde çoğu zaman hep beraber zaman geçirdik hatta balayında bile aynı şehirdeydi denk geldi o da tatile geldi akrabasına biz antalyadayken. Eşim haliyle diyor ki herseye sustum balayında bir gün bile olsa beraber gezdik ama artık bizden uzak dursun biz evlendik ve çocuğumuz var diyor. Yaşadığım yer küçük bir yer bir sahili var gezmek için sadece ne zaman çocuğumuzla gezmeye çıksak denk geliyor ve her gördüğünde yanımıza oturmasa bile geliyor selam vermeye bir iki sohbet etmeye diye cok durmadan gidiyor. Eşim bundan da rahatsız oluyor çünkü neredeyse 2 hafta içinde 5 kez denk geldik sahilde. Eşimde rahatsız oldu ve Rahatsız olduğumu artık söyleyeceğim diyor sizce haklı mı?
Eşim ve Arkadaşım?