Eşim in gece o 1 de derse 1 de 12 de derse 12 de yatıyoruz hep ona göre yatakta elimi tutuyor bir eliyle sarılı yatıyor uykuya daldıktan sonra anca bırakıyor o anda bile onu hep bana dönük ben arkamı dönsem hemen sesleniyor çok sıkıldım rahat yatamıyorum bile nasıl konuşsam da bu durumdan kurtulsam?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
A*qm genelde kadinlar erkek yatakta totosunu dönüp yatiyor diye kizarsiniz ilgili olunca da sıkılırsıniz bu nasil is
Ilgili olsun da elimi tutuyor yok sarılıyor iyice baydı nefes alamıyorum
Böyle hayat çekilir mi be
Çok kötü her gece böyle uykum olmuyor bazen ama onun dediği saate yatıyoruz o nezaman isterse yatınca da bir eli üzerimde bir eli elimde ya ona dönük yatıcam ya da düz yatıcam arkamı dönemiyorum hemen sesleniyor filan rahat bırakmıyor kacicam gibi davraniyor
İlişkinizde baskın taraf mı
Yok her şey benim dediğim gibi olur ama bu konuda o geliyor
Peki ya yatakta?
Ben yapıyorum
Çok enteresan her konuda siz yönlendiricisiniz sadece uyurken o !
Bende bunu hala anlayıp düzeltemedim mesela ben bir yere beraber gidicek dersem odur mesela gözümun tutmadığı kişiler varsa eve gelmicek dersem kabul edilmez yatakta ben yapıyorum ama uyurken bu durumdan kendini vazgeciremedim benim istemedigim şey i yapmaya daha önce kalktı ama yemek kahve hazırlamadım hiç bir şekilde gitti salça ekmek yedi bir daha yeltenmedi istemedigim şeyleri yapmaya ama bu konuda kurtaramıyorum onun dediği saat onun dediği gibi konuşsam laf anliycagini sanmıyorum bu konuda zorbacı çünkü ben elini yatarken bıraksam sıkı sıkı tutup izin vermiyor bu konuda zorbacı çıktı kurtulamıyorum konuşan çözüm olmaz diye düşünüyorum
Hayır tek sebep yatağa gitmek ve cinsel birliktelik desem oda değil sanırım
Cinsel lik olmadığı zamanda ayni böyle durum cinsellik le alakasız tamamen
Konuşmayı denedin mi?
Mesela uykum olmuyor sen yat ben yarim saat sonra yatarım diyorum ben erken yatmayı denedim o isterse geliyor mesela istemezse tv izliyor o kendine göre ama ben oturup o yatarken tv izlesem o bunu istemiyor
Uykum Yok sen yat ben sonra gelirim tarzında oldu sartelleri indirdi evde
Şimdi de otur dedi elimden tuttu yatağa götürdü yok zorbacilik var bu konuda anlamıyorum vazgeçiremiyorum bu durumdab
Çok ilginç konuşmayı denedin mi
Bir de seks konusunda yetersiz çok erjen boşalıyor 5 dka bile sürmüyor bazen gündüzleri yatsam hafta sonları gelip yatağın altını filan kontrol ediyor mastürbasyon yaptığım i düşünüyor sanırım o yüzden diye diyim ama yatakta öyle elimi tutması sarılması rahat yatirtmasi karışık çok değişik
Kendini yetersiz hissediyor olabilir o halde
Galba çünkü yetersiz olduğunu söylemiştim ilişki istediğim gibi durmuyor kısa diye şüphe ediyor mastttan belki o yüzdendir cünkü yatak altını açıp napıyorsun dediği olmuştu
İşiniz zor, evlilikte en önemli şeylerden biri de cinsellik
Seks istiyor ama kendini tutamıyor mesela sürtmem bile onu hemen bosaltiyor içime girmeden boşaldığını görüyorum tedavi ol geciktirici kullan demiştim çeşmemi bu demişti bu yüzden yetersizlikten mastürbasyon yaptığımı düşündüğünü düşünüyor olabilir ama yatarken de elimi tutması sarılması yanındayım işte bi sal yani seks ister ama hiç bir şey anlamıyorum boşuna oluyor benim için
Özlem var mı uzun süren sexe?
Bu ay ile beraber 4 aydır evliyiz 1 defa rahatlatmadi diyebilirim eşim ilk ilişkim değil önceden 1 kişiyle yaşadım memleketler farklıydı aileler istemedi bana kaç evleniriz dedi yapamam dedim çok uzak gelemem ailemi bıraktım dedim sonra eşim i buldum ama ilk ilişkimde yani seks 11 de başlar akşam üstü 5 6 ya kadar defalarca rahatlardım boşalmadan durabilirdi çok iyidi eşim de mesajlar da evlenince şöyle böyle derdi fis çıktı var tabiki özlem uzun süren bir ilişkiye bazen gece 3 te uyandırıyor mesela eşim uykum var diyorum ısrar ediyor 5 dka bile sürmüyor uyandığımda hiç bir şey e değmiyor basta özen gösteriyordum giyim vs şimdi böyle kısa sürüp uyku olunca özen de göstermiyorum artık yani fantezi kıyafetini özel olarak giyimiyorum çünkü doya soya yaşaamıyorum gecelik gördüğüne şükretmeli eşim zaten kısa sürüyor söyleyince problemi kabul etmiyor seks istiyor ama i zevk anliyormu bu kadar kısa sürede boşaltmaktan ben hiç bir şey anlamıyorum seks istiyor istiyor ama ben soğumaya başladım içime girdiğine bile değmiyor
Konuşabiliriz bunun devamını istersen
Profilim açık
Konuşmayı mı denesen 😅
Konusu cam da umarım kırılmaz her gece böyle mesela istediğim saate yatamıyorum hep ona bağlı uyumak uyurken yok elimi tutuyor arkamı ona dönemiyorum ya ona dönük olucam ya düz yatıcam bir eli üzerimde ilgi olsun da baya bu durum baymaya başladı
Konuş bence anlayışla karşılar. Direkt rahatsız oluyorum deme de yumuşatarak söyle
Söyle bence yani
Neden 1 12 gibi işte
Misal verdim onun istediği saatler de uyuyoruz filan
Değişik durum baskı gibi geldi gereksiz bence
Baya baskı elimi tutuyor bir eli üstünde ya düz yatıcam ya ona doğru dönük arkamı dönsem hemen sesleniyor çevirme çalışıyor filan sürekli böyle ilgi lazım ama bu iyice baymaya başladı beni
Bencede yatak adabı diye bir şey var seninki iyice disipline bağlamış gerek yok yani ilginin fazlası da zarar
Kacicam sanki bana öyle davranıyor öyle
Kaçacak olsan gündüz gidersin zaten oldu ise götürüp masanın üstüne koysun biblo gibi 😊😊
Yok ya neden böyle bilmem ama çok sıkıci konuşmayı deneyim diyorum ama ona da kızar nasıl cozucem bunu bilmiyorum arka donuldugu de olur kızılçam bir şey değil bazen öyle rahat ediyorum ama hiç rahat uyuşamıyorum saysesinde
Uyku düzeni önemli alışılmış bir uyku pozisyonu var sonuçta