Eşimin arkadaşının karısı?

En baştan söylüyorum üşenip sonuna kadar okumayacak olan yazmasııın eşim (30) ben (23) ve onun sayesinde tanıştığım bi ortak arkadaşımız (26) -adı Ahmet olsun- olarak bi arkadaş grubumuz var. Allah var temiz bir çocuk (dışarda nasıl bilemem bana karşı hiçbir rahatsız edici hareketi yok) Bizim bu kişiyle ticari vs birçok yönden ilişkimiz var. Kendisinin bir de kız arkadaşı vardı kız uçarı kaçarı bi tip açıkçası sürekli şehir değiştirip takılıp takılıp bizim Ahmete dönen biri. Ahmetin de ailesinin maddi imkanları genele göre iyi kendi iş yerleri evleri arabaları vs. Ahmete de her türlü imkanı sağlıyorlar zaten kız da bu yüzden ona dönüyor. Ahmetin de ailesi evlenip düzenini kursun diyorlar çünkü ona dediğim gibi ev iş her türlü imkanı sağladılar. Neyse şimdi olaya geliyorum:
Bu hanım kızımız aylar önce bir gün yine şehri terk edip gidiyor. Farklı arabalarda storyler erkekli kızlı karışık (bizce uygunsuz siz anladınız) ortamlar falan tabi bunları da ben görüyorum takipleşiyoruz. Ahmetle de arada durum üzerine konuşuyoruz (kıza ortamda esc , kim sever sksin umrumda değil gibi cümleler kullanılıyo)
Ve aylar sonraa bi gün bu kız bizim Ahmeti arıyo. Ahmet tak diye kalkıp on saat yol gidip kızı alıyor getiriyor. Ertesi gün imam nikahı kıydılar falan filan derken bu kız bizim hayatımıza ciddi anlamda dahil olmuş oldu. Eşimle ahmet iş dolayısıyla günde minimum 4-5 saat beraberler ve bu kız da ahmetten dolayı orada. (İş yeri ahmetin). Ben bu kızla eşimin aynı ortamda bulunmasından deli dehşet rahatsız oluyorum kocama güveniyorum rahat rahat her ortama onla girerim ama kız beni çok rahatsız ediyor arkasından esc dedik yani :X bilmiyorum ahmetle görüşme de diyemem çocukluk mu yapıyorum nasıl bu kıza olan gıcığımı geçirebilirim

Güncellemeler
8 ay
Ahmetin midesizlik ayrı bi olay orası beni ilgilendirmez zaten bu durumdan sonra ona açık açık söylemesem de mesafe koydum içten içe
Eşimin arkadaşının karısı?