Arkadaşlar 5 yıllık evliliğiyim son 3 yıldır yazılım şirketi kurdum ve bu şirketin hisselerinin yüzde %25 i bende %13 de karımda ben boşanmak istiyorum gönlüme başkası girdi boşanırsam hisseleri nasıl geri alabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şunun karısından biriniz parasını alıverin.
Sen adresi ver. Ben gönüllü hayırseverleri topluyorum.
İyide ablacım çektiğimi bilemezsin hep hakaret yiyorum birde aldattım demiyorum sürekli küfür hakaret yiyorum canım sıkıldı 720.000 tl kolay kazanılmıyor bir evim var bir arabam birde biraz hisse banada günah değil mi aldattım diye bir şey demedim bir anlık hoşlantı ama insan üzülüyor kızın babası zengin benim 3 kuruş parama göz koyuyor bende enayi değilim kesin nafaka koparmaya çalışacaklar hele o abisi kızı doldurup milyoner kız üstünden nafaka hesabı yapar kesin
Sen canını sıkma
Sitemiz zaten bu işin uzmanı kişilerin toplandığı bir yer.
Aynen çakma feminist
Evlilikte edinilen mallar ortaktır büyük ihtimalle sen %6 daha hisse vermek zorunda kalırsın
Hissenin değeri şuanda 720.000 tl ondaki bendeki 1.387 eğer geri alırsam o hisseleri bir yatırımcı bularak ona satmak istiyorum en azından kendi şirketimde %35 civarı bir hisse istiyorum bazı şeylere engel oluyor ondaki hisseler
Şansın açık olsun demek isterdim de evinde namusuyla oturup seni bekleyen kadını hem aldatıp hem malını elinden alıp hemde boşamak için uğraşıyorsun ya senin. İşin rast gitmez
Aldıtmadım sadece sevmiyorum bütün gün kavga dövüş yok ailem o kadar para taktı yok senden adam olmaz soğudum iyice yemek yerken içine ediyor
Alamazsın diye biliyorum
Boşu boşuna verdim ya acaba bana devret sorun olacak desem öylede inanmaz azım sanmayacak bir miktarda değil
Kadinin hakkini da elinden alma bir zahmet
Ona ben verdim ama kardeşim
Ne kadar sormasi ayip
720.000 tl %13 bu hisseleri bir yatırımcı bulursam ona satarak şirketi büyütmek istiyorum piyasa boğa sezonuna girmeden hemen alıp kurtulmak istiyorum bu hisselerden öbür türlü devretse bile 720.000 nin 4/3 540.000 tl ve daha altı bie bir para kalacak durduk yere bu kadar para gitmesi adamın canını sıkar tabikide
Kardesim mal kacirmaya vs calisma kul hakkidir ne kadar hukuken hakki ise ver
Değil kardeşim ona ben verdim benim 25 ide verecektim iyi ki vermedim
Kandirmaya calisma yani burdan alirsan baska yerden cikar emin ol
Her gün evin içinde kavga canım sıkıldı kardeşim hep yok benim paramla adam oldun yok şöyle yok böyle
Evlendikten sonra edinilen mallar ortaktir kadin icin kolay degil allah yardimcisi olsun
Zaten kız benden Zengin olduğu için beni eziyor Küçümsüyor benim tek derdim 720.000 bin tl evet fazla para değil ama azda değil yeri geldi 1 sene uyku uyumadım uyku tek istediğim adam gibi bir işimin olmasıydı hep dinime bağlı bir insanım şirkette öyle koç Sabancı değil ha 5 milyon tl altında bir ticari değeri var ben kötü birisimiyim sizi bilmem ama benim keriz olmaya niyetim yok onun o pinti babası şirket kurarken 5 kuruş destek vermedi hala laf ediyor yok batacaksın diye ama kızını dolduruyor 20 dairesi olan adam benim 720.000 tl parama göz dikti yazık günah değil mi ablacım
Adamin kizinin hayati gitmis, bosaniyor. Kadin icin kolay degil. Birde baskasini seviyorum diyorsun cok aci. Ben de evliyim cok iyi anlarim. Sozlere cok odaklanma. Hakki ne ise ver dedigin gibi vermesende burdan cikmasa da baska bir yerden cikar. Ne verirsen elinle yine gelir seninle merak etme
kadın olmak ne güzel değil mi? evleniyorsun tak mal varlığın oluyor :D
Zaten seviyorum derken aldatmadım tabiki o kadar şerefsiz bir herif değilim birde bana laf atıyor işleri düzgün yönetemiyorsun diye bütün gün evde yemekte yapmıyor yemek yapmaması falan değil sorun ama insanın gururunu çok kırıyor hele o abi tam şey babasının parasıyla adam olmuş bana hava atıyor hisselerini düşünce alırım diyor birde utanmadan yazık günah değil mi bana sevdiğim kızıda açılmadım bir anlık hoşlantı sadece
Boyle muhabbetlerin hic edilmemesi lazim ama bosanma arifesindeyseniz her kelime her hareket batar anlayabiliyorum ama anlasmaya bakin yani iyi ayrilmaya bakin ayrilacak iseniz ofkelendirecek davranista bulunma o da bulunmayacaktir bence
@cemsie kardeşim 720.000 tlsinde değilim ama kolay kazanılmıyor hemde böyle saçma sapan bir sebeple insanın morali bozuluyor
Zaten ayrılma durumu daha yok ama ailesi dolduruyor işte kızı kesin para koparmak isteyecekler bende enayi değilim vermek istemiyorum ister şerefsiz diyin ister başka bir şey yazık günah arkadaşın dediği gibi kadınsın 720.000+ hisse+ nakit nafaka yazık günah zaten o hisseler kızda kalırsa ailesi onun üstünden kontrol edecek beni iflasa sürükleyecekler çok düşmanım var biriyle anlaşma yapmıştım hemen bir tanıdık bunun kokusunu alıp fiyat kırmış gitti paralar insanların 3 kuruşuna göz koyuyorlar ama vermeyeceğim yeter artık
Onlarin derdi para derdi zaten seni pisman etmek
Degil*
Cocugunuz var mi ne nafakasi
O kadar para kolay kazanılmıyor kusura kalmayın kadın diye kimseye nafaka vermek istemiyorum o paraya daha iyi bir yatırım yaparsın ya da kullanırsın Allah korusun ileride bir şey olur lazım olur yazık günah hiç mi empati yapmıyorsunuz
Çocuk yok ama burası Türkiye kadın konumu değiştirip ailem para vermiyor der alır parayı
Uzgunum ama bir yuva yikiliyor paranin derdinde olmaniz bile cok uzucu kadinin bunu dusunmedigine eminim siz erkekler cok fenasiniz
dostum ben seni değil karşıdakini eleştiriyorum zaten. boşanmaların çoğu çalışmayan kadınlar için ekmek kapısı olmuş. hele bi de çocuk varsa yaşadılar. çocuk anneye, baba parasını versin, mallar da %50. kimse bakmıyor o kadın evde o aileye ne katkıda bulundu diye.
@cemsie gercekten komiksiniz
İyide senin hisseleri ucuzdan alacağım bu ne demek kayınço
Kizistiriyo iste hahshshshshsh alemsin yaaa
@dalinya ben değil hayatım yasalarımız komik olan, söylediğimde 1 gr yanlış varsa söyle bilelim.
@cemsie kardeşim eğer çalışıyorsan para nasıl kazanılır biliyorsundur şu an asgari ücrete vur 17 desek 42-43 maaşa denk geliyor 3.5 senelik para enflasyonu falan saymıyorum
@cemsie kusura bakma nikah masasina oturmasini biliyorsan, hakkini da vereceksin
Ben ne desem de anlamayacaksiniz
Zaten karımın suçu yok ailesi sorunlu göz dağı veriyorlar boşanırsan seni soyarız diye 720.000 tl ile korkutuyorlar tam ucuzdan malları toplayacağım yapamıyorum herkes çıkarcı ben alırsam ortak oluyor almazsam fırsat kaçıyor kimsede yok güvenip ettiğim
Kesin bosanmaya niyetli misiniz, acilan dava vs var mi
Niye anlamayalım ben boşanmak istemem devam etmek isterim ama şartlar
dostum meselenin senin durumunla direkt alakası bile yok. boş ver şirketi falan , diyelim bankada kala kala 50bin tl var, hatun evde gri eşofman altıyla sabah programından, seda sayana oradan müge anlıya çeviriyo kanalları. sucu tüpçü getirci çocuk yakışıklıysa 1 posta vurduruyo kapıda, sen kıt kanaat geçinmek için çalşırken akşam da yüzüne bakmıyor, boşanacağın zaman "ama benim hayatım mahvoldu ühüüü" diye kazancının yarısını alıo, bi de çocuk varsa maaşına çöküyo.
kimse o evde ne olduğunu sormaz bilmez, sabah akşam eşitlik diye zırlarlar, yasa kadını koruyunca kimse eşitlik demez. hadi ordan et, avukatla konuş meseleyi yasal çöz.
Esin bosanmak istiyor mu yani karar kesin mi?
@cemsie ne yazdin cizdin be kardesim.. asla anlayamayacaksin ama ilerde kizin vs oldugunda anlarsin ya da var ise buyudugunde anlarsin.
@dalinya zorla mı oturtuyolar nikah masasına? önünüze evlilik anlaşması koyunca da zırlıyorsunuz ama. evlilikse iki tarafa da evlilik, adamın malına neden göz dikiyorsun? kadın erkek eşit ya, çalışıp kazansana kendin.
Yok daha dava açarsam dedimya nafaka olayları olacak Allah'tan arabayı evlenme arifesinde almıştım sen onların ailesini tanımıyorsun herşeye rağmen karımı sevdim ama son zamanlarda hareketlerinden prenses gibi davranmasından birde ailesinden güç alıp benim paramla adam oldun hareketlerinden sıkıldım evlenmeden babası geldi zaten ben bu paraları sana değil kızıma taktım boşanma olursa 1 kuruşunu sana bırakmam dedi
@dalinya benim çoluğum çocuğum eşinin parasına tamah etmeyecek şekilde kendi donanımına sahip olur, sizin gibi koca eline bakmaz, gerektiğinde herife tekmeyi koyar 5 kuruşuna da bakmaz. kapiş bebiş?
yazdıklarım da zoruna gitti herhalde yazdın çizdin falan ?
Kavga ettiginiz esnasa soyluyordur bunlari sende karsilik olarak neler soyluyorsun peki? Hangi paralari kizina takti
Eşim boşanmak istiyor diye bir olay yok bende tam istemiyorum ama durum buna geliyor hiç güven yok mal mülk alsan ortak olacak olsun ortak ama bu çıkarcılık insanı üzüyor hep dikenin üstünde insan ben maddi olarak kendimi koruyamazsam donuma kadar alınacak
@cemsie sen eve adam alma vs seylerden bahsedip kendini aklamaya calisiyorsun. Mevzumuz bu degil. Normak bosanma surecinden bahsediyoruz. Aldatma vs araya sokmasan iyi edersin
@dalinya neden? verdiğim örnekler olmuyor mu? sen de çok iyi biliyorsun olduklarını. bu kardeşimzn durumu o kadar kötü olmasa da hukukn çalışma şekli aynı. erkeği mağdur et, aklın sıra kadını garantiye al, biz eşşeğiz ya...
@cemsie gayette bakiyorum. Benimle evlenmis, zaten en buyuk sansi o. Kusura bakma her hakkimi da isterim oyle bir durumda fazlasini istemem yalniz. Sizde bak gibi de vereceksiniz
Evlenmeden geldi pislik herif kapıya işte sana 1 kuruşunu kaptırmam altınların diye ağzımı bozmak istemedim ama benim kimsenin parasını alacak bir halim yok benimde bir annem bir babam var ona bakmak zorundayım maddi olarak nafaka verip birde hisse kaybedersem n'olacak yazık günah değil mi
Millet yemege muhtac, kimin durumu cok iyi bu devirde? Erkegi madur et diyor namussuzluk yapmadigi surece kimse madur olmasin derdim o zaten anlayamazsiniz diyorum bosuna cabalamayin
İyide kadın zor durumda olsa veririm ona lafım yok ama bu şekilde enayi yerine konulmak insanı üzüyor ben 20 tane dairesi olan adamın kızına niye nafaka ödüyorum abisi her eve gelip gittiğinde kavga ediyoruz demekki dolduruyor senin hisseleri ucuza alacağım vs. Diyisi insanın canını sıkıyor
@dalinya bok versek bal yerine? prenses misin sen de şansmış, tevazu sıfır, kibir 100. senin kıymetinden değil yasadan alınıyor o paralar. kendini bir şey sanma.
@cemsie sen cekilir misin aradan iste senin gibi adamlar donuna kadar alinmasini hak ediyor beter olun😂😂😂
@cemsie kardeşim kızın üstüne gitme oda bilmiyor emekle para nasıl kazanılır diye sabah hava aydınlanmadan işe gitmek için kalkmayı yorulup bir ton hakaret yiyip sadece bugünde karnım doysun diye rezillik çekmeyi
Babasi patavatsiz, ama hukukende geline takilan altinlar kadinindir zaten. Ne diyim isiniz zor anlasip ayrilmaya bakin
Zaten ona takılan birşeyi istemiyorum zaten onu seviyorum ama bu durumlar yüzünden insan soğuyor gidip o kayınçonun ağzını burnunu kırsam dahada sorun olacak olaylar büyüyecek
Hiç çalıştın mı işte ama masa başı değil
Kimsenin parasinsa gozumuz yok kendimizi garantiye almak zorundayiz kusura bakmayin bir erkekle kadin maalesef hicbir zaman bir olamaz hem psikilojik hem sosyal hem kulturel hem ekonomik acidan zaten vicdanli bir adam kadini madur etmez iste olmayanda gorulen gibi konusur durur allah sizin gibilerden korusun tek derdiniz para ne kadar acinasi
Sozum araya sizan beyefendiye mumkunse dusuncelerini kendine saklasin
Kadın zaten kendini garantiye almış babası zengin benim derdim nafaka vermek değil eğer nafaka verip+ hisseleri kaybedersem bu yenilgi olur ben o pislik aileye boyun eğmem zaten birgün bana muhtaç olurlarsa onu baya hırpalayacagım burada neler yaşadım bir Allah biliyor+ şirket işi çok bir anda para kazandırmıyor şirketin aylık kazancı 150.000₺ ama ben sadece 37.500 sini alıyorum oda borçlara falan gidiyor karımda benim param diyor bende benim param sana yok diyorum kavga ediyor benim hissemle bana şov yapıyor dolduruluş işte
@dalinya aldın alacağını sanırım artık ayrılabilirsin konudan. derdi para olan sensin, sabahtan beri takmışsın hakkını alır hakkını alır, ulan evlilik dediğin kadını zorla nikaha oturtmak mı? rızanla evet diyorsun, evlenirken sevdim beğendim diye evlen, boşanırken parasını alayım ne koparsam kârdır. o kadar alışmışsınız ki bir de normalmiş gibi sabahtan beri edepsizce maddiyatçı, paragöz kadın tavrını canın pahasına savunuyorsun. kocanın seni parasıyla kör edip, dışarıda 3-5 tane ekstraya çıktığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D
Barisma ihtimaliniz yok mu
Asgari ücret bile kalmıyor aylık 15 bin tl para kalıyor ya kalmıyor karımda parayı kendisine alarak bir köşeye atıyor benim paramdan alıyor bende birikim yapamıyorum köşede sadece belirli bir miktar birikimim var onuda harcamak istemiyorum anam babam var hastalar yaşlılar biraz insaf ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
@cemsie kamil benim yorumumdasin
Sakin ol daha cok gencsin
@cemsie abi.. sen beni artik salsan mi? Sana postayi koyan ben degilim esin. Beni sal……
Ben zaten ona küs değilimki ailesi çok şerefsiz zaten 2 ay sonra aldığım 37.500 aracı ücreti kuruculuk ücreti düşecek para 25.000 tl küsür olacak o zaman karım hayattan kopmasın diye kuru ekmek bana lüks olacak ya işleri büyüteceğiz ya kuru ekmek işlerde büyümüyor bu dönemde en büyük korkum şirketin hacminin düşmesi düşerse eğer 25.000 tl alacağım kısmı varya he emekli maaşına denk gelen parayı alamayacağım belki
evli değilim bebişim, o dolandırıcılığa kaptıracak ne zamanım, ne enerjim, ne de param var. tek başına sen bile yeterli bi örneksin.
@cemsie kardeşim seninde derdin başka kavga etmeye gelmişsin ben seneye belki aranızda olmayacağım sen burada mevzu yapıyorsun
@cemsie seni zaten bu dusunceyle kimse almaz anca evde kalirsin
O %13 hisse bana kalmazsa yani taş kemirecegim eğer karım bana o hisseyi vermezse evet o hisse lazım o hisseyi alıp başka birine satıp aracı ücreti alırsam gelir artmayacak şirketin ama alacağımız para artacak belli bir süre hem karımda daha iyi yaşayacak ama ailesi onun üstünden beni vuruyor
dostum sabatan beri burada savunduğu şey evlilğin kadına ekmek kapısı olması resmen. bunların kavgası verilmezse hiç bir şey değişmez.
@dalinya benden alacağı olan alıyor, sen üzme tatlı canını. biraz etrafına evine bak bakiym neler dönüyor hayatta.
Karinla iyi gecin ailesi araya girmesin
Eğer bireysel gelirim artarsa hem borç işleri zorlarsa ucuza bile satıpki yine işin içinden çıkabileceğim hemde elimde güçlü bir koz olacak şirketin geliri düşerse benim param atarsa hisseleri toplayıp kendim için çalışıp bu olayları kurtarabilirim
Ailesi dolduruyor resmen kızı kullanıyorlar o hisseler kilit yani durum kötü olursa karım benden boşanacak hemde nafaka vereceğim o nafaka yüzünden anam babama bakmayacagım
Neyse yatacağım kimse yardım etmiyor gerçi ne yardımı değil mi herkesin derdi kendine ben kuru ekmek yesem ikinizde üzülmeyeceksiniz olan bana olacak 1 kuruş para istesem vermezsiniz çok bencil siniz
@cemsie once evli bir kadinla konusurken saygili ol yok bebisim falan hayirdir
Bosanma kardesim esini madem seviyorsun neden birakicaksin ki
evli olman sana ayrıcalık kazandırmaz, senin hayattaki en büyük başarın evlenmek galiba bebişim.
ahahah basit kadın ya. ne kadar çoksunuz ve kendinizi değerli sanıyorsunuz :D
Allah yardimcin olsun daha ne diyebilirim ki
@cemsie kardeşim anlaşmanız normal aynı konuda olmamak normal başta sana haklı dedim ama sen kızı namusuzu üstünden vurman hoş değil bence