4 aydır tanıştığım erkek arkadaşım var, birden gelişti aramızdaki ilişki kafamda olur ve olmazlarla birlikte.
Onunla geleceğimiz yok varsa da çok düşük bir ihtimal ama yine de iyi anlaşıyoruz diye devam ediyoruz ve çok iyi birisi.
Sosyal medyadan bazı alanlardan dolayı eklediğim biri vardı takipleşiyorduk ve son zamanlarda yazmaya başladı, ona karşı hislerim yok normal konuşuyoruz ve konuşurken erkek arkadaşıma ihanet ettiğimi düşünmeye başladım çünkü çocuk benimle ilgilenmeye başladı. Nasıl onu kırmadan söylerim. Bu arada erkek arkadşaımın olduğunu kimseye söylemek istemiyorum çünkü biz resmen olmazız birlikte olmamız için ülke değişikliğimiz gerekicek ilerisi için. Ve insanların mantıksız bir seçim yaptığımı düşünmesini istemiyorum.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sosyal medyadan eklediğin kişiye sevgilin olduğunu söyleyebilirsin. Reelde tanışmıyordunuz zaten. Çocuğun ilgisi varsa ilişkiyi kes diyeceğim ama sen kesmeyeceksin. Neden çünkü ilgi hoşuna gidecek kesseydin zaten keserdin falan filan. Böyle ikili davrandığın için de ilk ilişkinde kendini sahtekar hissedeceksin sonra suçlamalara gideceksin daha da b. oktan bir hal alacak durum.
Evet reelden tanımıyorum çocuğu, çocuk konuşmak istiyor sesli bense yapamam bunu sevgilim varken. İlgisi hoşuma gidiyor mu emin değilim. Sanırım sevgilimle olan ilişkimin 1.5 yıl sonra biteceğinden kafam boşlukta saçma sapan bir şey yaptım.
E çocuğa söyle o zaman sevgilin olduğunu. Karaktersizliğe gerek yok
Sevgilim olduğunu değil de daha farklı bir dille açıklamam gerek sanırım
Yine bi açık kapı mı? Allahımmm
İlgimin olduğu birisi var deidm
Yine açık kapı bırakıyorsun. Amacın belli. Şimdikinden ayrıl. Zerre saygı duymuyorsun
Açık kapı değil ki, konuşmamız doğru değil seni arkadaş olarak görüyorum ve birisine ilgim var dedim
Saygım var ve her ne kadar bitecek olsa da kendime yakıştıramadığım yaptım.
İlgim var demekle ilişkim var demek arasında uçurum var. İlişkim var dediğinde adam sınırını net bilir ama ilgim var dediğin ya acabası kalır aklında. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Bir de ilerde ilişkin bittiğinde buna dönmek istiyorsun. Senin gibi insanlardan Allah korusun
İlişki daha yeni oluşmaya başladı 3 kez buluştuk.
Dönmek istesem konuşmayalım demezdim çocuğa, evet sınırları çizmem gerek bu konuda haklısın fakat vicdan yapıp buraya yazmazdım senin gibi derken biraz düşünmeni rica ederim ben de rahat değildim sırf yabancı bir erkekle konuştum diye ki çocuğa ilgi göstermedim bi şey yapmadım. Neyse yine de teşekkürler zamanını ayırdğın için.
Daha derin düşünelim. İlişkin olduğunu bilmeyen o çocuğun ilgisi oluşmaya başladı. Belki hayaller kuruyor. Bilmiyorum. Baştan desen ona göre bir yol izleyecekti. Sen yine net davranmamışsın ona açık bir yol bırakmışsın. Bu biraz da yedekleme gibi bir şey. Erkek arkadaşına diyebilecek misin ki bi çocuk vardı benden hoşlanmaya başladı ben de ilişkim var demek yerine aklımda başkası var dedim. Ben net bir insan olduğum için bana bu hareketler tuhaf geliyor. Neyse onu dersin kafası var. Bu arada başka erkekle arkadaş olmanı tuhaf bulmadım sadece ilişkini gizlemeni tuhaf buldum.
İlişkimi gizleme olayı şöyle daha yeni yeni kendime itiraf edemiyorum çünkü o seviyorum ve o bile daha yeni ağzımdan duymaya başladı. İtiraf edememin nedeni ise 1.5 yıl sonra istesekte istemesekte biticek :( ve mantıksız bir işin içine düşmekten korkuyordum sanırım düştüm bile
Siz istemedikten sonra bitmez. Mesafeler halledilir.
oncelikle ne istediğini bilmelisin. onunla olamayız diyorsun ama sevgilisiniz..
sonrasında insanların ne dedğini neden umursuyorsun?
insanlara göre mi yaşıyorsun kendın için mi?
bence önce bu sorulara cevap ara. senın sorunun cevabı kolay
Evet olmayız ve işin ilginç yanı ilk sevgilim. Garip bir şekilde oldu, hoşlanıyoruz ve iyi anlaşıyoruz fakat 1.5 yıl sonra bitecek bu yüzden sonu olmayacak bir ilişkiyi etrafımla paylaşmaya cesaretim yok çünkü kendime bile itiraf edemiyorum.
Niye bitiyor onu anlamadım
O yurtdışına gitmek zorunda
birbirinizi sevdiğiniz sürece mesafe engel olmamalı
Duygusal olarak bakınca evet sevgi farklı bir olay mesafesiz olmalı ama mantık devreye girince işin içinden çıkılmıyor. şu an bu mantıktayız ama işte o bir süre sonra yurtdışında yaşamak zorunda sadece bazı ihtimaller var ilerisi için
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ozaman
Umarım sağolun
Sen en iyisi erkek arkadaşınla ilişkini bitir. Kendin diyorsun olmuyor ve olmayacak zorlamanın anlamında yok
Severken ne onu kırmaya gönlüm gidiyor ne de bitirmeye. Kendim de vazgeçemiyorum.