Lütfen abuk subuk yargılayıcı yorum okumak istemiyorum boşuna nefesinizi tüketmeyin hakim olmadığınız konular için, sadece sorduğum kısma yorum yapar mısınız
Karısını benle aldatmış olan bir erkek, bundan 2-3 ay önce benimle instada takip ettiği kızlar konusu geçmişti ama kaldır falan demedim ki ertesi gün beni Instagram takipçilerinden çıkarmıştı ne zaman farledeceğim diye belki de. Geçenlerde hepsini tek tek takipten çıkmış. Karısının istediğini sanmıyorum çünkü bunlar 3 yıldır evli ama 10 yıldır beraberler yani 10 yılda o kadınlardan rahatsız olmayan kadın şimdi mi oldu. Niye çıktı adam kızları takipten acaba
Karısını benle aldatmış olan bir erkek, bundan 2-3 ay önce benimle instada takip ettiği kızlar konusu geçmişti ama kaldır falan demedim ki ertesi gün beni Instagram takipçilerinden çıkarmıştı ne zaman farledeceğim diye belki de. Geçenlerde hepsini tek tek takipten çıkmış. Karısının istediğini sanmıyorum çünkü bunlar 3 yıldır evli ama 10 yıldır beraberler yani 10 yılda o kadınlardan rahatsız olmayan kadın şimdi mi oldu. Niye çıktı adam kızları takipten acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldattigi kadinlardan biri karina soyluycem diye tehtid etmistir. ya da kadin veya aileden biri farketmistir adamda degistim ben ayaklari yapiyordur.
Kadının 10 yılda farketmediğibi mi düşünüyorsunuz mfjfjfkfm o adamdan daha geniş biri varsa o kadındır bence. Kim sevgilisinin yıllarca baddiestr hesabını takip etmesine göz yumar mesela? Ya da tanımadığı kızları? Her neyse o kadının veya ailenin böyle şeyleri sklediğibi sanmıyorum. Bana diyordu değiştim baba olduktan sonra diye sanki karısı benim aw bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bunu 2-3 au önce söylemişti 15 gün önce de arayıp gelicem diyip gün veriyor bana
Kadin bir acigini yakalamistir kanitli bir sekilde , bosanma surecine vs geldiyse. Kadinin ne sucu var diycem sende haklisin aldatiliyorsan kanitla bas tekmeyi al nafakayi bak keyfine donuna kadar sömür adami.
Yok sanmıyorum şu ara öyle bişi olduğunu kaldı ki Instagram takip ettikleriyle ne alaka
Yani karisi almistir sifresini , bir hatasini yakalayinca aliyorum artik vs kavga etmislerdir , cocukta olduktan sonra vicdan yapmistir adam. Kadindada sifre oldugu icin silmistir konusmalara vs ulasamasin diye. Sen farkinda degilsin ama instagram olsun baska bir sey olsun kadin bu durumu kanitlarsa , adamin hayati kayar , omur boyu nafaka , etrafina rezil rusva olacak , ustune cocugunuda kaybedip karisina kalacak tamamen.
Çocuğu da çok umrundaydı beşikteki çocuğunu bırakıp çapkınlığa çıkmış adamın çocukmuş oymuş buymuş umrunda mı tek umursadınız para kaybıdır onun. Kaldı ki ben size ne anlatıyorum? Siz bu kadar korksanız çapkınlığa çıkabilir misiniz? Bu adam hem korkuyor hem de rahat davranıyor. Yani kadın 10 sene hiç mi eline almadı o insgagraöı Allah aşkına ben ne diyorum belki o kadın bu adamdan daha geniş kimbilir. Kadın çıkarmış olsa kendisinin tanımadığı bütün kızları da çıkarırdı
Kuzum bilemiyorum , kadinin genisligiyle ne ilgisi var belki ailesi destek olmuyor kadina , adam evde farkli biri tehdit etti kadini vs zaten soylediklerini yapan bir adam saglikli degilki ne capkinligi nesi normal bunun. Ben gayet rahat davranan bir insanim misal , ama hayatina alacagin insani bulduktsn sonra neden aldatirsin durduk yere. Evde duvardan duvara vur esini yeni bir suru sey dene , zibilyon tane fantezi var. 😂 Neyse nereye varmak istiyorsun simdi ne dusunuyorsun adamla ilgili neden seni ilgilendirdi adam. ?
E tamam sen söyle neden aldatıyor o zaman karısını? Mantık evliliği çünkü çok belli.. ne mağdur edebiyatı yapıyorsun kadının ailesi zengin ili tane erkek kardeşi var kadın ailesine bağlı bi tip zaten o kadın ayrışmak istese dağ gibi ailesi var arkasında
Magdur edebiyatiyla ne alakasi var durumun kadini taniyor gibi konusmanin bir manasi yok ki. Sen neden adama takmissin kafayi onu anlamadim. Adamin pskolojisi bozuk belli. Cinsel olarak bu kadar aldatmaya meyilli olan bir insan ya narsisttir , ya borderline dir , ya da seks bagimlisidir ki buda bir cok pskolojik rahatsizlikla bagli bir durum.
Adama kafayı takmak derken? İyi misin kardeş bilişer yaşadım ve sence hoşlanmasam niye yaşayayım ayrıca o benim ilkim oldu her neyse. O kızı 10 senedir aldatıyor yani sevgiliyken de aldatıyordu o kadını da sevdiğini sanmıyorum resmen zengin varlıklı ve güçlü bir ailenin kızı diye kafaya koymuş en başta evlenmeyi gerçi kendisi de zengin ama işte sırtını dayamak başka bişi olsa gerek. Yoksa görür görmez vurulmuş olsa gözü kimseyi görmezdi senelerdir. Her neyse. Belki açıl ilişki gibi bişi dediğim gibi o kafının saf Veya slak olduğunu hiç sanmıyorum kaldı ki artık 32 yaşında bu kadın
Tamam yasamissin bitmis gitmis adamin neyini takip edip adamda mantik ariyorsunki.
Lan ne bitmiş gitmiş mal mısın hala görüşüyoruz biz sen ne zırvalıyorsun bir saattir boş boş
Yazdigini okurmusun bir kez daha yukarida? Çıkartmış instagramdan diyorsun. O noktadan sonra nereden bileyim adamin hala hayatinda oldugunu. Kaldiki bosu mosu yok bunun adam 50 tane kizl takiplesip hepinizi goturuyor ara ara sende seni sevdigini mi dusunuyorsun?
Ben beni seviyor demedim g***den anlama birileri. Ara ara kimseyi çıkarttığı yok beni de takipçilerinden çıkarmıştı instagram muhabbeti üzerine kendisi çıkmadı takipten. Kızları rakipten çokmış diyorum 2000 kişiyi takip ediyor zaten çıktığı 200-300 kişi aman neyse ben kime neyi anlatıyorum ya okuduğunuzu anlayın önce
Karısını senle aldatmış bir erkek, seni de başkaları ile aldatmış olabilir, bir çok kızı da eklemiş çıkarmış olabilir gayet normal yaniii
Senelerdir yapmadığı bu hareketi noldu da şimdi yaptı diye soruyoruz
yargılamadan yorum yapıyorum
biz nereden bilelim awk
Onlarla işi bitmiştir
Yeni mi aklına gelmiş? Senelerdir duruyorken. Kaldı ki sadece takılmalıkları da değil mankenleri falan da takipten çıkmış
İşte senelerdir duruyor diyorsun da, senelerdir işini görmüş onlarla bir şekilde demek ki
Yahu yabancı modeli niye takipten çıkıyor dkfkfkkffkkf senelerdir çıkmamış şimdi nereden esmiş
İşte diyorum ya işi bitmiştir yani artık
Ne oldu da bitti?
Bunu o biliyor, biz bilmiyoruz işte
Yav ben de onu soruyorum işte. Karısı için çıktı desen daha hala benle görüşüyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hadi ben gördüm diye çıktı desek benle bunun muhabbeti 2-3 ay önce olmuştu. E 3. Biri daha mı var desek pek ihtimal vermiyorum. Ne o zaman sebep?
İşte bunu söylemediği sürece dürüstçe asla bilemezsin
Başka birisi daha olabilir
İşte onu anlamaya çalıştım bana zaten zaman ayırmıyor ya da karısından dolayı ayıramıyor ne bilim mesela 15-20 gün önce aramıştı gelicem diye gün vermişti ama karısı ve çocuğuyla gitmiş bilmiyorum artık kadın mı zorbalıyor. Böyle bi durumda sevgiliye nasıl zaman ayırır Bilemicem ama sevgilisi de varsa onun için instagramını temizleyen adam önce karıyı boşar ne bekleyecek
Öyle. Kızma ama dünyaya bir kere geliyorsun evli adamı boş ver, kendine göre bekar birisini bul neden zorluyorsun ki. Bırak gitsin sana erkek mi yok
Ne öyle? Tavsiye istemedim ben soru sordum
Soruna cevabını verdim. Bu adam eşinden boşansa senle evlense bile seni de aldatacaktır. Ki şu anda da seni aldatıyor zaten. Biraz gururun olsun.
Yav ne gururu ya hey Allahım yarabbim. Yani sen 3. Bit kişi var aslında karısı tehdit bile değil onun başka değer verdiği biri var ve o istediği için çıkarmıştır mı diyorsun
Evet öyle diyorum
Kanka bilemiyorum bu adamda kimseye taviz verecek bi tip yok. Bir sevgilisi olsa bu kadar değer veriyorsa onu benimle de aldatmazdı kaldı ki dediğim gibi karısını boş ver ederdi çoktan. Anlamadım yani sevgilisi varsa boşanır onla evlenir bu kadar basit
O zaman bize sorma