Baktım evet, Zilhicce 15 tam zamanı sanki nette ise 2025 Haziran Hacamat Günleri Haziran ayı da hacamat için önerilen uygun dönemler arasında yer almaktadır. Bu çerçevede, ayın 15’i tedavi planlaması açısından değerlendirmeye alınabilir. Ayrıca uygun görülen diğer tarihler şunlardır: ● 16 ● 17 ● 19 ● 21 Haziran
Bişey diyim sana hiç bi ise yaramadı hatta sırt bel ağrılarım daha da çoğaldı 😅. Dini olarak tabi bişey demiyorum inkar etmiş olmayayim ama bana fayda sağlamadı çok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmaz bir şey.
Küçücük kesik onlar çoktan kapandı.
Hicri 13-14-15 tam vaktinde yaptırmışsın galiba
Hayrını gör, şifa olsun.
Aaa bugün yaptırdım tam günü müü çok sağolun
Baktım evet,
Zilhicce 15 tam zamanı sanki
nette ise
2025 Haziran Hacamat Günleri
Haziran ayı da hacamat için önerilen uygun dönemler arasında yer almaktadır. Bu çerçevede, ayın 15’i tedavi planlaması açısından değerlendirmeye alınabilir. Ayrıca uygun görülen diğer tarihler şunlardır:
● 16
● 17
● 19
● 21 Haziran
Anladımm çok teşekkür ederim
Yok yaralar pıhtılaşmıştır bile bi sorun olmaz
Kantaron yağı aldım sürdüm biraz iyi geldi
Evet o iyi geliyor hem iyileşmesi için hem acısı için
Siz yaptırdınız mı?
Evet bende sırtımın oralarina yaptırmıştım
Nasıl geldi peki sırtım ağrıyordu benim iyi gelir diye yaptırdım yapan kişi de doktordu
Bişey diyim sana hiç bi ise yaramadı hatta sırt bel ağrılarım daha da çoğaldı 😅. Dini olarak tabi bişey demiyorum inkar etmiş olmayayim ama bana fayda sağlamadı çok
Hııımmm ciddi misiiiiin yanlış mı yaptı ki
Yapan kisi anneme ve çevreme hep gelip yapıyor sık sık yanlış midir bilmiyorum
Anladım biz uzak bir yere gittik İnternette bulup bakalım yaa şu an azcık ağrıyor sırtım😭
Belki benim psikoljimle ilgilidir rahat olun 😅
Ahaha tedirgin oldum şimdi yorumlara bakayım bir
Bunu söylediğimde bana deli olma bakışları atmışlardı alakası yok niye ağrın daha çok çoğalsın diye
Ahaha evet o çok değişik geldi belki vücudunun alerjisi vardır bilemeyiz ki
Aynen olabilir
Takiplselim mi istersen
Teşekkür ederim gerek duymuyorum 😊
Yaaa nedennnn
Hayır küçük kesiklerler oluyor zaten
Anladım teşekkür ederim