Arkadaslar sevgilimden ayrıldım ve acı içinde kivrandiyorum başka kızlarla arkadaş olmasına bile katlanamiyorum napmaliyim?

sevdiğim adamı cok kıskanıyorum kendisi trans erkek lgbt bireyi ayrıldık ve cok aşırı kıskanıyorum etrafında cok kız var ve samimi samimi gevşek gevşek konusuyo kızlarla sevdiğim insanı paylaşamam napcam kızlar ben doğuştan kız olarak doğdu kendini erkek gibi hissediyo ameliyatla erkek olacak ve ben ona cok aşığım acı çekiyorum etrafı hep kız dolu kalbim acidan deliriyo insan sevdiği adamı başkasıyla görmeye dayanamazki kıskançlıktan çıldıracak gibiyim sizce napmaliyim kızlarla arkadaş olmasına samimi olmasına bile katlanamiyorum bide yeni sevgili yapmış kendine başka kızla sevgili olmuş kadınlara sürekli iyi davraniyo çıldıracak gibiyim kıskançlıktan hiçbir kadın sevdiği adamla ayrılsa bile sevmekten vazgeçmez başka kadınlarla görmeye dayanamaz bende dayanamıyorum ölmek bile daha iyi sevdiğin insanı başkasıyla mutlu görmek başka kızlara kul köle olduğunu bilmek bile ağlatmaya yeter ne düşünüyorsunuz kizlar?

Arkadaslar sevgilimden ayrıldım ve acı içinde kivrandiyorum başka kızlarla arkadaş olmasına bile katlanamiyorum napmaliyim?