Güncellemeler
1 yıl
Çok inişli çıkışlı bir yaşam tarzım var bunu lisedeyken öğretmenlerimde görmüştü tedavi olmamı önerdiler ben istedim ama ailem istemedi benim kızım hasta değil dediler alın mk bok gibi biröşry oldum
Çok değişkenim
bir ay başka biri gibi bir ay başka biri gibi yaşarım
ve ne yaparsam yapayım sonum madde ve alkole geliyor
2 farklı hayatı aynı anda yaşıyor gibiyim
iki arkadaş grubum var biri ile normal gezer dolaşırız
diğer grupla ise içer depresyona gireriz
bende kendimi anlamıyorum çünkü kişiliğim değişip duruyor
Çocukken halüsinasyon görüyordum
şimdi de kafam güzelken kafamın içindeki sesi hep yükseliyor ve kendimi öldürmemi istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öncelikle 1 hafta bırakıp yeniden kullanman bu senin bağımlı olduğun anlamına gelmiyor, ama tabi şöyle bir şey var bu tür alışkanlıklar insana zarar verir olabildiğince azaltmaya çalış, yalan söylemeyeceğim bundan zevk aldığın aşikar mutlu oluyor isen neden bırakasın ki bende bir dönem kullandım alkol duman bu ikisini, benim sana başka tavsiyem eğer hangi arkadaş grubun sana daha çok güveniyor seni önemsiyor arıyor soruyor veya senin düşüncelerine saygı duyuyorsa onlarla daha çok takıl, illa içeceksin dökeceksin dağıtacaksın diye bir şey yok, evet dağıtan arkadaş grupları çok kendine çekiyor insanı bilirim o ortamı, bu arada son yazdığını okudum kafandaki seslere aldırma lütfen onlar sanrıdan başka bir şey değil, camdan bak hayat çok güzel yapacak daha çok şeyin var, arkadaşların ile takılırken fotoğraflar çekin bu anları ölümsüzleştir, umarım daha iyi olursun kendini kötü hissetme, her insan hayatında farklı anlarda farklı kişiliklere bürünebilir.
Çok üzerler seni çok.
Durum ciddi rehabilitasyon merkezine git
Bağımlı değilim
Farketmez normal değilsin ve kullanıyorsan bagimlisin hele hele final hep aynı bitiyorsa kesin bagimlisin
yani bi hafta bırakıp geri dönmem benim bağımlı olduğumu mu gösterir
Kesinlikle
Ortamci arkadaslardan uzak dur psikolaga git kafan guzelken kendini balkondan atman an meselesi
Gerçekten çok garip oluyor kafam güzelken sanki o ses tüm dünyam oluyor tek duyabildiğim o onunla kavga ediyorum en son hızlı yolda beni koşturdu ama bilmiyorum destek almak zor
Zor değil sadece kapıdan içeri girip bu yazdiklarini tekrarla
Sonra işimi arkadaşlarımı kaybederim ve hayvanlarıma bakamam
Hayatını kaybedeceksin hiçbirinin değeri kalmayacak