Haklı olsaniz ayrilsaniz ve karşınızdaki kiside gelmese onu kaybetmekten korkup geri dönermiydiniz. Aynı zamanda dizinde hatanız var tabi ama onun hatası daha büyük. Ve o geri gelmiyor özür dilemiyor. Sevginiz mi gururunuzmu? Hangisini seçerdiniz? Ayrilmaniza ve her yerden engellemenize rağmen geri döner miydiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben engelleme işine taciz edilmek dışında herzaman karşıyım. Engel koyup geri açmak bile kötü hissettiriyor insanı neden engel atarsınki
Bende öyle ama işte benim eski sevgilim bunu yaptı
Ya geri dönmek sorun değil her ayrılık gerçek ayrılık değil zaten ama engel koy aç işi bozuyor
Her ayrilk gerçek ayrilk değildir zaten ne demek
Yani bazen kızgınlıkla ayrılır insan ama bakarki affedilecek bir durumdur geçer sinir geçince sonra pişman olunur dönülür
Peki sana olayı anlatsam benim sevglmn benmle gelir barisp barismayacaginj tahmin edebilirmsn
Edebilirim en azından denerim
Ben ona trip atiyordm trip olarakta hesaplarimi kapattm 4 saat sonra dayanamadim geri actm oda engelledm faln sanms doğruyu anlatincada sen habersiz nasıl çekip gidersn ben saana nasıl guvenicm artk beni dinlemedin benim ne yaptigimi bilmeden etmeden yargisiz infaz yaptn ben sana daha da guvenebilcegimi dusunmuyorm beni umursamayan beni onemsemeyen beni dinlemeyen böyle habersiz cekip giden biriyle daha da olamam dedi ve ayrldi
Bu kesin bir ayrılık değil. Ona bunun bir aptallık olduğunun farkında olduğunu söylemeli cidden çocukluktu bidaha olmaz demelisin. Bu şekilde dönüş yolu açılır
Döner diyosn yani
Yani dediğim şekilde konuşursan ihtimal yüksek
Bence ilk baş onun gelmesine izin vermelisin engeli kaldır bekle
İyide ben engellemedim o engelledi
Hımm peki ne kadar oldu ayrılalı
Bı hafta
Ben ona trip atiyordm trip olarakta hesaplarimi kapattm 4 saat sonra dayanamadim geri actm oda engelledm faln sanms doğruyu anlatincada sen habersiz nasıl çekip gidersn ben saana nasıl guvenicm artk beni dinlemedin benim ne yaptigimi bilmeden etmeden yargisiz infaz yaptn ben sana daha da guvenebilcegimi dusunmuyorm beni umursamayan beni onemsemeyen beni dinlemeyen böyle habersiz cekip giden biriyle daha da olamam dedi ve ayrldi
Biraz sen hata yapmışsın ama 1 hafta kısa bi süre bencw
Arkadaşlarım bahane ariyormus dediler Donmez dediler mesela
Sence donermi
Özlerse döner zaten biraz daha bekle bence 2 ay sonra bile engeli kaldıran okuyor
Bahaane de olabilir çünkü trip yüzünden ayrılması biraz saçma kızmaktan haklı ama biraz abartmış sanki banaa kalırda birde ilişkiniz ne kadar dır devam ediyor çok uzun olmadığını düşünüyorum
7 ay oldu tam beni ailesiyle tanıştırdı artk olgunlaşir en ufak biseyde ayrılık çabasına girmez demistm amaaaa maalesef öyle olmadi
Kısa da değilmiş aslında her yerden mi engelledi seni
Kardesmn nosunu engellemedi ben arayıp özellikle söylemiştim halbuki beni her yerden engelledi ama ben arayıp dedm sil die oda silicm ama engelicmde dedi hatta ayrildk bitti dedi direk aradım fotolarida sil dedm oho çoktan sildm dedi ama yan hesabına baktgimda öne çıkanlar bile duruyordu
Bizde geri vites olmaz. Baktın olmuyor basıcaksın 🤌🏻😃
Engellemek çok çocukça geliyor bana. İlişkilerde yapılmamalı ben yapmıyorum. Ama karşımdaki de yapıp kaldırıyor ne diye engelliyon o zaman
Hadi bana yaz demek icn ama sakn yazma çünkü boyleleri gururu incindiginde yapar bunu
Kendi iyiliğim için sevgi, hayat kısa boşa mutsuzluğa gerek yok
Hakaret, küçümseme, iftira, aldatılma, hırsızlık olmadığı sürece bir şeyleri takmamayı ve gurur yapmamayı öğrendim. Dönerdim seviyorsam o da istiyorsa.
Zor dönerim. engellemem de.
Engelleyen sence nie engeller
Hayir...