Ben çok mecbur kalmadıkça engel atan biri degilim.. Karşımdakine konuşmak istemiyorsam bunu söylerim, engellemeye gerek yok.. Ciddi anlamda rahatsız olmadığım birini de engellemem.. Durduk yere engelleyenlere gelince, engelimi kaldırsa dahi bir daha asla cevap vermem ya da mesaj atmam.. Hiçbir zaman engellenme sebebim olacak bir davranışım olmadi herhangi birine.. Diyelim ki engelledi çok sevdiğim birisi bile olsa kaldirmasin engeli.. Kaldırırsa daha da bilenirim içten içe o kişi.. Nefret etmek insani yorar.. Ben saçma sapan biri için yorulmak istemiyorum..
burada arkadaşım dediğim kişiden sebepsiz yere engel yedim. Daha doğrusu sebepsiz değil ama haketmediğim bir şekilde oldu. Bu duruma çok üzüldüm. Hep "neden" diye sormak istedim. Ama artık istemiyorum ne engeli kaldırsın nede yaptığı hatanın farkına varsın. Bana verdiği sözde durmayarak karakterini gösterdi. ya da tek kelime etmeden, neden engellediğini bile söylemeden çekip giderek güvenilmeyecek bir arkadaş olduğunuda gösterdi. Şimdi umurumda bile değil. Ne hali varsa görsün diyorum..
öfkesine yenik düşüyorsa, öfkesine engel olamayıp fevri de olsa engelleyecek kadar değer vermiyorsa bana, benim affedici olduğumu düşünüp, çocuk oyuncağı gibi bir engelleyip bir kaldırıyorsa onu asla affetmem. engellemek büyük saygısızlıktır. ve karşılığında beni kaybeder.
Engelliyorsa biter ya çok üzülürüm ama daha sonra fark ederim ki aslında o karakterini olgunlaştıramamış çünkü engelleme olayı kendini yetiştirmiş bir insanın yapacağı bir şey değil
Beni engelleyen olmadı ya bilmiyorum. Anlık sinirle bunu yapmışımdır ama evet 🙄kinci değilim ben karşımdakine değer veriyorsam çok büyük bi olay olmadığı sürece unuturum çoğu şeyi.
Ben geri dönmem ama dmeski flörtüm dönmüştü. Çocuk beni sürekli buluscam diyip ekiyodu bende aniden engelledim. Bir manita yaptım 3 ay sonra ayrılınca engeli kaldırdım. Çocuk engeli kaldirmissin özür dilerim yazdı demek ki bize de değer veren varmış. Boyle birinin değeri benim gözümde dolar gibidir kaybetmem 😇
Engel koymak bana biraz çocukça geliyo. Arama denmesine ragmen sürekli rahatsız ediliyodur kişi, bunu anlarım. Ama tepki vermek anlamında bunu yapan kişiler var. Tepkilerini açık açık soyleyemiyo ve bu tarz davranislarin arkasına saklanıyosa gözümde ergenden farkı kalmaz. Eğer engeli açıp ararsa da beni arayan herhangi bi kişinin telefonu açtığım gibi onunkini de açar söylemem gerekeni söylerim.
Engellediğim biri, engelini kaldırdıktan sonra özür dileyip bana geri dönmüştü ama.. Karşı taraf beni engellemiş ise, benimde onu engelleyeceğimden mütevelli.. 😀🤦♂️ Bir daha birbirimize dönme şansımız kalmıyor gibi 😃 evet bu çok kötü bir şey 😃 İnsanların pişman olmaya hakları var 😃 Her şeyi de çift taraflı yapmamak lazım sanki 😂
Bizde kapanan kapı bir daha aşındırılmaz. Kaldırdığını fark ettiğim an ben engellerim. İnsanların medcezirli haliyle uğraşacak yaşı çoktan geçtiğimi düşünüyorum. Zaman çok kıymetli deli dolu insanlarla dolu dolu geçirmek lazım. Saygılar...
Ben kimseyi silmedim engellemedimde hatalımıyım evet hatalıyım istemedende olsa kötü şeyler söyledim kıskançlığımdan hersey. Yoksa sevdiğim değer verdiğim biriydi sonradan yazar konusurmuyum konusurum belki ama kırıldım kırgınlıgım var
Önce neden engellediğini sorarım, verdiği cevaba göre de ya konuşmaya devam ederim ya da etmem sanırım. Birinin beni engellemesi için çok sebep bulamıyorum gerçi ama geçenlerde biri beni engellemiş, neden engellemiş bilmiyorum da xp
Engellediğini ya da engeli kaldırdığını fark edeceğimi sanmıyorum. Konuşma esnasında engellediyse zaten bir daha yazmam o nedenle engeli kaldırmasını fark etmem.
Engellemek neden bukadar kötü algılanıyor olabilecek bir şey. O an sinir geçirirsin ve engellersin sonrasında kaldırırsın. Bunu karşı tarafta yapabilir.
Engelledi kaldırdimi haberim bile yok umrumda değil valla keyfini sürüp yaşıyor benim hayatımı mahvetti... Bende birini engelledim sahtekarmis yaşam koçu sandım dolandırıcı çıktı sonraki açtım engeli yazmadı bidaha da.