Siz olsaniz geri dönermiydiniz? veya ne düsünürdünüz?

3 haftalik bir iliskim var. bana zamana birakalim herseyi diyor sürekli... daha yeni birinden falan ayrilmis.. bende tamam dedim basta ama baktimki hic aramiyo dogru dürüst mesaj da atmiyo dayanamadim bir hafta süre verdim dedim düsün tasin istiomusun beni... oda hemen olmaz böyle seyler diyip durdu.. ilgimi cekiyosun diyo cok güzelsin cok zekisin cok tatlisin cok iyi birisin diyor sürekli... onu birakmamida istemiyo... bugün dayanamadim ayrildim... ve sadece tamam dedi... önce bir durakladi... ben ondan cok hoslaniyorum hergün kendi kendimi yedim mesaj atdimi aticakmi diye ben atmasam oda atmiyodu yani cok nadir... dogrumu yaptim? acele eden benmiyim? yoksa ne neden böyle hoslanan insan dk basi mesaj atmazmi? cok yogunum diyor birde sürekli.. bende msjlarla sikbogazlik etmek istemiyorum nolcak bizim halimiz? ayrilmis bulundum? dönermi geri? ondan cok hoslandigimi deger verdigimi söyleyipte ayrildim ama
Güncellemeler
+1 yıl
o ciktigi kizla fazla birsey yasamamislar... cok kisa bir süre... ama yinede yanlis düsünmesini istemem kimsenin dedi... zampara gibi görünmek istemiyorum dedi
Siz olsaniz geri dönermiydiniz? veya ne düsünürdünüz?