Eski sevgilimle aynı yaştayız ikimiz de 40 yaşındayız. Ikimiz de kariyerli ve maddi açıdan rahat insanlarız. Ikimizin de anne babasi vefat etti ve ikimize de yüklü miras kaldı. Acılarımız hayatlarimız imkanlarımız çok benzer.
Ancak o bu ilişkide hep dengesiz davrandı. Bir fazla ilgili bir fazla ilgisiz. Bazen "Ben evde hastayım tek başımayım, sen nasıl 9 saat beni aramazsın" diye bana trip atıyor, bazen de 5 gün beni arayip sormadığı oluyor. Kendi her konuda bana hesap sorarken ben hesap sorunca hoşuna gitmiyor çekip gidiyor. Benim haklı triplerimi bile çekmiyor. Üstelik çok cimri hem parada hem ilgi alakada cimri. Bana vakit ayırmıyor. Mesela uzun süredir görüşmemişiz benim işim uzadı buluşmamız trafik saatine kaldı diye buluşmayı iptal ediyor ve "Ben o trafiğe giremem başka gün buluşuruz" diyor.
Neyse son olarak tartışmamızda bana ;" 40 yaşindasin ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun. 40 yaşindasın ve peşinden koşulmasını istiyorsun" dedi. Ben şok oldum. Çok zoruma gitti. O zaman kendine daha çıtır birilerini bul hepsi senin yolunu bekliyor dedim ve terkettim. Ertesi gün aradı açmadım engelledim.
1 ay sonra telegramdan aradı açmadım. Mesaj attı cevap vermedim. Instagramdan yazdı cevap vermedim. Fake hesaplardan ekledi kabul etmedim.
Şimdi aradan geçmiş 3 ay yine aradı açmadım. Bu süreçte görücü usulü birileriyle tanıştım ama onlar pek yakışıklı değillerdi. Bazısı dul falandi. Çoğu da zaten cimri. Baskıcı tiplerdi ataerkil kafa yapısında yani.
Sizce 3 ay sonra halen beni araması sevdiğinin göstergesi mi yoksa birini bulamadığı ve yokluktan bana yazdığının göstergesi mi? Ona bir şans vermeli miyim? Siz yerimde olsaniz napardinız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer