• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlişkide erkekten 10 yaş büyük kadın sorun mudur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
110
Yapay Zekaya Sor

Sevgilim 19 yaşında ben 29 ben yaşa çok takılmıyorum benden daha olgun sizce toplumda sorun olur mu?

İlişkide erkekten 10 yaş büyük kadın sorun mudur?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Birincisi yıl 2022 artışı Toplum ne der Elalem Medar kafasını bir kere yıkın arkadaşlar Bakın bu konuda üstüne basa basa söylüyorum siz millet için değil kendiniz için yaşıyorsunuz Artık bırakın şunları Gerçekten diyorum ya yani 21 yüzyılda böyle şeylerin sorusu bile çok yanlış yani Yok Elalem ne der yok toplum buna ne der ya affedersin de * aşağı Kasımpaşa Kimin ne dediği benim umurumda bile değil ki ben kendi zevklerime renklerime göre yaşayamadıktan sonra topluma göre yaşadıktan sonra ne anlamı kaldı o zaman ben ölüp gideyim mezara gireyim yani şöyle şeyleri artık Hani Güya şimdiki insanlar çok model ama hala toplumun ne dediğine takılan bir sürü insan var Ben kendi akrabamı Anam babamı takmayan biriyim mesela dışarıdaki adamı mı yani takacağım Allah'ını seversen bu bir ikincisi şimdi soruna Gelecek olursak Sen ilişkinde memnunsan hiçbir sorun yok ama ilerisi için baktığın zaman arada çok fazla yaş farkı olduğu zaman kadın için erkek için de bunu aynı şekilde söylüyorum �lerleyen zamanlarda sorun olabilir Çünkü artık bünye bir taraf yaşlanırken bir taraf genç kalıyor bu Tabii fiziksel temas yaşanırken belki diyorum bir sorun yaratabilir Ama tabii sen yine de ilişkinden memnunsan bize hiçbir şey söylemek düşmez

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim aslında duymak istediklerim bunlarmış sanırım bende takmadan özgürce hayatımı ilişkimi yaşamak istiyorum mutlu olmak mutlu etmek istiyorum kolay elde edemiyoruz tabi kii ama belki değerli kılan budur ileriyi düşünerek üzülmek ilişkiyi yıpratmak istemiyorum bana o güveni verdiyse ki verdi buna tutunmak istiyorum sevgime ilişkime sahip çıkmak ufak bir zorlukta kaçıp girmek istemiyorum belki benim üzüleceğim kadar o da üzülecek ama yine de elimi tutacak güzel düşünmek istiyorum ki güzel olsun

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Yaş farkı gerçekten sorun değil ister erkek ister kadın büyük olsun hani önemli olan bence anlaşmak uyum vs ve bunu kaç yaşında birisi ile yakalayabileceğini gerçekten bilmiyorsun kendimden küçük bir nereye gidiyordun kendimden büyük bir şey dedi yeri geldi küçükte oldum yeri geldi büyükte oldum gerçekten yaş farkı kötü bir şey değil siz takmayın insanları gerisi gelir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

69

Cevap

• Şiirselbiri
    Şiirselbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bu ilişki sizin başkalarının değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece mutlu olmaya bakmak gerek değil mi

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.

Hayır sorun olmaz. önemli olan sevgi

1
    0 Yorumla
  • brokenvbad
    brokenvbad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.

19 yasinda erkeklerin olgunlasabildigine inanmam cunku okulda olsun arkadas cevresinde olsun ailede olsun cevresi cok genis biriyim ve yasitlarimdan daha olgunlasmis tek erkek gormedim 10 yas tam sinirda yas farki bence ama erkek arkadasindan dolayi olmamis yine de mutluluklar

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

29 yaşında bir kadın olarak ben bile olgun diyorum

Yorumla
    • brokenvbad
      brokenvbad
      +1 yıl

oyle diyosan bana baska laf dusmez ama aklinda bulunsun

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Evrt sorun olacak ama şimdi değil. Erkekler ne kadar olgunmuş gibi görünürse görünsün kadından daha geç olgunlaşırlar. 19 yaş henüz çocuk.

elalem kısmını sallamayın tabii de kendi içinde düşünmen gertekiyor. Bilim diyor ki bu kesin bilgidir, erkkeler 43 yaşına kadar tamemn olgunluğa erişmiyor kadınlarda ise bu olay 32 ^de bitiyor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

11 yaş büyük bir adamla olmam sorun değil ama 10 yaş küçük bir adam olması sorun kimse de kadına demiyor sen olgunlaşmak mı istiyorsun genç kalmak mı

• Aytenliikadinn
    Aytenliikadinn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bence yaşin önemi var herkes yok diyor Elalem ne der diyor özgürce yaşa bilmemne
    Erkekler gec olgunlaşir canim 25den sonra ve kararini değiştirir bunu demek istemezdim ama pişman bile ola bilir cok olgun biri deme bunu zaman gösterir Ailesi biliyormu? Senin Ailen bu konu hakkinda ne düşünüyor oda önemli ama senin hayatin sonra sende üzülürsün edersin

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bana göre olgun ben daha çocuk ruhluyum ikimiz de ortada buluşabiliyoruz önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum ya da illa olgun erkek sevmemiz gerek diye bir şey de yok demek istediğim karşımda gerçekten bir erkek olduğunu hissediyorum çocuksu hareketleri yok olsa da belki öyle sevecektim bilemiyorum insan kalbine hayır ya bu küçük sevemezsin diyemiyor ilk zamanlar evet benimde kafam karıştı ama akışına bırakınca her şey yerine oturuyor bu yaşımda karar alırken ona danışıyorum çünkü gerçekten benim için neyin iyi olduğunu biliyor neyin mutlu edeceğini benim tek istediğim dış etkenler yüzünden ilişkim bozulmasın olay bu

Yorumla
    • Aytenliikadinn
      Aytenliikadinn
      +1 yıl

Bak ayril ondan demiyorum bu senin hayatin canim ben bile karişamam seviyorsan ayrilma insan kalbine bazen söz geciremiyor.. sadece bak bir insani 6 ay sonra 1 hafta sonra taniyamassin bazilari var evlendikten sonra cikiyor huylari diyenleri cok duydum yabanciyim bu arada Türkcem kit olabilir affedersin.. anlamadigin yer varsa sadece biraz zaman ver onu tanimaya bak.. Ailenden destek al onlar ne diyor bu durumda diye belki takmamaya bilirsinde cocugun Ailesi ne diyor bu durumda? Senin icin diyorum bunu... ama sen bilirsin canim senin hayatin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir süre saklamayı uykun görüyorum duyulduğunda nelerle karşılaşıcaz bunu bilmek istedim sadece

Yorumla
    • Aytenliikadinn
      Aytenliikadinn
      +1 yıl

Onu bilemem iste Ailen nasil tepki verirler diye bunu sen daha iyi bilirsin cünkü arada 5 yaşi gectim.. 10 yaş var aranizda Arkadasin var benim kiz oda sevgilisinden 4 yaş büyük nişanlanacaklar ama herkes 4 yaş bile cok diyorlar tabii yaşin önemi yok diyorlar da.. 19 yaş ve 45 yasindaki Adama.. millet neler neler diyorlar müge anlida kiyaslayamam ayni sey degil elbette beni yanliş anlama senin hayatin sadece nezamana kadar saklicaksin neler seni bekliyor Ailen bu durumda anlayiş göstere bilcekmi bunlari düsünmelisin milyonlarca erkek var bu dünyada ama Ailen değismez canim Ask mask bunlar gecici bir duygu sevgi basliyor evlilikte mantik öne basiyor artik bunuda unutma

Yorumla
    • Aytenliikadinn
      Aytenliikadinn
      +1 yıl

Seni amacim üzmek degil bak tekrar diyorum sen daha iyi bilirsin asiksin seviyorsun

Ama seninde Evladin olacak sende onun en iyisini istersin.. Ailende ve cocugun Aileside ayni sekilde öyle düsünürler
      1 hafta birini asla taniyamassin canim pisman olursun

Yorumla
  • darksideofthemoon17
    darksideofthemoon17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

toplumu geç karsındaki daha cocuk. ne kadar olgun olursa olsun. 10 yıl sonra o hala yükselmeye devam edecek, sen ise bir kadın olarak 5-6 yıl sonra duvara çarpacaksın. annelik triplerine gireceksin, çocuk da olursa iyice çökeceksin. fikirleri değişecektir ve daha genç kızları arzulayacaktır. su an seni bir başarı olarak tecrübe olarak görüyordur.

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden bu kadar negatifsiniz biz orta yolu bulacağımıza inanıyoruz çevre faktörünü sormuştum ben yani belki çocuk istemiyorum ya da belki çocuk yapıp çekilmek isteyen taraf o ki ben daha çocuksu daha enerjik bi insanım ona göre

Yorumla
    • darksideofthemoon17
      darksideofthemoon17
      +1 yıl

siz inanıyorsanız onu deneyin o halde, sizin hayatınız çevrenizin ne önemi var ki? fakat ona su an heyecanlı gelen tecrübeli gelen ne varsa, 10 yıl sonra o cok farklı düşünecek buna eminim diyorum. psikolojik sorunların olduğunu düşünüyorum senin, ailende mutlaka bir sorun vardır. bu yaşta böyle bir şeyden medet umuyorsan, bazı duygusal durumlarında gereken olgunluğa ulaşamamışsındır. hayal dünyasında yaşıyorsun, dediğim gibi o çocuk, ama sen değilsin. yaşa gör.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ailemle ilişkilerim çok iyi sevgi dolu bir ailede ortamda büyüdüm hatta fazla enerjik ve sevgi dolu psikolojik de hiçbir sorunum yok hayatımda zaten hiçbir sorun yok. Görüşlerinize katılmayan herkesi sorunlu olarak mı lanse edersiniz

Yorumla
    • darksideofthemoon17
      darksideofthemoon17
      +1 yıl

hayır öyle lanse etmem, ailesiyle çok iyi olan bir insan genelde kendi ailesini kurmak ister, çocuk yapmayız diye düşünmez, veya toplumdan onay beklemez. o yüzden fikirlerimi dile getirdim. dilediğinizi yapmakta özgürsünüz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok basit düşünüyorsunuz her kadın anne olmak isteyecek diye bir şey yok ya da sorumluluk almak isteyecek diye bir şey yok toplumdan onay beklediğim de yok ama güzel giden ilişkim için de laf duyup kendimi boş yere üzmek istemiyorum ve ayrıca çocuk yapmam demedim planlı programlı hareket etmiyorum diyorum

Yorumla
    • darksideofthemoon17
      darksideofthemoon17
      +1 yıl

kesinlikle antinatalist olabilirsin veya olmazsın. yazdıklarında kendinle çelişiyorsun arkadaşım, hayat senin, dilediğini yaparsın, ben sadece fikir belirttim. kadın erkekten çabuk yaşlanıyor, bu bir gerçek. değeri erken çıkar kadının, erkeğin ki geç çıkar ama daha uzun sürer, kadının ki gibi yanıp sönmez. 29 yasına gelmiş bir insanın planlı programlı hareket etmesi gerekir diye düşünüyorum, eğer etmiyorsa farklı şeyler vardır bunlar genelde böyledir. ama umarım mutlu olursun ben yanılırım. saygılarımla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beyefendi tamam siz haklısınız hayatımı benden iyi biliyorsunuz içiniz rahat olsun iyi günler

Yorumla
    • darksideofthemoon17
      darksideofthemoon17
      +1 yıl

hayatını bilmiyorum öyle bir ifadem yok, tahmin yürüttüm. bu kadar alıngan olma. kadın ve erkek biyolojini araştır. 40 ından sonra kedi besleyip, antidepresan kullanmak istemiyorsan da doğru kararlar al kendin için. iyi günler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kedilerim var depresyonum yok teşekkürler

Yorumla
    • darksideofthemoon17
      darksideofthemoon17
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Sexikadın5
    Sexikadın5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Şu an için ikinizde genç olduğunuz için belki sorun olmaz ama emin ol 40 ına gelince o artık kendinden küçüklerinden etkilenecek , seni aldatacak. Şu an sadece çoğu erkeği sardığı gibi gençken , olgun sevdası var. Ondan hoşuna gidiyorsun. İlişkide her zaman erkeğin büyük olması gerekiyor.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden her zaman büyük olanın erkek olması gerekiyor bu yazılı bir kanun değil ki peygamberimizin de eşi kendinden yaşça çok büyüktü

Yorumla
    • Sexikadın5
      Sexikadın5
      +1 yıl

Günümüz erkeklerin hemen hemen hepsi yaş ilerledikçe kendinden küçüklerden hoşlanıyor , onları istiyorlar. Ben senin için diyorum sonra üzülme diye. Ama tabii ki krar senin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akışına bıraktım bakalımm

Yorumla
    • Sexikadın5
      Sexikadın5
      +1 yıl

Hayırlısı olsun hakkında 🙏🏻🌼

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim sizin de

Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Sorun olmuyor eğer kadın ya da erkek bu durumu benimsemişse ve ilgi alaka sevgi gördüyse sorun olmuyor ama erkek ya da kadın kişisi hal hareketlerinde NET olamıyorsa bir gün farklı diğer gün farklı davranyorsa seven tarafı bezdirir ben 26 yaşındayım ve 40 yaşında flörtüm var aylardır ismimi koyamadık ama çok iyi biliyor onu nasıl sevdiğimi itiraf etti “gitme kal dur durduğun yerde ne senle nede sensiz “ diyor bana

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aramızda bir sorun yok hatta tarif ettiğiniz gibi çok duygusal özel anlar yaşıyoruz konuşmadan anlaşabiliyoruz ki bu bende nadir olur kısacası birbirimizi mutlu ediyoruz özel hissettiriyoruz. Çevre beni korkutan siz bir sorun yaşadınız mı

Yorumla
    • MatthewFox
      MatthewFox
      +1 yıl

Ben duygusal özel bir an yaşamadım yaşamadık henüz ama çocuklarından çevreden korkuyor bu yüzden ilerleyemiyoruz bir gün sesini duymak istedim ertesi gün günaydın bile yazmıyor benimkisi biraz enteresan bir ilişki bakalım ne kadar daha sabrede bileceğim ne hayatından çıkartıyor beni gitme diyor nede adım atıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Korkuyor belli ki bende aynı şekilde korkuyorum ve gizliyorum

Yorumla
    • MatthewFox
      MatthewFox
      +1 yıl

Aynı şeyleri yaşıyorsunu belli ama sen mesajlaşmayı sevmiyorum diyip sürekli whatsapa giriyor musun ya da sen zorla cevap verir gibi gergin gibi cevaplar veriyor musun sanki zorla konuşuyormuş gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır ben çok ilgiliyim sevildiğini hissettiriyorum her zaman

Yorumla
    • MatthewFox
      MatthewFox
      +1 yıl

Ne güzel mutluluklar diliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim umarım sizde mutlu olursunuz

Yorumla
    • MatthewFox
      MatthewFox
      +1 yıl

Teşekkür ederim umarım Allah tan Ümit kesilmez

Yorumla
  • Akrep1112
    Akrep1112 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 83%
    +1 yıl

Elbette ki her şey insanın olgunluk seviyesinde biter onun nasıl baktığı ne düşündüğü önemli ama yine de ister istemez toplum gözünde, aile gözünde sorun olur ve çoğunluk bu ilişkiyi desteklemez.

Aile kızın erkekten büyük olmasini asla istemez, erkek belli zaman sonra kendinden küçük ya da yaşıt birini isteyebilir, toplum her açıdan eleştirir ve cinsel olarak da belli zaman sonra kadın ona yetmez.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım bunları yaşamasan güzel bir ilişki sürdürebiliriz akışına bırakmak lazım sanırım

Yorumla
    • Akrep1112
      Akrep1112
      +1 yıl

Elbette ki güzel bir ilişki olur. Fakat ilerisini de hesaba katmak lazım. Ben de olgun seviyorum mesela ama dediğim gibi herkes farklı yorumlar.

Yorumla
    • Akrep1112
      Akrep1112
      +1 yıl

Mahsuru yoksa bana ulaşma sansiniz var mı bir kaç şey soracam ilişkinize dair ona göre bir kaç önerim olacak. Artık ilişki gidebildigi yere kadar goturursunuz. Bazı önemli püf noktalar var erkek açısından

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesaj atamıyorum size

Yorumla
    • Akrep1112
      Akrep1112
      +1 yıl

İstek atın önce seviye 3 olmak üzere ben yazarım size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takip ettim

Yorumla
    • Akrep1112
      Akrep1112
      +1 yıl

İsteği kabul et ve yaz olur bu sefer

Yorumla
  • Reykart2
    Reykart2 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.

Evet olur! Nedeni ise sen ondan 10 yaş büyük olduğun için o na ilerleyen zamanlarda yaşça büyük olduğundan dolayı bazı fikirlerini dayatırsın, o da belki seni kırmamık için kabul eder ama çok mutsuz olur... Yani sizin beraberliğiniz ancak magazin aşkları gibi olur ve uzun vadede yürümez!

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım bazı şeyleri birlikte başarabiliriz diyecek pek bir şey yok

Yorumla
    • Reykart2
      Reykart2
      +1 yıl

Zor maalesef, 10 yaş ciddi bir fark! Kadınlar baskın olmayı sever ve o da karakterli biriyse kesinlikle sorun çıkar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Baskın olmak gibi bir isteğim yok ikinizin de eşit derecede sözü geçiyor çünkü birbirimizi kırmaktan korkuyoruz

Yorumla
    • Reykart2
      Reykart2
      +1 yıl

O dediğin şimdilik öyledir, zamanla kırmaktan falan korkmazsın ve sorunlar çıkar... Artı kadınlar erkeklere göre daha çabuk yaşlandığı için çok bakımlı olmalısın. Işiniz çok zor uzun vadede...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yan yana geldiğimizde aramızda en fazla 4 yaş olduğu sanılıyor o konuda bir sıkıntım yok hatta erkek arkadaşımla da bir problemim yok dış faktörler beni korkutan

Yorumla
    • Reykart2
      Reykart2
      +1 yıl

Şimdilik sorun olmaz zaten şu an anladığım kadarıyla sadece sevgilisiniz... Sen 3-4 sene sonra belki evlenmek isteyeceksin ama adam sadece 23-24 yaşında daha hala üniversitede olacak vesaire! Yani sizin ilişkiniz kısa vadede iyi gider sonra ciddi problemler çıkar ve zamanla sende ne demek istediğimi anlarsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gelecek ve evlilik düşünen taraf o ben akışına bırakıyorum bir şeyin olacağı varsa önüne geçemem ya da zorla olduramam

Yorumla
    • Reykart2
      Reykart2
      +1 yıl

Sen ilerleyen zamanlarda çocuk yapmayı anne olmayı düşünmüyormusun? Eğer öyle bir düşüncen varsa 40 yaşını bekleyemezsin ve 35'lerde falan çocuk yapmak istersin ve o zamanda o arada ki 10 yaş fark dank diye önünüze çıkar! 35 yaşında anne ve baba olmak için kendini hazır hissedersin ama 25'te pek zannetmiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O benden daha hevesli ki bu konuda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Toplumu bilmiyorum da böyle bir ilişkim olmuştu 21 yaşımdaydim o 26 ydi sanırım. Her şey güzel gidiyordu fakat belli bir yerden sonra anlaşmazlıklar başladı.(1 yıl sonra) Kim daha olgundu bilmiyorum açıkçası ama er ya da geç o yaş sorun olmaya başlıyordu. Şöyle düşün o çocuk daha 19 yaşında ciddisiniz diyelim sen 35-36 Lara geldiğinde mi evleniceksiniz :)

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Belli bir yerden sonra abi abladan çok anne çocuk olursunuz. Her ne kadar sorun etmiyorum desende soruyu buraya yazıp sorman bile içten içe sorun ettiğini gösterir.
      Kadının erkekten büyük olması arada çok yaş farkı yoksa olabilir düşüncesindeyim ama 10 yaş ciddi bir yaş farkı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Durumun farkındayım aslında daha çok korktuğum ilerde bitse bile onun için sorun olur mu beni hatırladığında kötü hatırlasın onu manipüle ettiğimi düşünsün istemem ki kesinlikle yapmadım birinin travması olmayı istemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer olgun birisi ile anlayış gostericektir. Ama şunu da unutmayın yaşca ondan büyüksünuz ve onu etkisi altına almanız çok basit.
      Bu durumda ya risk alıp devam ediceksiniz ya da yol yakından vazgeçmeniz gerekir. Diğer bı durumda eğlenmek takılmak bu noktada oda size göre değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım farkında olmadan etkilemiyorumdur aslında kendine ve mantığına çok güvenen bir insan ama….

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Etkiler. Kendimden örnek vereyim o dönemler olgun birisiydim. Ama ister istemez etkileniyordum. Ne zaman dur demeye başladım aramızda sorunlar olmaya başladı ve ayrılan bendim. Karşı taraf çok üzülmüştü ama ayrılmak gerekiyordu. Zor kararlar almasini bilmek lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani diyecek pek bir şey yok galiba ya seneler sonra bu zamanları hatırlayıp tebessüm edicez ya da hatıramızda güzel bir anı olarak kalacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hakkınızda hayırlısı olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim sizin de

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence olgunlukla ilgili bir durum. Özellikle çalışıyorsa ve ailesine bağlı değilse olabilir diye düşünüyorum. Ama ailesine bağlı, okuyor ve harçlıkla geçiniyorsa bi müddet sonra seni anlamayacağını düşünüyorum. Çünkü daha geçinme, hayatın gerçekleri gibi durumları pek farkına varamıyorlar.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çalışıyor ailesinden bağımsız kafa olarak da 36 yaşındaki eski sevgilimden daha olgun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buna sevindim. Çünkü çalışmak ve geçinmek insanı olgunlaştırıyor. Eğer anlaşabiliyosanız rakamların ne önemi var? 🎈 Gidin mutlu olun ✨

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim canım en iyilerle karşılaşırsın umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aminn, çok teşekkür ederim 😍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadın küçükse olmuyor ama erkek küçükse olabilir ben şu an 30 yaşındayım 5 sene önce ne kadar gereksiz şeyler yapmışım diyorum saçma sapan söylediğin kişi 19 yaşında şu an duygusal ya da cinsel bakıyor olaya ama götürmesi zor bir ilişki olur ileriye doğru senin fikirlerin oturmaya başlamıştır ama onun düşünceleri çok evre geçirecektir senin kararın tabiki sana kalmis

1
    0 Yorumla
  • Gezigen
    Gezigen Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

sıkıntı olmaz. Yaşın bir önemi yok. Önemli olan sizin anlaşabilmeniz.
    Ne demişler gençler kendi aralarında anlaşmışlar. Bize mutluluk dilemek düşer.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım her şey bu kadar kolay olur mutluluk ve huzurdan başka isteğim yok

Yorumla
    • Gezigen
      Gezigen
      +1 yıl

Kolay olmaz. Bunun ya da ilgisi yok.
      Sen 29 sevgilin 32 olsaydı bu sefer başka sorunlar olacaktı. Yani yine kolay olmayacaktı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yazık ki hiçbir şeyi kolay elde edemiyoruz bu hayatta ama olsa tabi ki güzel olurdu

Yorumla
    • Gezigen
      Gezigen
      +1 yıl

hayatın kendisi zor.

Yorumla
  • jabdulkadir
    jabdulkadir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

eski yan komşum ile 5 yıl çok yakın birliktelik yaşadım oda evliydi ben 24 yaşımdayken o 39 yaşındaydı çok sevdik birbirimizi ayyaş kocası boşanmayı kabul etseydi evlenecektik ama olmadı sonra ben Fransa’ya taşındım mesafeler girdi araya fakat yaş asla sorun olmadı

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşı bende sorun etmiyorum da etraftan laf duymak beni kırar

Yorumla
    • jabdulkadir
      jabdulkadir
      +1 yıl

Ben Fransa’ya neden gittim milletin ağzı durmuyor laf söz bıktırdı beni defoldum gittim Fransa’da kimse kimseyle uğraşmıyor kimse kimsenin açığını aramıyor Türkiye ye de 5 yıldır gelmiyorum gelmeyi de düşünmüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye birlikte gitmediniz

Yorumla
    • jabdulkadir
      jabdulkadir
      +1 yıl

canım kocası bırakmadı bıraksaydı bugün evliydik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birlikte gidebilseydiniz belki eşi pes ederdi diye düşündüm

Yorumla
    • jabdulkadir
      jabdulkadir
      +1 yıl

Haklısın aslında çocuğu falan da yoktu o konuda rahattık fakat korktuk kocası her türlü pisliği yapabilecek biriydi birkaç kere şikayet etmekle falan suçladı gece kapıma bıçakla dikilip saatlerce kapımda bekledi bıktırdı adi herif. Biz hala konuşuyoruz birkaç aya boşanacaklar Türkiye’ye gelicem hemen evlenip Fransa’ya onu da götürecem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım çok mutlu olursunuz

Yorumla
    • jabdulkadir
      jabdulkadir
      +1 yıl

Teşekkür ederim insallah sizde cok mutlu olursunuz yaşı falan da sakın takmayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşı takmıyoruz esprisini yapıp gülüyoruz da ama ilişkimizi duyurunca neyle karşılaşırım bilmiyorum

Yorumla
    • jabdulkadir
      jabdulkadir
      +1 yıl

Siz mutlu olduktan sonra kimin ne dediği umurunuzda olmasın kimseyi mutlu edemezsin iyi de olsa konuşur kötü de olsa konuşur bu millet

Yorumla
  • uyumamlazim
    uyumamlazim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 970 cevap paylaştı.

Çocuğun 19 yaşında olması tuhafıma gitti sadece. Bilmiyorum. Ne kadar olgun desen de yaş süreci var insanların geçmesi gereken. Henüz başında ve küçük. Hiç sindiremedim bu durumu :’((

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende başta istemedim bu düşünceyle ama günlük sohbetlerimizde yaş farkı hiç hissedilmiyor ve yaşça büyük adamlardan çok daha güzel ve özel hissettiriyor

Yorumla
    • uyumamlazim
      uyumamlazim
      +1 yıl

Yani ilişki ikinizin arasında pek bir şey demek istemiyorum:))

Yorumla
  • badboy_master
    badboy_master Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

10 yaş çok fazla 5 yaş olsa hadi neyse de 19 yaş daha çok çocuk bir yaş yani sizi gören sevgili değil de abla kardeş olarak görürler ortamlar da

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle durmuyoruz yan yana

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

O zaman çevreyi ipleyemeyin siz kendinizi yaşayın çevreyi dinlerseniz yaşayamazsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız ama küçük sinek mide bulandırır derler bunları duyup üzülmek istemiyor insan mutluluğuna gölge düşmesin isterim

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

İlişkine laf söyleyen insanlardan uzak durmalısın

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Tabi kararlıysan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an için evet kararlıyım hislerimi kabul ettim çünkü

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Yazışından kararlı oluşunu anladım çizgini bozmadığın sürece bu ilişki olacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • badboy_master
      badboy_master
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Hakan32-34
    Hakan32-34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Sende tam tersini yapmışsın ne yaşadıki olgun olacak hahaha yürümez o ilişki şu üçbin kira parasını bi öde bakalım desene ona görelim olgunluğunu

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden büyük olsaydı da neden böyle bir şey diyim hayatımdaki erkeğe

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Olgun diyorsun ya ekmek elden su gölden yaşıyor o daha farzetki sıkıştın paraya napacak bakalım tepkisine bi baksaydın yüoo ben ödeyemem felan derdi heralde uzaklaşırdı senden 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstediğim kadar sıkışık bir durumda olayım hayatımdaki adamdan bir şey talep etmezdim

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

Hee he tabi tabi mesele o değil anlamadın zora gelince kaçıyormu çocuk gibi nasıl kaçıyor onu gör bakim dedim, tabi öyle uzaklaşsa sevmezssin ya sevgi zor gündede iyi gündede beraber olabilmek iyi günde herkes yanında olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zor bir zamanda tanıştık zaten o zamanda bile yanımdaysa sevgi bitmedikçe saçma bir nedenden gideceğini sanmıyorum umarım beni yanıltmaz ya da ben ona yanlış bir şey yapmam

Yorumla
    • Hakan32-34
      Hakan32-34
      +1 yıl

İff tamam absürk bir ilişki bana göre saçma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğrusu absürt iyi günler 😊

Yorumla
  • mur_aat
    mur_aat Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Yaş önemli değil anlaşabildiğikten sonra sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • Losify
    Losify Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 48%
    +1 yıl

Tabiki de. Zaten erkekler genellikle geç olgunlaşıyorlar. 3 4 yaş küçük kadının bile daha mantıklı olgun davrandığı zamanlar oluyorken 10 yaş büyük kadınla baya bir sorun olur diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • H_İ_Ç
    H_İ_Ç Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.

uzun ömürlü olmuyor takıldıgınız sürece keyif almaya bakın. Çogumuzun başından geçti benimde 8 yaş büyüktü 2 yıl takıldık güzel günlerdi.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takılmak olarak adlandırmak basit geliyor bana çünkü sevildiğimi çok güzel hissettiriyor

Yorumla
    • H_İ_Ç
      H_İ_Ç
      +1 yıl

o bir süre sonra kaybolacak o yüzden saçma sapan şeylere takılıp elindeki güze l zamanın kıymetini bil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an zaten güzel ve mutlu zaman geçiriyorum anlaşılmayan nokta bu

Yorumla
    • H_İ_Ç
      H_İ_Ç
      +1 yıl

senin anlamadıgın nokta da elelam ne der kafasından sıyrıl ve anın tadını çıkarman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet yapmam gereken sadece bu yoksa hiç olmadığım kadar mutluyum

Yorumla
  • Powerlifter00
    Powerlifter00 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

İlerisi için evet ama şu an için takıl da abi 19 a da yanimda çocuk durur ben de 30 um o adam da nasıl Abaza ise

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır Abaza değil bende değilim ve yanımda çokta küçük durmuyor dursa da aslında kime ne sadece laf söz duyup yıpranmak istemiyorum

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      +1 yıl

Yolun başındayken bırak cidden bunun geleceği olmaz ailen başta seni yıpratacak bu konuda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ailem yıpransın ki

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      +1 yıl

Asla böyle bir ilişkiye izin vermem çünkü daha 19 sun ne ilişkisi o yaşta adamla şaka ya olmazsa olmaz git dene evlenmeyeceksin ya kimene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asla ne anlatmak istediğinizi anlamadım

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      +1 yıl

Eğer istiyorsan gerçekten bize sormazdın önce kendi içinde netleştir gerçekten isitiyormusun yoksa bir heves mi eğer gerçekten istiyorsan konu kapanmıştır git ve ilişkine bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır heves değil gerçekten seviyorum hem insan olarak hem aşk olarak sadece çevreden laf duyup ilişkimi yıpratmak istemiyorum bir gün gelecek herkese duyurucaz sonuçta ne gibi zorluklar yaşarız bunu anlamaya çalışıyorum sadece

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      +1 yıl

Sen ne yaparsan yap insanlar konuşacak zaten ve şını unutma insanlar çabuk unutur 😀 onlar için yaşamıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim çok rahatlattı bu beni

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      +1 yıl

Rica ederim 😀

Yorumla
  • MR_TERAPİST
    MR_TERAPİST Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

yani arkandan konuşurlar çocukla cinsellik yaşadın genç yaş erkek sorunu en çok bu cinsellik yüznden aşık sanıyor

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsellik öncesinden de aşk vardı

Yorumla
    • MR_TERAPİST
      MR_TERAPİST
      +1 yıl

varda cinsellik yaşayacağını bile bile aşk vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biri olmadan diğeri olmaz mı demek istiyorsunuz

Yorumla
    • MR_TERAPİST
      MR_TERAPİST
      +1 yıl

evet çünkü o yaşalrda çocuk bilinçsiz olur sen sıcak davranınca bunu aşk sanar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sıcak davranmadan onun duyguları oluşmaya başlamıştı zaten ve cinsellikle bunu çok ayrı tutuyoruz önceliğimiz bu değil birlikte kaliteli eğlenceli vakit geçirmek sohbet etmek

Yorumla
    • MR_TERAPİST
      MR_TERAPİST
      +1 yıl

Ya yinede cinsellik yaşatma bir süre çatırdama başlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir süredir yaşamıyoruz aslında güzel de gidiyor ama herşeyi yaşayıp görücez

Yorumla
    • MR_TERAPİST
      MR_TERAPİST
      +1 yıl

Kimseyi dinleme yaşa gör çünkğ senin hayatın çok bişey kaynetmiceksin kötü gidrsr ayrılırsın ama aşk olursa hayat yolunda ise mutlu olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
    • MR_TERAPİST
      MR_TERAPİST
      +1 yıl

Özeldende her zaman yazabilrsin

Yorumla
  • Mervetsts616161
    Mervetsts616161 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Toplum olarak bilemiyorum çevreni ama erkekler daha çocuk ruhlu geç olgunlaşır sıkıntı çekersin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ondan daha çocuk ruhluyum o daha olgun

• Mervetsts616161
      Mervetsts616161
      +1 yıl

👍🏻👍🏻

• Frankie34
    Frankie34 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Erkek 29 sen 39 olsan anlayabilirim ama 19 yaşındaki erkek çocuktur olgun olmadığı icin pek sağlıklı birsey olmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk gibi hissettirmiyor hiç

Yorumla
    • Frankie34
      Frankie34
      +1 yıl

Bilemiyorum

Yorumla
  • Learnedman
    Learnedman Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evet sorundur onu sen yönetirsin o senin yanında hep ezik kalır ve erkekler ezikliğe çok fazla dayanamaz.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır asla öyle bir şey olmuyor onu yönetmeye çalışmıyorum hatta baskın taraf o ve buna ses etmiyorum bazı şeylerin yanlış olduğunu bana gösteren o ya da beni koruyan

Yorumla
    • Learnedman
      Learnedman
      +1 yıl

Yaşına göre kişiliği baskınsa olgunluğunu almışsa ona bir şey diyemem ama 10 yaş yinede çok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet gayet olgun ve baskın sözünü geçiren taraf bazen dediği bir şeye karşı çıkıyorum sonra haklı olduğunu görüp özür dilemek zorunda kalıyorum. Ayrıca bir ilişkide güç savaşları olmamalı

Yorumla
    • Learnedman
      Learnedman
      +1 yıl

Bu tabiki güç savaşı değil ileriye dönük sorun yaşamamanız adına bazı olurları olmazları birşeltirmeye çalışmaktır sadece ama anlaşabiliyorsanız önemli olan tabiki en başta bu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İkimizden yana bir sorun yok zaten çevre faktörü korkutuyor sadece

Yorumla
    • Learnedman
      Learnedman
      +1 yıl

İkinizden yana sorun olmadıktan sonra çevre hep konuşacak bir şey bulur zaten... elalem için değil kendiniz için yaşayın...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏🏻

Yorumla
  • Bey_NeLmiLeL
    Bey_NeLmiLeL Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kadının büyük olduğu ilişki genelde daha rahat biter.

Erkek zamanla yaşıtlarına kayar. ya da yaşca kendinden küçüklere.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Üzüldüm açıkçası buna

Yorumla
    • Bey_NeLmiLeL
      Bey_NeLmiLeL
      +1 yıl

Maalesef gerçekler bunlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir konuda haklısın gitmez isterse sorun yaratmayacağıma hatta biriyle mutluysa bende mutlu olacağıma eminim düz bir sevgi değil bizimkisi birbirimize abla abi de oluyoruz

Yorumla
    • Bey_NeLmiLeL
      Bey_NeLmiLeL
      +1 yıl

şu an öyle gelebilir sana ama bunu reel olarak yaşarsan çok ama çok ağır ve yıkıcı olur.

Bazi şeyleri şimdiden kabullenmek lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biten hiçbir ilişkimde sorun yaratmadım. Herkes mutlu olduğu yerde olsun

Yorumla
    • Bey_NeLmiLeL
      Bey_NeLmiLeL
      +1 yıl

Her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim sizin de

Yorumla
    • Bey_NeLmiLeL
      Bey_NeLmiLeL
      +1 yıl

Bende teşekkür ederim.. :)

Yorumla
  • enesgltknn
    enesgltknn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.

Erkek bence ciddiden ziyade her ne kadar ciddiyim desede bence ilişkiye pekde ciddi bakacagını dusunmuyorum

0
    0 Yorumla
  • ecemsiz
    ecemsiz Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Y bence o yaşadığın hisse baglii bunu o zmn anlarsın ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz tamamen duygularımız ne derse o

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Toplumu boş ver kendine bak ama hiç uygun değil erkek on yaş büyük olunca bile olmuyor iken 19 yaşında erkek çocuktur 29 yaşında kız olgun bir kadındır

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkı hissetmiyoruz zaten güzel olan bu

Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Kişiler kendi sorun olarak görmüyor ise sorun yoktur.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarımm

Yorumla
  • Tam4gunolmusdunn
    Tam4gunolmusdunn Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Bence olur aileler yadırgar ama siz sevdikten sonra milletten kime ne

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O benden daha rahat zaten bu konuda ben sevdikten sonra kimse bir şey diyemez diyor korkan benim

Yorumla
    • Tam4gunolmusdunn
      Tam4gunolmusdunn
      +1 yıl

Ama emin ol yalan söylemesin seni kıllanmak için böyle yapıyor olabilir it oğlu it

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet tecrübe ettiğim bi durum bu yaşa da bakmıyor sanırım bunları anlayabilecek tecrübedeyim ama bazen duygular insanın gözünü kör edebiliyor

Yorumla
    • Tam4gunolmusdunn
      Tam4gunolmusdunn
      +1 yıl

Benim bir arkadaş olarak tavsiyem. Hayatın devamında sana eşlik edecek insanı bul bunlar boş bana göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden o kişi şimdiki ilişkim olmasın yaşça benden büyük çoğu erkeğe göre daha olgun ve daha mutlu ediyor beni

Yorumla
  • yalnızinsanlar35
    yalnızinsanlar35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

ne sorun olacak 29 normal bir yas yaslimi degil 60 yasinda olup 25 yasinda olanla evlenen var

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden daha olgun bir kafa yapısı var zaten ama bu benim eksikliğimmiş öyle diyorlar kırıldım açıkçası güzel giden bir ilişkim var açık görüşlü de bi insanım ama insanların laf etmesi beni kırar bu yüzden ben ilişkiyi saklama taraftarıyım ama o saklamıyor

Yorumla
    • yalnızinsanlar35
      yalnızinsanlar35
      +1 yıl

boş ver her kafadan bir ses cikar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutluyum karşılıklı mutlu olduğumuz sürece devam edicez sanırım

Yorumla
    • yalnızinsanlar35
      yalnızinsanlar35
      +1 yıl

yani oyle de sursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • ayhanhoca63
    ayhanhoca63 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 63 , eic 100%
    +1 yıl

Asla doğru değil sen seda sayana mı özendin))) ileride çok sıkıntı yaşayacağını bil

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece o yapacak diye bir kural mı var

Yorumla
    • ayhanhoca63
      ayhanhoca63
      +1 yıl

yok tabiki de gerçekten çok sıkıntılı haberin olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl sıkıntı

Yorumla
    • ayhanhoca63
      ayhanhoca63
      +1 yıl

yani özel hayatında yaş ilerlediğinde anlarsın

Yorumla
  • BakirBirBey
    BakirBirBey Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

akılsız olduğunu kabul ediyorsun ve bu seni rahatsız etmiyor mu?

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden akılsız olduğumu düşündün

Yorumla
    • BakirBirBey
      BakirBirBey
      +1 yıl

ben 26 27 yaş arasında birisiyim ve 19 yaşındaki birisi çocuktur. 19 yaşındaki birisiyle sohbet edebiliyorsan yaşıtların gibi çok büyük bir eksiklik vardır. benden 2 3 yaş küçükler bile çocuk gibi geliyor bana. yanlış anlama sataşmak maksatlı yazmıyorum bunu ama bunu da kabul etmen lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eksikliğimin olduğunu düşünmüyorum çokta güzel muhabbet ediyoruz yaşına göre çok olgun bir kafa yapısı var kimin ne yaşayıp bu noktaya geldiğini bilemeyiz diye düşünüyorum

Yorumla
    • BakirBirBey
      BakirBirBey
      +1 yıl

bende çok şey yaşadım erken yaşta olgunlaştım ama 29 yaşındaki birisine göre ne yaşarsan yaşa 19 yaşındaki birisi çocuktur. sen 49 o 39 olsa anlarım ama bu ergenlik döneminde birisiyle anlaşabiliyor olman büyük eksiklik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eksikliklerimle mutluyum teşekkür ederim yine de

Yorumla
    • BakirBirBey
      BakirBirBey
      +1 yıl

ben teşekkür ederim. kendine iyi bak

Yorumla
  • bnymn20
    bnymn20 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Keyfine bak ya manyakmisin kim ne derse desin duyma ama dikkat et senden faydalanmasin birlikte olup ilişkiye girdikten bı müddet sonra vazgecmesin senden

1
    0 Yorumla
  • AKBEY___52
    AKBEY___52 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl

Bence Aşkın Yaşı Yok seviyorsa insan yani yok Bence değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Cinsel ilişki de yaş neden önemli olsun ki, yapacağın şey veya gireceğin yer belli, 20 sininde aynı 48 yaşındakinin de , Aldığın zevk aynı olur.

0
    0 Yorumla
  • whereizmymind
    whereizmymind Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yaş farkı sorun değil de 19 29'a göre çocuk.

0
    0 Yorumla
  • zeynobenzeyno
    zeynobenzeyno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

5 yaşa kadar sorun değil bence de 10 yaş düşündürücü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

seks hayatınız uyuşmaz. 10 sene sonra sen durağanlaşacaksın ama adam en hızlı çağında olacak. tutkulu bir performansı yakalayamazsınız.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

10 sene sonrasını düşünmüyorum cinsellikte ilişkimizde ilk önceliğimiz değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman sorun yok. aşkınızı köküne kadar yaşayabilirsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım dediğiniz gibi olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim şimdiki aklım olsa kendimden 10 yaş küçüğü ile evlenirdim. ben 30 o 20 olmalıydı. tam tersi gittim kendimden 5 yaş büyü ile evlendi. aşk hayatımız süper seks hayatımız dibine tutmuş tava gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu biraz şahsi değil mi genelleme yapmamak lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

49 yıllık hayatımda şahsen gören , yaşayan, tecrübe edinen biri olarak söylüyorum. sadece şahsi değil , genelide ilgilenidiriyor. eğer sevgilini tatmin edemezsen kendine alternatif yollar arayabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten ben bunu karşılayamıyor olsam sorunun bende olduğunu biliyor olmam ve olgun davranmam gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

e o zaman bizde size mutuluklar dileyelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim size de

Yorumla
  • αtҽιst
    αtҽιst Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

çocuk ciddi düşünüyorsa olur ama o yaştaki erkeklerin amacı kullanmaktır bunu bil

0
    0 Yorumla
  • KırmızıBeber48
    KırmızıBeber48 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Toplumu boş ver kanks

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok haklısın

• IRobin
    IRobin Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Öğretmen /öğreten fantezisi var demej ki.. Yoksa bir kadının ergen çağındaki bir insanla ilişkisi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benden 11 yaş büyük bir kadınla f*ckbuddy ilişkisi yaşamıştım ama daha fazlası mümkün değil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkında mısın bilmiyorum ama sen böyle diyorsun başka bir adam aman dikkat et seni kullanmasın mutlu olun diyor bu tarz yorumlar yüzünden erkekler kendilerini açıklamak zorunda kalıyorlar yanlış buluyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niyetini karşı tarafa belli edersen kimse kimseyi kullanmamış olur. Ben en başında f*ckbuddy ilişkisi yaşayalım dedim karşı tarafta kabul etti. Sen de karşı tarafın niyetini iyice anla sonra üzülme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onunda benimde niyetimiz birbirimizi olabildiğinde uzun güzel sevmek birbirimizi mutlu etmek bu konuyu zaten konuştuk beni bir fantezi olarak gördüğünü düşünüp bunu açıkça konuştum inanır mısınız kızdı ve alındı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sizin kararınız

Gunumuzde orneklerı var

Ailenden ve onun ailesinden tepkı yoksa olabılır

1
    0 Yorumla
  • gokuu
    gokuu Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

Yok olmazda kadın erkeğe göre çabuk yaşlanır seni beğenmez ileride çocuğun gözü biraz daha açıldığı seni hemen birakir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genetik olarak ailemdeki kadınlar güzel yaş alıyor ve yaşımı göstermediğim söyleniyor ya da belki kalbime ruhuma aşık olmuştur ne ilerde kırışıklıklarıma da aşık olacaktır kim bilir

Yorumla
    • gokuu
      gokuu
      +1 yıl

Kendini avutma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Avutmuyorum gözle görünen bir şey var önümüzde örnekler var

Yorumla
  • gold2
    gold2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Sorun olacagı durumlar olabilir. Özellikle kadının büyük oldugu iliskilerde daha fazla olur.

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne gibi sorunlar mesela

Yorumla
    • gold2
      gold2
      +1 yıl

Bir ortama girdiginiz de bile yas farki anlasilacak kadar dış görünümünüze yansıyorsa bakışlardan rahatsz olabilirsiniz bi de ten uyumu skntı olabilir hayata karşı bakiş açınız da farklılaşır 5 seneye kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • gold2
      gold2
      +1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benimde sevgilim benden 11 yaş büyük ama gelecek düşünemiyorum istesemde olamaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haa birde sen 10 yaş büyüksün ondan çok büyük sorun olur tabikide kadın en fazla 2 yaş büyük olmalı

Yorumla
  • kingstarstare
    kingstarstare Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

hayat senin hayatın kime ne anlaşabiliyorsanız sıkıntı yok

0
    2 Yorumla
    • kingstarstare
      kingstarstare
      +1 yıl

benim daha önce oldu sorun yaşamadık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet yaşça büyük erkeklerden görmediğim ilgi sevgi ve değeri görüyorum güveni huzuru görüyorum teşekkür ederim

Yorumla
  • LehRer
    LehRer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben hoşlandığım çocuktan 5 ay büyüğüm diye sorun ediyorum sen 10 yaş sorun olur mu diyorsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç yaşındasın

Yorumla
    • LehRer
      LehRer
      +1 yıl

24 yaşında

Yorumla
  • SadecErkek
    SadecErkek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence değildir önemli olan sevgidir sevginin yaşı olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • AnakinSkywlker
    AnakinSkywlker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

evlilik amacın yoksa sorun değil ancak evlenmeyi düşünürseniz ailesi karşı çıkar problem yaşarsınız

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akışına bırakıyorum ben

Yorumla
    • AnakinSkywlker
      AnakinSkywlker
      +1 yıl

o zaman çok dert etme olur mu olmaz mı diye anck aklında evlilik planı varsa bu çocukla olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik planı yapan taraf o ben değilim ben daha anlık yaşıyorum sadece mutlu olmak ve etmek amacım ve yanında hissettiğim huzuru kaybetmemek

Yorumla
    • AnakinSkywlker
      AnakinSkywlker
      +1 yıl

19 yaşındaki birini böyle hayaller kurması normal ama senin mantıklı olman lazım. dediğim gibi senin evlilik gibi bir amacın yoksa takıl ama ilerde bu çocukla evlenirim dersen çok büyük sıkıntılıar yaşarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 19 yaşında da hayal kuran biri değildim şimdi de değilim su akar yolunu bulur

Yorumla
    • AnakinSkywlker
      AnakinSkywlker
      +1 yıl

o zaman sıkıntı yok mutlu olmaya bak :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • AnakinSkywlker
      AnakinSkywlker
      +1 yıl

rica ederim ne demek. yeterki mutlu olun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim sizde

Yorumla
    • AnakinSkywlker
      AnakinSkywlker
      +1 yıl

o biraz zor :D

Yorumla
  • Blgchassan
    Blgchassan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Evet ben cok kez yaşadım ve hala yaşıyorum bu durumu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel ve kötü yönler için örnek verebilir misin

Yorumla
    • Blgchassan
      Blgchassan
      +1 yıl

Dm gel anlatayım sonra engellersin tekrar

Yorumla
  • Kardankadın2
    Kardankadın2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Anlaşıyorlarsa sıkıntı yok

1
    0 Yorumla
  • serkank8428
    serkank8428 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

ben şahsen istemezdim ama gönül bu, olabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • saçdişkuş
    saçdişkuş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 55
    +1 yıl

sevgilin olgun sende biraz genç gösteriyosan o kadar çatlak su kaçırmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Senin için sorun olur çevre zerre önemli değil fakat sen 45 50 yaşına geldiğinde o farklı pencereden bakmak isteyecek dünyaya

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya hala aynı görüşlere sahip olursak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı görüşe sahip olabilirseniz sıkıntı olmaz. Her ihtimali düşünmek gerek sonunda üzülmekte var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende kendimden 14 yaş büyük birisiyle konuşmuştum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece konuştunuz mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

2 sene kadar konuştuk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Fikirler bir yerden sonra uymamaya başladı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hangi konularda fikir ayrılığı yaşadınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlk o aşırı duygusal davranmaya başladı çevreyi sorun etti aileleri sorun etti bunun bir önemi olmadığını söyledim defalarca. Sonra kıskançlık yapmaya başladı benim yaşım ilerledikçe beni beğenmeyip gözün başkalarına kayacak dedi defalarca anlatma ma rahmen düşüncesi değişmedi ilk gitti sonra geri geldi bunu 4 5 kere yaptı son gidişinden sonra bir daha kabul etmedim onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim bana da yol göstermiş oldunuz ister istemez ilerde beni beğenmeyecek mi diye düşünüyor insan ama özgüven herşeyden önce gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim. Bundan sonrası sizin iradenizde

Yorumla
  • Karizma_14_
    Karizma_14_ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 85%
    +1 yıl

Gençlik ateşi ile iyi vuruyor sanırım

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aklınız uçkurunuz dışında da çalışır mı

Yorumla
    • Karizma_14_
      Karizma_14_
      +1 yıl

Başka türlü bir şey olmaz ki o yaşta senin için çocuk sayılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım seninle ortak bir paydada buluşamıcaz yorumun için teşekkür ederim iyi günler

Yorumla
    • Karizma_14_
      Karizma_14_
      +1 yıl

Ortak payda iyi. vurduğu sende inkar etmedin yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana vurdurmakta başarılar dilerim çünkü dilinden düşmüyor ama lütfen başka bir yerde yap bunu

Yorumla
    • Karizma_14_
      Karizma_14_
      +1 yıl

İyi vurduğun içindir

Yorumla
  • viasomnia
    viasomnia Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

toplumdan size ne? mutluysanız sorun yok.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok güzelsin

Yorumla
  • Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkide erkekten 10 yaş büyük kadın sorun mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir ilişkide kadının erkekten yaşça büyük olması bir sorun mudur? 13 cevap verildi
Kadının erkekten büyük olması ilişkide bir sorun mudur? 30 cevap verildi
Kadının erkekten 10 yaş büyük olduğu ilişki yürür mü? 10 cevap verildi
İlişkide kadının erkekten büyük olması sorun mu? 27 cevap verildi
İlişkide kadının yaş olarak daha büyük olması sorun mudur? 116 cevap verildi
İlişkide kadının erkekten 2 yaş büyük olması bir sorun mudur? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi en iyi kim anlar?
  • Dost musun, düşman mı?
  • Sevmeyi biliyor musunuz?
  • İç organlarınız sağlam mı?
  • Kadınlar sohbet edebilme yeteneğine erkekler ise güzelliğe mi bakıyor?
  • Seni En Çok Kim Sever?
  • Uzaylı gelip alsa gider misin?
  • Ben yeni birini nereden bulacağım?
  • Manuel vitesli araba alınır mı sizce manuel vites zor mu?
  • Dudaklarımda estetik olduğu çok belli olmuyor dimi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨