40 yaşında bir adam 22 yaşındaki bir kızdan nasıl etkilenir?

Ben bir işe başladım orada çok tatlı biri vardı böyle hep gülüyor çok pozitif çok enerjik. Neyse sonra öğrendim ki 40 yaşında adam. Ama hiç belli etmiyor. Daha genç görünüyor. ben bundan çok etkilendim.

Sürekli şakalar falan yapıyordu. bir gün sarhoş oldum. Gittim karşısına oturdum böyle tatlısın falan diyordum. Gözlerime bakmıyordu neden gözlerime bakmıyorsun dedim. Gözlerini kaçırıyordu.

Ben böyleyim pek göz teması kuramam dedi ama baktı ben öyle dedikten sonra. Sonra kızlar geldi uyudum kalktım baktım sabah hiç bana bakmıyor uzak davranıyordu neyse işe onunla arabada gitmemiz gerekti. Bindik arabaya ilk açtığı şarkı benimle oynama , sonra Sertap Erener büyüde geli açtı. Ben bir şey demedim gülüyordum ama biraz zoruma da gitmişti sonra uzunları açtı ( bu ışık ikimize fazlaaa) onu açmadan biliyormusun bu şarkıyı dedi yani biliyor gibiyim dedim dinle sözleri çok güzel dedi.

Dinledik falan nyse işe geldik ondan uzakta oturmuşum 10 metre falan uzağız uzaktan bana bi baktı böyle bende arkadaşıma olayı anlatıyordum.

Neyse başka olay oldu ben kötü niyetim olmadan bunun işine balta vurmuş gibi oldum. Ama zarar görmedi ben olayı bilmeden insanlara yardim etmek istedim bunu ona anlattım ama anlamadı aferin iyi yapmışsın dedi bir daha da konusmadı benimle bakmıyor bile

Sonra ben dün gece sarhoş oldum duydum ki benimle içen çocuğa kızmış neden icirdin falan demiş. bir abla var çok sarhoş demiş gidip bir bak demiş.

Ama bana bakmıyor bile konuşmuyor

Bi durum değerlendirmesi yapabilir misiniz

40 yaşında bir adam 22 yaşındaki bir kızdan nasıl etkilenir?