Hiç evlenmemis ikizler burcu 33 yaşında kariyerli 1.sorum acaba nie evlenmemistir bu yaşına kadar evlenilecek kadinmi bulamamistir bende 20 yaşındayım gusel hoş alımlı bir kızım da ona aşığım ben ona açılsam bana nasıl tepki verir sizce evlilik dusunurmu yoksa güler gecermi nolur yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılYa saçmalama yaa! Sen hastanede doğduğun gün adam orta-1e gidiyormuş... O an o odada olsa annenler kesinlikle "bak kizim aabi. Aaabiiii" derlermiş. Sen 5 yaşındayken herif üniversiteye baslamis! Saka mi bu? Seni kampüse goturse arkadaşları seni minciklayip "ayyy kiyamam ne güzelsin sen" diyerek sana kantinden çikolata alirlarmis... Kardeşin mi diye sorarlardi kesin. Böyle bir sacmalik var mi ya... SAKIN ha! Ailen bile agzina micar duyarsa. Adin olgun sevdalisina cikar. Bin tane pislikle ugrasirsin. Bizim millet meraklidir burnunu sokmaya malum. Elbette kimseye göre yasamiyoruz ama bunlar senin her zaman canini sikacak. Yasitlarin bos geliyor olabilir, sebebi bu. Ama bu adam seni kullanır birakir. Aman canim... Sen boyle bir hikayeye layik degilsin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
18-24 arası yorumlara özellikle bayanlara bakıyorum da :D
neyse..
her iş olacağına varır..
o yaşa kadar evlenmemesinin birsürü nedeni olabilir. orayı tartışmıyorum.
ama...
o yaştan sonra evleneceği kişide güzellik tamam mutlaka önemlidir ama biraz olgunluk aranır.
ha hem güzel, hem olgun, hem bakımlı, hem de oturaklıysan...
neden olmasın ki öyle bir kişiye zaten çoğu ilgi duyar ve aşık olabilir...01 Yorumla
Soran+1 yılIns:)
+1 yılAdamın yaşı normal evlilik için ideal aradığı birisini bulamamış demek ki hem kadının genç olması bir açıdan iyi kadınlar daha erken çöküyo malum doğum yapmak, çocukla uğraşmak, ev işleri genç kadın daha kıymetli olur kadınlar 45 te pilleri bitiyo erkekler 70 yaşına kadar baba olabiliyo adam yaşını göstermiyosa da neden olmasın düzgün birisiyse
28 Yorumla- +1 yıl
Adam onun sevgilisi olmaz. Amcası olur.
En basiti 10 yıl sonra tatmin edemez. - +1 yıl
Abartma yahu 20 yas yokki bknz üst satıra belirttim kadınlar erken çöküyor
- +1 yıl
Erken çöksün? biri daha 20 yaşında diğeri 33.
Yolun yarısı gitmiş adamda ne gençlik kalmış ne bir şey.
20 yaşlar kanımızın en deli aktığı zamanlar. Bu günler bir daha geri gelmeyecek.
Çok şey kaybeder,
Pişman olur.
Ben kız olsam o riske girmem.
Bir balta için o riske değmez. Hayat benim hayatım derdim - +1 yıl
Naptın sende ya hayatta neyin garantisi var yaşıtıyla evlenip adam iki sene sonra kanser olup ölebilir nerden bilicek ben de 30 yas ustuyum hiçde yaşlı değilim kocam halı sahada gençlerden daha iyi oynuyo daha çok koşabiliuo 30 agelince görcem seni ;)
- +1 yıl
Haa şimdi durum anlasildi :) ben de diyorum niye bu kadar savunuyor pardon aplaa :)) tutmuş trilyonluk ihtimali soyluyor. Kanser olurmuş da bilmemne dakkasnda yazdi senaryoyu :) kiz korpe, korpe. Senin gibi kartlaşmiş degil :) Kocan yasindaki adamla napsin. Yazik lan. Ben de seni gorurum 10 yil sonra kocanin çuku kalkmadiginda. Artik cubuk mubuk kullanirsiniz. Doğrultmaya çalisirsiniz :D :D
- +1 yıl
Gerizekalı
- +1 yıl
:))
Size tavsiyem sizin ona açılmamanız yönde olur.
Çünkü o yaşlardaki beyler daha olgun düşündükleri için, bir bayanın böyle bir şey yapmasını hoş karşılamazlar.
Siz doğru, dürüst, hanım bir bayan olduktan sonra sizinle sevgili olmayı düşünmemesi için ancak ya sevgilisinin olması gerekir ya da evliliği düşünmemesi gerekir.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
+1 yılhal ve hareketlerinle giyiminle onun dikkatini çekmeyi deneyebilirsin mesela. onun aklını başından alacak hareketler ufak tefek frikikler onu sana yakınlaştırmak için yeterli olacaktır. tüm bu teferruatlara gerek de yok aslında bir bilse senin gibi bir kızın onun için yanıp tutuştuğunu hemen atlamaz mıydı sanki kollarına :)
033 Yorumla
Soran+1 yıl:))) alarmı dersin:)
Soran+1 yılAtlarmı yazcaktim
- +1 yıl
bence atlar :) sen bu konuda kendine güveniyor musun? yani onun aklını başından alabilir misin :)
Soran+1 yılDier erkekler begeniosa oda beğenir heralde
- +1 yıl
umarım düşündüğün gibi olur. şans yanında olsun. öz güvenine hayran kaldım :)
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim
- +1 yıl
ay ne tatlısın sen ya. çok da kibarsın rica ettim.:)
Soran+1 yıl:) teveccühunuz efendim
- +1 yıl
ekle beni şeker şey kim olduğunu bilsem ben eklicem seni hem de hemen :)
Soran+1 yıl:) yaşınız
- +1 yıl
21 tatlım seninki?
Soran+1 yıl20:)
- +1 yıl
ne güzel :) iyi anlaşıcaz desene seninle. hem senin gibi bir tatlılık abidesiyle kim anlaşamaz ki. öylesine sevgi dolusun ki gülümsemenle adeta etrafa mutluluk saçıyorsun :)
Soran+1 yılKaç kıza daha bu sözler söyleniyor acabaaaa:)
- +1 yıl
ya beni lütfen ötekilerle karıştırma demicem zaten anlatsam da inanmıcaksın neyse ben yinede bir şansımı deneyeyim. yalan değil bu sitede birçok kızla konuşuyorum hepsiyle mümkün olduğunca sevgi saygı çerçevesinde sohbet etmeye kalplerini kırmamaya çalışıyorum her ne kadar onalrı göremesem de az çok anlıyorum yazdıklarından nasıl bir karaktere kişiliğe sahip olduklarını. gülümsemelerindeki içtenliği ya da yapmacıklığı bir iki mesajdan sonra cevap vermemesindeki umursamazlığı vs. ama sen de cidden farklı özellik sezdim o kadar içten ve samimi gülümsüyorsun ki diğerleri gibi bana yalandan gülümsediğini beni kandırdığını asla düşünmüyorum inanıp inanmamak yine sana kalmış hem bu kadar uzun yazdıracak kadar nasıl doldum onu da bilmiyorum :)
Soran+1 yılIyi bir insana benziosun:) nerdensiniz
- +1 yıl
ben antalyalıyım ama şu an çanakkalede ikamet ediyorum ya siz :)
Soran+1 yılBen Ankara okuomusunuz
- +1 yıl
evet çanakkalede okuyorum ben. ya siz? :)
Soran+1 yılIyi bende ankarada :)
- +1 yıl
uzak sayılmaz fazla. aman ya benimki de laf işte yakın olsa nolcak sanki. hem nerden nereye geldik ya. ben sizi eklemek isteidğimi söyledim siz bana ahiret sorusu sormaya başladınız. ne yani soru sormadan birini eklemek tabiatınıza aykırı mı :) önce eklemek istediğiniz kişiyi tanımak mı istiyorsunuz :)
Soran+1 yılOlmaz yasin küçük ekleyemem:)) 25 ve üstü olsaydın eklerdim:)
- +1 yıl
niyee öyle bir kriterin mi var kii. yaşım küçük değil bir kere hem senden de büyüğüm :)) ayrıca ne bileyim böylesine basit bir mesele yüzünden eklemeyeceğini söylemen daha da önemlisi seni daha tam anlamıyla tanımadan senden uzaklaşacağımı bilmek üzdü beni napalım. sen hep gül yeterki.
Soran+1 yılCanım ya çok iyisin :)
- +1 yıl
cinim yii cik iyisin :) öyle kuru kuruya olmuyor işte. sen benden uzak kalmayı seçtin ben de boynum bükük bir şekilde kabul etmeyi. olayı daha da dramatize ediyim mi ister misin :))
Soran+1 yılEt bakalim:)
- +1 yıl
yok yeaa kendimi bir kızın karşısında küçük düşüremem hıh :) ben seni sevmiştim bir dost bir arkadaş olarak neyse işte ama sen bu hislerimi çok yanlış anlamış olacaksın ki benimle tanışmak için bir adım atmayı bile çok gördün.
Soran+1 yılÇok tatlisiniz beyefendi:) ama olmaz
- +1 yıl
peki tatlişko olmazsa zorlamayız bizde. bir nedeni vardır elbet ben anlayışlı insanım ille de olsun diye diretmem :)
Soran+1 yıl:) Teşekkürler
- +1 yıl
asıl ben teşekkür ederim sizin gibi bir insanın farkına varmamı sizinle kısacık da olsa sohbet etme imkanını bana tanıdığınız için. güzeldi sizinle konuşmak o doğal ve içten gelen gülümsemenizi hiç kaybetmeyin olur mu :) ben çok duygusal bir insanımdır sizinle de yaşanmış bir mazimiz yok elbette ama yine de hüzünlendim işte ne yapayım. neyse ayrılık kaçınılmazmış demek ki. hayatta her istediğin olur umarım tatlış :)
Soran+1 yılAllah seninde herseyi gönlüne göre versin arkadaşım:)
- +1 yıl
amin canım. adını bilsem bari hiç olmazsa bir ara şu isimde bir arkadaşım olmuştu diye yad ederim seni. gizli diye biri vardı demek utanç verici :)
+1 yıldaha olgun olma ihtimali var düzgün biriyse belli et duygularını. erkekler için 33 normal bir yaş iş güç kariyer derken bide bir ilişkisi yolunda gitmediyse falan o yüzden evlenmemiştir ya da evliliğe inanmıyordur.
00 Yorumlakariyerli etrafında kız çoktur hepsine konmustur sende 20 yasındasın sana konsun sonra ögren neden evlenmemıs dıye sız kızlar çok salaksınız k.b
14 Yorumla
Soran+1 yılSende çok salksin saol
- +1 yıl
adam haklı. dağılın
Soran+1 yılSanane be kiskanma
aynen oyle bende senın durumundadyım 18-32 yaslarımız kariyeri var ve duygularımızı belli ettik ama dogru bisemi yapıyorum bılmıyorum oda bekar
02 Yorumla
Soran+1 yılNapcaz:S
Ben anlamıyorum hemen gıdıp hoslandıgımı soylesem muhabbetlerını gıder yakınlasırsın ıletısım ıyıse zaten bu gun gectıkce hoslanmaya döner senın ki daha fazla olur o ayrı konu
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazlami olur:)
Soran+1 yılNie benim icin:)
+1 yılEvlenmek istese bu zamana kadar bulurdu, sorun kız bulamamak değildir kariyer yapmak istemiş ya da evlenmek istememiştir. bence senin yaşında problem olmaz ama senin açılmandansa onun sana açılmasını sağla derim...
00 Yorumlakardeşim ben 23 yaşındayım bana amca diyor senin akranların..bence uzak dur o heriften çünkü ben evliliğin yaşı olduğunu üdşünüyorum ve anlaşamayacağınızı garanti ederim..baban yaşında..
00 Yorumlaadamın aklı cinselliğe ilk kaymaya başladığı yıllarda dünyaya gelmişsin :) sanmıyorum sana aldansın çünkü onun gözünde bir çocuksun henüz ve olgun erkekler çocuklarla evlenmenin ayıp olduğunu bilirler
01 Yorumla- +1 yıl
güzel cevaptı ;)
asil kiz nasil etkilenir erkek nefes alsin yeter diyo zaten
011 Yorumla
Soran+1 yıl:)) gerçekten olemi
Soran+1 yıl:)) ne gusel ama bu adam is adamı gibi bise:)
Soran+1 yılAkıllı mantıklı ağır karizmaa:)))
Soran+1 yılCanım ya ne gusel dedin insallah:) ole olur
- +1 yıl
senin nefes alsın yeter dediklerin, işsiz güçsüz asosyal eli kız eline değmemiş erkekler için geçerlidir, bu kızın bahsettiği adam kariyer sahibi 30 yaşında belli bir başarı elde etmiş bir adamdır, sence arada bu yaş farkı olmasına rağmen güzel bir kızın böyle düşünmesine sebep verecek bir adam nefes alsın yeter zihniyetinde bir adammı allah aşkına boş yorum yapmayın yahu
+1 yıl33'üne kadar evlenmemiş de bir 20'lik için mi eklenecek? Hiç sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
Yaa kizim napcaksi sen 33 yasida baban kadar adami git yasitlarindanbirini bul zamanla hareketleri eglence tarzi giyinisi falan guzel gelmicek sana
00 Yorumla33 yaşındaki bir erkeğe 20 yaşındaki bir kadın gayet alımlı ve güzeldir. ama ben olsam kabul etmezdim güvenmem çünkü onun başında kavak yelleri eser
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canim esmiyor
Soran+1 yılAğır basliyimdir ole derler
+1 yılerkeğin evlenmesi için 33 yaş çok büyük bir yaş değil bence ama aranızdaki o 13 yaş farkı çok fazla
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıl60 yaşındaki bir adam 15 yasında bir kızdan bile etkileniyor.Sen ne diyorsun.İnsanlar garip.
00 Yorumla Diğer konusunda 716 cevap paylaştı. o yaştaki bir adam sadece seni kullanır gibi bir his var içimde
00 YorumlaBilemem tanımıyorum. Konuşmasından hitap şekillerinden anlamanız lazım...
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın sen de eğer biraz ağır başlı, olgun birisiysen olur bence..
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun oldumu solerler
- +1 yıl
Tamam o zaman işte ne güzel :)
Ne kadar hayalperestsin, iki söze tav oluyorlar hemen. Tekmeyi basar yakında lan.
00 Yorumlaevlenip ne yapacak.hayır yani rahat niye batsın adama.:D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki düşünür ne var bunda
+1 yıl13 yaş çok fazla. ilerde yatakta istediklerini veremez sana, yaşıtlarınla git konuş bence :)))
05 Yorumla- +1 yıl
Niye kız benim abim yengemden 11 yaş büyük 9 senelik evliler abim daha genç duruyo yeminlen
- +1 yıl
renktaşım herkes senın abin mi ayol abin istisnadır. bunların arada var 13 yaş, hem adamın niyetını biliyor mu bu kızcağız
- +1 yıl
Evlenme vaadiyle pompa yapacak kıza. Körpecik kız, adama bakılarak. O saf da kendi kendine hayal aleminde :)
- +1 yıl
Yani bende iyi niyetınden şüpheliyim
erkek için hava hoş senin beğenmen önemli erkeklerde nabız önemli :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler atlmaz ama
- +1 yıl
:))) ahahahh çok iyiydi yaaa
en fazla 5-6 yaş olmalı arada fazlasına erkek tarafına iyi gözle bakmam düşünsene o ergenlk çağına girerken sen yeni doğmuşsun
00 Yorumlaevlenecek birini bulamamıştır belki ya da gönlüne göre birini sen açılma bekle biraz daha onun açılmasını...
00 Yorumla
+1 yılbelli olmaz sonuçta daha fazla yaş farkı olanlar bile evleniyorlar en kötü ihitimalle bir süre beraber yaşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl33 erkek için bekarlık konusunda geç bir yaş değildir bence. sen bir kadınsın, etkilemenin yolunu elbet bulursun :) kendine güven!
00 YorumlaYataga atana kadar etkılendım ayagına yatar yataga attıktan sonra ceker gıder
08 Yorumla
Soran+1 yılAtamaz canım o kadar saf deilim
Soran+1 yılBeni sinir etme bir kız istemezse zorla kimse kimseyi yatağa atamaz hiç bir erkek o kadar hayvan değil
Soran+1 yılNeden sevmesinya hersey yatak mi değer verebilir belki
Soran+1 yılBencede deme hemcinslerini çok kötü biliosun ama sunuda unutma hersey kızdan biter bence
1. kariyer yaptığı için kadınlar çünkü habire sorun yaratır bir şeye odaklanmıştır hayatını bile o şeyden çıkarmıştır...
Seviosan konuş00 Yorumla
+1 yıletkilenir ama olgun kişilikli olmasını ister. ama hemen açılma merhabalarla başla ilgilen ve sonrada hoşlandığını söyle.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de başımda aynı şey var. Yaşım 32 ve 20 yaşındaki bir kıza gönlümü bağladım. Kız yaşımı biliyor mu bilmiyorum ama
00 Yorumla hayatının en hılzı en eğleneceğin dönemine girmişsin ve bu dönemi olgun bir adamla geçirmek istiyorsun yalnıs anlamadım dimi? Saf mısın?
11 Yorumla
Soran+1 yılNe var bunda
Kendisinin zaten öyle bir düşüncesi varsa şayet sana bir adım yaklaşır.Bence beklemelisin...
00 Yorumlaikizler entelektüel özellikleri önplanda olduğu için iş olsun diye evlenmez.acele etmez.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 unu geçmiş daha mı beklicek:)
enin gibi bir çıtırı kaçıracağını pek zannetmiyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
Soran+1 yılEvlilik düşünürmuki
yoo sadece senle bırlıkte olmak ıcın kabul edebılır baska turlu senden hoslanmaz benım kısısel dusuncem bu
01 Yorumla
Soran+1 yılNieymis
Diğer konusunda 932 cevap paylaştı. Evlilik dusunmez emin ol
Ama seni degerlendirebilir.01 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin nedenki dusunmesinya
Gizli Üye(36-45)+1 yılseveceği biri çıkmamış karşısına bugüne kadar demek ki. seni görünce kalbi vurulmuş.
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha görmedi nerden bilion:)
Cevap sahibi+1 yılne bu ya hep mi internet aşkları? :)
Soran+1 yılYok ole diil
Cevap sahibi+1 yılo zaman tek taraflı platonik aşk
Soran+1 yılOda diil:)
Cevap sahibi+1 yılpatronun mu? :)
Soran+1 yılEhh nese ya bosver:)
Cevap sahibi+1 yılçabuk sıkıldın.. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkizler er burcu erkeği ayran gönüllü olur ona güvenme
00 Yorumla
+1 yılamacı başka bişeydir. etkilenme olamaz.
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yoktur. :)
00 Yorumla
+1 yılerkek etkilenirde kız istekli olmamalı bu konuda
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
yani tabiki Allah bilir ama bu kadar yaş farkı varken sağlıklı bir evlilik olmaz diye düşünüyorum
+1 yılNeden etkilenmesin ki?
aşk bu00 Yorumla
+1 yılçok şanslı bir adammış, ama iyi araştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm şanslı mi gerckten:)
- +1 yıl
Hemde nasıl. Bir kız 33 yaşına kadar evlenmediyse altında sorun aramak daha makul bence, ama sen yinede araştır ne olur ne olmaz! bu arada erkeğin yaşı arttıkça tabiki abartı bir yaştan bahsetmiyorum, kadını her yönüyle daha çok mutlu eder değerini çok daha iyi bilir. Bol şanslar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok normal olabilir.
bende aynı durumdayım.02 Yorumla
Soran+1 yılSende ne var
Cevap sahibi+1 yılbende 36 yaşımdayım ve 20 yaşımda bir sevgilim var.
kendisi bana belli etti ilk önce, bende fırsat verdim açılması için. sonra o da duygularını açıkladı ve ilişkimiz başladı.
birbirimize aşığız ve her anlamda ilk erkeği benim.
- Diğer konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yıletkilenir ama jenerasyon farkı var
00 Yorumla Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. ikinizi de tanımıyoruz
00 Yorumla
+1 yıltaş kıza aşık olur bence:)
00 Yorumla
+1 yılbu hayatta herşey olabilir
00 Yorumla
+1 yılya benden ufak der ya da cıtır buldum der
00 Yorumla
+1 yılbence gayet mantıklı olabilir yani
00 YorumlaDiğer konusunda 336 cevap paylaştı. aynı yerdemi çalışıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiği vardır nereden bilceksin özel hayatını
00 Yorumlabak sen diyon kariyer yapmış.
00 Yorumlagönül bu otada konuyo pisliğede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence gayet ideal bir yaş aralığı. kıymet bilir.
00 YorumlaNormal birşey bu
00 Yorumla
+1 yılkız senmisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet nolduki
- +1 yıl
hiç ölesine sordum. adamda para var herhalde. yoksa yanında ürüyeceği bir erkekle niye evlensin ki o kız. türk kızı işte aklı hep parada
Soran+1 yılNe diosun ya konuşma allah askina
normal bişi.
00 Yorumla
+1 yılsen acılcaksın bırde
00 YorumlaHiç zor olmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılgüzelmisin gercekten
05 Yorumla
Soran+1 yılole derler nolduki
- +1 yıl
benım yasım sana yakın evlenelim istersen
- +1 yıl
hhaha hemende oltaya geliyon her evlenelim diyene kuyuk mu sallıcan :)
Soran+1 yılNe Dion manykmsn ya
- +1 yıl
deli
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?