soru açık arkadaşlar bakarmı acaba etkilenir mi? gayette güzel bir kızım yani:) etkilenirse neden etkilemezse nedenleriyle yazar mısınız?
Etkilenir bakar
Etkilenmez bakmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenenler bile var ama çok yaş farkı ilerde sorun yaşar özellikle cinsel yaşamda. Hatunun tam en isterik zamanlarında adam yavaş yavaş cinsel sorunlar yaşamaya başlıyacak.
:(ok
beğenebilir sonuçta ama 20 yaşındaki kızın beklentisiyle 35 yaşındaki adamın beklentisi farklıdır, sen belki aşk duygusallık beklersin ama istediğin duyguların tam olarak karşılığını alamayabilirsin. onun haricinde unutmamak lazım ki senin yaşın arttıkça onunda yaşı artacaktır. sen 15 sene sonra sen 35 olduğunda o 50 yaşına girecek o yönden bak birde.
doğru diosun ama elimde değil
seni anlıyorum hoşlanıyosun ama ben 29 yaşındayım 20 yaşındaki bir insan gibi toz pembe bakmıyorum ilişkilere o kişide aynı düşünüyodur muhtemelen. Bence biraz mantık kullan kalp her zaman doğru yere götürmez. :)
:( nese teşşekrler
asma suratını :)
:(
ne yapmak lazım seni olumlu ya çevirmek için :)
nese hayrlısı
:) umarım doğru kararı verirsin kendin için.
tamamen haklıı.o yaşta bir adamın beklentisi aşktan daha başkadıır..iyi düşün
50 yaşındaki bir adam bile etkilenebilir belki çok güzel,hoş bir kız olduğu için,belkide adam hayatında hiç bir kızla deneyim yaşamamıştır.belkide etrafına hava atacaktır bak gencecik çıtır bir kız ayarladım diye herşeyi düşünebilirsin.hoşlanmıyorsada adam ya çok dindardır ya da cinsel olarak bitmiştir.SAYGILAR
güzel cevap
bende de ayni sorun var sorulması gereken şey bizim gibi otuz yaş üstü erkeklerde ne buluyorsunuz?yaşını göstermeyen biriyim ve lise önlerinden geçemiyorum bazen. :)
ne bilim bende bir bilsem::)
Cevap
19Cevap
sübyancıysa etkilenir sapık degilse etkilenmez
en iyi cevaplık cevap verdim :D
saol
neden etkilenmesin yaaa onun canı yok mu ? sen kadınsın o da erkek sonuçta ...
ben etkilenirim şahsen niye etkilenmiyim ki 35 çok da yaşlı sayılmaz
Sübyancılık nedir? Çocukla birlikte olmayı hedefleyen sapıkça bir girişimdir. burada bahsedilen yaş grubu (20 yaş) sübyan kategorisine girmez. Reşit olmayan yaş grubuna sübyan denir. Sübyan, sabi vs ÇOCUK demektir. Kimse kusura bakmasın bu tarz bir ilişki asla sübyancılık değildir.
etkılenıp bakabılır ama saglıklı bır ılışkılerı olmaz,max 10 yasdır o da max... ayrı nesıller artık bunlar,15 ınde evlense senın kadar kızı olurmuş,vazgec o sevdadan...
neden etkilenmesin bu yaşa bağlı bir durum değildir ki.. uyumdur asıl olan.. beğenilerin bir nedeni olmaz.. seversin beğenirsin.. hoşlanırsın.. neden diye sorulmaz
güzel değilim diende yok asdasdsas :)herneyse olabilir ama olmasa iyi olur bizde 35 yaşındaki kızdan mi etkinelek yani karmaşık .
Benim o yaşlarda var biri hayatımda, olgun seviyorum.
Tabi ki zamanla bu ara da açılır. 40 yaşındaki adam,15 yaşındaki kıza. 45 yaşındaki adam 10 yaşındaki kıza,50 yaşındaki adam 5 yaşındaki kıza,55 yaşındaki adam 'hani benim doğmayan sevgilim'
Hangi pedafolinin zoruna gitti acaba:d:dd:DDd
20 yaşındaysa reşittir...
eksileyen ben değilim...
ama çarpıtmışsın...
B: Etkilenmez kullanmak için bakar etkilenmiş gibi yapar
etkilenır bence neden etkilenmesın kı dönüp bakarda art nıyet aramamak gerek bence göz bu yasak yokki
:) yok olmaz teşekkrler
Saçma soruyu saçma şekilde cevaplamaktan kaçınıyorum diye yazdım buraya :D
nie saçma belki etkilenmcek kçk görecek die mantıklı cevaplar yzan bir insan çıkablr ha bide kendm için değil yani
senin saçam bulduğun soruya yukarda ne mantıklı cevaplar veren var
kesin etkilenir nedeni
tavuk sever misin? diye
lan güldürmeyin beni! demiş...
etkilenir ama neyine etkilenir orası ayrı sonra pişman olursun burada ağlarsın oda güzel oluyor
70 yaşındaki amcamın ben evlenmek istiyorum demesi normalken o adamın yaptığı bir hiç bence.
biraz sübyancılık vardır diye düşünürüm.
Yeğeni yaşındasın yok artık
35 yaşındaki adamla ne işin var?
Etkilenir bakar. Gayet normal.
Öyle bir etkilenirim ki kralını tanımam
:)
60'a 20 var ne diyon sen.3 katı :)
etkilenmese iyi olur ıy
60 yaşındaki bile etkilenir.
etkilenir de neresiyle etkilenir o bilinmez işte.
A: Etkilenir bakar
a na bile kor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?