Ben sevdiysem kimsenin eleştiri adı altında yapacağı sinsiliklere ve aşk korkaklıklarına kesinlikle prim vermem, itibar etmem. Sevdiğim erkeği de alıp firar ederim. Geri kalan herkesin canı cehenneme. Amin.
Soğumam insanları da takmam emin olun sevdiğinizi size kötüleyen bi kızsa siz ayrılır ayrılmaz sevgilinizle olmak isteyecektir ha bi erkekse kesin sizde gözü vardır bu değişmez altın kuraldır kimseyi benim ilişkim ilgilendirmez ha anlatacaksam da gerçekten dostum diyebileceğim birine ya da aklı başında bir büyüğüme danışırım gerisi havlasın dursun benim ilişkimi ne kdar bilebilirler de eleştiriyorlar
3. şahıslara göre yaşamamak gerek bence onlara inat değil de kendimize göre olabildiğince sevmek değer vermek ve tabi saygı göstermek onlara yaptığımız en büyük kötülük kendimize yaptığımız en büyük iyiliktir
Ben seviyorsam birbirimizi seviyorsak elalem ne der düşüncesine bu hayat benim bu hayatı onlar için yaşamıyorum eleştirenlere ağzının payını veririm hayat senin hayatın başkaları senin hayatına müdahale edemez
Bu kesinlikle ters tepen bi olay. İlişkin ne kadar çok eleştirilirse o kadar çok istekle ve inatla bağlanıyorsun, sarılıyorsun. Gel gör ki, benim ilişkimi eleştirmek kimseye düşmez. Ağzının payını alır mutlaka.
Benim özel hayatım bana aittir hiç kimseyi hiç bir şekilde ilgilendirmez alakar etmez kime ne soğumam ben herkes kendi ilişkisine baksın önce nasıl olsa ağzı olan kıskananlar çekemeyenler konuşacak tabi.
Soğumam , bu kadar zayıf değilim Kimsenin inadına bi şey yapmam çünkü bu bana mutluluk getirmez, kendim için mutlu olmalıyım Cevaplarını veririm bi daha yorum yapamazlar
Ister istemez ben en basın da sorduğum tek soru hayatında bisey yasadin ya da yaşamadın ne varsa bilmek isterim diye başlarım sonradan başkasının gelipte olaya müdahale etmesi sınır bozucu