- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTam burada şunu sormak gerekir.
Sevgili ya da eş mu sohbeti bilse hoş karşılar mı?
Karşı cinsle sürekliliği olan bir iletişim neden kurulur ki?
Mutlaka adı koyulmayan bir çekim vardır ya da bu çekim oluşur.
Erkek arkadaş olamaz demiyorum benim arkadaşlarımın hepsi erkek.
Fakat süreklilik olan bir iletişim söz konusu olmamalı benim gözümde aldatmadır.23 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinizin arkadaşı sevgilinizin hikayelerine bakıp yanıt verse ve sevgiliniz de cevap verse sizin vereceğiniz tepki ne olur?
Bir sakıncası var mı sizin için önce kendinize sorun.
Çıkan cevaba göre hareket edersiniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBu aslında nasıl ve hangi amaçla mesajlaştığına göre değişen bir durum. Mesela sen sevgilin olduğu halde sanaldan karşı cins birisiyle flört etmek amaçlı veya flört ederek konuşursan eğer evet sevgilini aldatmış sayılırsın. Ama karşı cinsle normal bir şekilde konuşursan sevgilini aldatmış sayılamazsın. Şahsen benim sevgilim olsa karşı cins biriyle pek samimi olmam ve sevgilimin de karşı cins birisiyle arkadaşça bile konuşmasını istemem 🤷🏻♀️
40 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan kızlarla mesajlaşma ihtiyacı duyuyorsa orada ilişkimizden şüphe ederim. Bu aldatma olmasa bile aldatmanın ilk adımıdır. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Reel hayattaki arkadaşlarıyla belli seviyede elbette konuşacak o başka.
20 Yorumla
+1 yılSevgilisinin haberi varsa ve eğer ki önceden kanka ise olabilir ama internet üzerinden tanışılmış bir arkadaşlık ise ve sevgilinin haberi bundan yoksa bence aldatma olarak sayılır, sonuçta ateş ile barut yan yana gelmez. Empati yapmak gerek benim sevgilim böyle bir şey yapsa ve benim haberim olmasa bu durumdan sonradan öğrensem iyi şeyler düşünmem açıkçası.
211 Yorumla- +1 yıl
Kısa sürelik bir sohbet aldatma olarak sayılmaz bence anlık oluşmuş bir şey, ama bunun devamı gelirse, kişisel sorular olursa bu tür şeyler aldatmaya girer diye düşünüyorum. Bunun nedeni ise birbirini tanımaya çalışan iki insan profili oluşuyor çünkü burada :)
- +1 yıl
Senin sevgilin olsa ve karşı bir cinsle arkadaşlık kurmaya çalışsa yani yeni bir arkadaşlık olsa ne hissedersin?
- +1 yıl
Sen ses etmezsin ama toplumun geneline bakacak olursak bu duruma kimse sıcak bakmaz çünkü mantıklı bir yanı yok.
- +1 yıl
Evet o yüzden bu tür arkadaşlıklar istiyorsak önce sevgilimizle bu durumu paylaşmamız gerekiyor bence :) iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim EİG için.😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMesaj içeriğine göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılÖzel olarak bir mesajlaşma olmadığı sürece aldatma sayılmaz. Zira Youtube, Instagram, Twitter gibi sosyal platformlarda insanlar bir görüş hakkında konuşurken "bu kız bunun yorumuna cevap yazamam veya bu erkek bunun yorumuna bir şey yazamam" demiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki. Mesafeyi her daim korumak insanın elinde.
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hosuma gitmez ayni sekilde benimde boyle bi iletisimimin olmasini dusundugunde bu kendisininde hosuna gitmez die dusunuyorum hee iki tarafinda yillardir ortak tanidigi surekli gorustugu bi arkadassa durum farkli olabilir ki oda belli bi sinirda kalmak sartiyla her iki taraf adinada
11 YorumlaAldatmak için illa soyunup sevişmek gerekmez.
33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar samimi olduğunuza bağlı olarak değişir.
Beraber olduğunuz kişiye ayırdığınız zamandan daha çok zamanı internetten konuştuğunuz kişiye ayırmaya başladıysanız o zaman acaba durumları olmaya başlar.
İnsanlar ilişki süresince çiftler birbirlerine soyleyemediklerini başkalarına söylemek istedikleri için bu durumun içinde buluyorlar kendilerini.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıledilen muhabbete göre değişir ki aslında evet aldatmaya girer bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum ki benimle olacak evleneceğim kadında kullanmayacak :)
18 Yorumla- +1 yıl
olabilir evet evli değilim sevgilim de yok :) sosyal medya da kullanmıyorum
- +1 yıl
:D ne işim olur seninle sen bana yazdın şu an ve haklısın zinaya girer burada olman çok yanlış kapatmalısın burayı
- +1 yıl
benle ne alakası var? soru sormuşsun cevapladım bende herkes gibi öyle değil mi daha fazla günah işleme kapat üyeliğini git GÜNAH
- +1 yıl
Ok
+1 yılHayatinda biri varken baskasinin sohbetine ihtiyac duyuyor olmak sevginin kendisine hakaret. Kimse kendini kandirmasin. Tamamiyle aldatmak olmasa da aldatmaya kapi aralamaktir.
16 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda biri var diye kimseyle muhabbet edemicekmiyim. Bu nasıl kafa aw lalmı olalim. Kölemiyiz biz. Oldu olucak bir adam sevdik diye birlikte mezara girelim. Kimseyle konuşamaz böylece
- +1 yıl
Bu ozgurluk naralarinin sonu her daim husranla bitiyor. Cok seye sahit olmus biriyim. Haybeden konusmuyorum.
Yasiniz kucuk buyuyunce gerceklerin farkli oldugunu ogrenirsiniz muhakkak. - +1 yıl
Sen bence aklındakini anlatamıyorsun. Veya beni anlamadın. Sohbet muhabbeti bu uygulamada da yapiyoruz öylesine bi sohbet diye sorumda yazmiştim. Burdakilerlede sohbet etme o zaman kimseye cevap verme kimseye soru sorma
- +1 yıl
Kimseyle ozelde mesajlasmiyorum. Eger buna karar vereceksem zaten digerlerinden farkli oldugu icindir. Ayrica goruslerimde herhangi bir yanlis anlasilmaya sebep olacak bir uslubumda yok. Birine aitseniz sadece o ve siz varsinizdir. Is yasamimizda bir suru insanla muhatap oluyoruz eger frenleriniz saglam degilse cok kaza yaparsiniz. Muhatap olmak sorun degil, mesajlasmak ozel alanina dahil etmek ve olmasi gerekenden daha fazla mesai harcamak yanlis.
- +1 yıl
Mesafeni korumak tabiki çok önemli bende zaten içli dişli olup flortoz muhabbetlerden bahsetmiyorum. Sorumu iyi okusaydiniz keşke. Sıradan bir mevzu gereği fikir beyan etmek vs.
- +1 yıl
Yazilanlari okumadan gorus yazmam. Tamamini okudum.
Karsidakinin kalbini, hislerini kontrol edemeyeceginize gore kendinizi ve kelimelrinizi kontrol edin demek istiyorum cunku aksi durumda hikayeler hep ayni bitiyor.
Iyi geceler size.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sadece biriyle seks yapmak veya sevgili olmak flört etmek değildir hayatında biri varsa yolda giderken bile bir insana 2 defa dönüp bakıyorsan aldatmadır. Kendini onun yerine koy
17 Yorumla- +1 yıl
Msjlaşma
- +1 yıl
Aşık olsan konuşmazdın seninki alışkanlık umarım üzmezsin saba aşık olmaz hayatındaki kişi
- +1 yıl
Ne münasebet ya muhafazakarlıkla alakası yok zamanında birine aşık oldum ağzıma tükürdü ondan başkasını gözüm görmezdi
+1 yılBen tercih etmem.. bana cok dogru gelmiyor..
flört olmadigi sürece aldatmaya girmez ama karsi cinsle konusma geregi neden duyarki insan?12 Yorumla- +1 yıl
Icerik.. ordaki tanisiklik.. önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılO muhabbet elinde sonunda özele bağlanacağı için..
12 Yorumla- +1 yıl
Öylesine olmaz o sohbet. Ben istemem.
+1 yılAldatmak sayılmaz ancak rahatsız edici benim için.. Ben hoşlanmıyorsam o da ben de uzak durmalıyız..
10 Yorumla
+1 yılSayılmaz, ama yapılmasa iyi olur, partnerinizi başkasının gözünde hoş olmayan bir konuma düşürebilir.
20 Yorumla
+1 yılSosyal medyada konuşmak ama normal arkadaşınla mi , yabancı bir erkekle mi tanışmak bunlar ayırt edici şeyler.
10 Yorumla
+1 yılNasıl olduğuna bağlı. Her iki taraf da birbirine yürüyorsa ya da karşı taraf yürümeye çalışıyorsa ve sevgilin bundan hoşnutsa evet aldatmak sayılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılFlört ediliyorsa sürekli bir iltifat havası hakimse karşı taraf ve o durmadan yazışıyorsa aldatmadan sayılır...
10 Yorumla
+1 yılNeden sohbet ettiğine göre değişir. Başka arayışlar içindeysen zaten kafada aldatmış sayılırsın. Bedene gerek kalmamıştır.
10 Yorumla
+1 yılÖylesine konuştuğu kişiyi sevgilisine söylemiyorsa bal gibide aldatmaktır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal arkadaşları olabilir. Okul arkadaşı, iş arkadaşı...
10 Yorumla
+1 yılOna kalırsa sokakta beğenip baktığın adam da kadında aldatma saylırı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılFlört yoksa aldatma da olmaz ama yine de hoş değil.
10 Yorumla Aldatmak sayılmaz
ancak aldatmayın kıyısından köşesinden gezmektir.
10 Yorumla
+1 yılne niyetle atıldığına bağlı. Arkadaşça atılmış bir mesaj masumdur bence
10 Yorumla
+1 yılşeytan boş durmuyor canım illa ucu zamanla cinsel konuşmaya gelicek yok bir ker buluşalım felan derken bence hiç bulaşma canım
14 Yorumla- +1 yıl
umarım dediğin noktada kalır ama her iddiasına girerim
- +1 yıl
katılıyorum ama amaç olmasa bile bi şekilde gelip oraya takılıyor ben hiç bir zaman konuyu açmamışımdır ona rağmen işin içine giriyon deminki meraklı kız gibi mesala nokta
sınırında oldugu sure bence aldatma sayılmaz, sınırdan kastım su, canim, askim vb lafin gelisi olsa dahi birisi ile sevgili iken karsi cinsten birisi ile bu sekilde mesajlasmak dogru olmazdi diye dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yılAldatmak sayılmaz bence. Aldatmak bana göre ruh ile duygu ile olur. Beden temasi ile konuşmak ile zaman geçirmek ile olmaz. Yani demem o ki biriyle berabersin ama kalbin aklın başkasında. Aldatmak budur.
10 Yorumla
+1 yılGizli saklı olmasın herşeyi yanımda yapsın sıkıntı yok
02 Yorumla- +1 yıl
Yapmak istiyorsa yanımda yapsın. İçinde varsa zaten yapacak en azından benden saklamasın. Herşeyi birlikte konuşabilmek yaşayabilmek yapabilmek ilişkiye renk katar diye düşünüyorum
Sayılır tabi ki sohbet etmek için başka kimse mi kalmadı sevgilisiyle sohbet etsin arkadaşları ile sohbet etsin? Sosyal medyadan karşı cinsi seçiyorsa sohbet için orada hiç de iyi niyet yoktur
10 YorumlaSayılır bence. Gitsin arkadaşlarıyla konuşsun, neden tanımadığı kızlara yazma ihtiyacı hissediyor?
20 Yorumla
+1 yılBence sayılmaz ama mümkün mertebe çok samimi olmak doğru değil çünkü şeytan herşeyi yaptırır
00 Yorumla
+1 yılAldatmak bencd benim eski sevgilim sosyal medaydan hep konusyordu milletle konustuklari cinsellik olmasada her eylem aldatmak bence
10 Yorumla
+1 yılSohbete bağlı. Kaç kişiyle olduğuna bağli. Aldatmak değil de saygısızlık olabilir duruma göre.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexting için ne diyorsun kesin aldatma mıdır 🤔
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapma yaa
+1 yılKarşılıklı saygı ve iyi niyet suistimali olmadığı sürece gayet normal bence
10 Yorumlayaptığın samimiyete bağlı olarak aldatma sayılır. illaki yatağa girmek gerekmez ki
10 YorumlaArkadaşça ve mesafeli olursa olabilir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanii bı nevi öyle sayılır bence
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yani aktif bir aldatma sayılmaz...
10 YorumlaGerek yok etmesine ben rahat karşılamam yani
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSayılır.
121 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlarda aldatma daha çok çünkü hipergami var. Günümüzde bu hipergami artık açık şekilde yaşanıyor. Bunlardan dolayı çoğu kişi karşı cinse de karışma giyimime karşışma onu da kıskanma falan diyor. Bunu istemelerinin sebebi hipergamilerini açık bir şekilde yaşamak.
- +1 yıl
Bu medeniyet değil. Hipergami kadının sürekli olarak erkeğinden daha güçlü daha alfa daha çok saygı göstereceği ve erkeğinden daha erkeksi maskülen bir erkeği araması olayıdır. Mesela sevgilisi şu erkekle takipleşme onu giyme derse başka bir erkeğin gözüne görmekte o kadın zorlanır böyle olunca sevgilisinden daha güçlü maskülen bir erkeği bulma ihtimali azalır.
- +1 yıl
Neyi uygulamak imkansız?
- +1 yıl
Nasıl imkansız? Asıl şu an uygulamak çok kolay. Eskiden zordu. Şimdi sosyal medya var bir sürü açık kıyafet var. Bu zamanlarda bu açık hipergami şekline dönemeye başladı sevgilisi ile buluşmuyor başka bir erkekle rakı içmeye gidiyor mesela. Sevgilisini cepte tutuyor eğer diğer adamı sevgilisinden daha erkeksi görürse sevgilisi ile bir şekilde ayrılıyor manipülasyon ile falan. Günümüzde çok yaygın oldu bunlar.
- +1 yıl
Hayır bu tamamen genel bir şey değil. Erkek sevdiği kadını öyle kolayca bırakamaz. Erkek ilişki içinde iken sürekli olarak benim sevgilimden eşimden daha iyisi var mı diye bakmaz. Hipergami doğal anlamda kadında olan bir şeydir. Benim savunmam vs. yok. Ben tanımını yapıp konuyu açıkladım sana.
- +1 yıl
İstersen sorularını mesaj atıp sorabilirsin.
- +1 yıl
Bununla alakası yok. Zaten eskiden kadınlar kendilerinden daha yüksek bir seviyede erkekler seçiyordu. Günümüzde eşitlik fikirleri ile kendine eşit veya kendinden daha aşağıda arayan çok. Böyle olunca kadına karşısındaki erkeği erkek olarak görüp saygı duymuyor ve bu yüzden de istemiyor. Saygı duymadığı bir adamın kurallarına uymak istemez. Kadın güçlü bir erkek isteyecektir. O zaman ona saygı duyacaktır. Yani maskülen alfa gördüğü saygı değer bir erkeği isteyecektir. O erkek saygı görüyor ve güçlü bir erkek kadın onu elde edince bu güçlü erkeği ben elde ettim benimle diyerek seviniyor. Doğaya baktığımızda dişi en güçlü spermi ister çocuklarım güçlü olsun çocuklarımı ve beni koruyabilsin o erkek gibi. Zaten uzun süreli olan evliliklerde erkeğin daha yüksek değer olması gerekir eğer eşit olurlarsa kadın onu eşit olarak görmeyebilir ve saygısı azalır. O zaman da o adamı istemeyecektir daha güçlü ve mutlu olacağı saygı duyabileceği bir erkeği isteyebilir. İşte
bu da hipergamidir. Erkekte kadınını korumak geçimini sağlamak eşininin rahat etmesini sağlamak isteyecektir. Bunların hepsi RedPill felsefesi ile açıklanıyor. - +1 yıl
Bir iki bilgi? Bana bir şey diyorsun adam akıllı açıklıyorum sonra beğenmiyorsun. Ne diye o zaman soru soruyorsun bir şey yazıyorsun. Sandığından daha derin bilgilere sahibim merak etme sen orasını. İnsan gibi zaman ayırıp açıklıyoruz biz suçlu oluyoruz işe bak sen.
- +1 yıl
Madem bilgilisin bu kadar o zaman ne diye iki saattir sorup duruyorsun bilgin varsa sormana gerek yok.
- +1 yıl
Ben cevabımı verdim sorular sordun bana sonradan. Açıkladım. Sen biliyorsun sevgilin bilmiyor galiba.
Evet Sayılır Tabikide
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe konuştuğuna bağlı
10 Yorumla Ne tür bir konuşma geçtiği önemli
00 Yorumla
+1 yılAldatmaya meyil demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Ne konuştuğunuza ve samimiyetinize bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru olmaz
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence kızlra daha fazla aldatmaya yatkın. erkeklerin beyni ne kadar gelişmiş ki 1 kıza anca yetiyor :D hepsı degil tabi de.. kızlar öyle degil sadece ilgi için bile konusabilir bence
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum doğrudur. özetle bu durumlara karşıyım açıkcası. Nedeni normal konusma belki aldatmaya girmez ama duygusal bır anına denk gelir yanlıs bir sey yapabilirsin. insanız sonucta ver kız/erkek böyle konusmaları herkes kaldıramaz. bir yerde patlak verir aldatırsın.
Sayılmaz
20 Yorumla
+1 yılsayılır lan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Amaç önemli burada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabıkıde muhabbet de aldatmaya meyil verir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yapan kadini keske yakalasam
00 YorumlaNasıl mesajlaştığına bağlı.
10 YorumlaSayılmaz
10 Yorumla
+1 yılmesajın içeriğine bağlı
10 YorumlaSayılır, aldatmak zihinle alakalı en başta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz
00 Yorumla
+1 yılTabiki de aldatma
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım