Eşimi iki kez bu şekilde yakaladım. Şu an yapmıyor diye biliyorum ama hala aklımda o konuşmalar karşı tarafa yapılan iltifatlar. Hani iltifat ettiği de güzel olsa….
İçimde affedmediğim çok şey var ancak evliliği bitirmiyorum 2 cocugum var. Çıkmazlardayım. Benim gibi sorun yaşayanlar varsa neler yaptınız nasıl baş ettiniz dinlemek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani bana garip geliyor hep bu durum. Ben bekarım ve evlilikle sonuçlanma ihtimali yoksa bir ilişkiye başlamıyorum bile. Artık pekte umudum kalmadı. Evli insanların bunu yapması garip. Ancak hanım efendi şunu unutmayın ki bunu bir erkek yapıyor ise karşı tarafta boş durmuyor demektir. Hele hele boşanan bir kadın ise bu daha tehlikeli hale geliyor. Bence siz değil o çabalamalı bir şeyler için. Tavır alın ve tavrınızın dolayı çok daha açık şekilde yaşamak zorunda kalsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh canim.. seni o kadar iyi anliyorum ki ben de 2 yildir evliyim ve 1 yasinda oglum var. Esim beni cok sever ben de onu. Hissediyorum sevdigini ve deger veriyor. Cicek alir her hafta ev islerinde cocuk bakiminda her seyde bana yardim eder. Benim modum dusuk oldugunda bile alir karsina uzun uzun konusur dertlerim sikintilarim hakkinda kisacasi cok guzel ve sicak iliskimiz var ama gecen hafta ben turkiyeye gittim ailemi gormeye ( yurtdisinda yasiyoruz) esim evde kaldi islerden dolayi ve ben esime ulasamiyince bebek kamerasindan evde olup olmadigina bakacaktim bir de duyayim azar uygulamasindan kizlarla konusuyor bir kizla dertlesiyorlar uzunca dinledim kiza yurumedi veya iltifat falan yok sadece dertlesiyorlar bizim iliskimizi evliligimizi oldugu gibi anlatmis ama benim tatilde oldugumu degil ayri oldugumuzu bosanacak oldugumuzu anlatiyor. Ve dedigi sey su “ biz birbimizi cok seviyoruz evliligimiz cok guzeldi ama bosandik ve geri barisacagimizi dusunmuyorum” hayatimin sokunu yasadim hic beklemezdim ondan neyse bagir cagir kavga ettik pisman oldu cok utandi ben geri donmedim o gelip aldi ciceklerle ozurler ayaklarima kapandi su an iyilesme surecindeyiz ama benim guvenim kirildi. Su an dikkat ediyor hem de cok bana dedi ki “ eve geliyorum ev bombos arkadaslarimla takilamiyoruk cunku eve cok gec geliyorum isimden dolayi kafayi dagitmak icin indirdim cok caba sarf ettim girmemek icin ama sonunda girdim sen ogrendin diye degil bunu yaptigim icin cok pismanim o uygulamada konusurken bile ben napiyorum diye kendi kendimi sorguladim “ dedi ve beni o konusmadan sonra aradi benim bildigimi bilmiyordu ve gozleri doluydu evliligimizin cok guzel oldugunu beni cok sevdigini soyledi sonra ben ona ogrendigimi soyleyince cok utandi gozlerime bakamadi. Ama toparladi o pismanligini gercekten hissettim. Cok onemli is haftasindaydi her seyi iptal edip yanima geldi. Ama onemli olan su. Sen ona nasil davraniyorsun tamam affettim ama ona karsi bunu cok yansitmiyorum onun hatasindan dolayi beni kaybedebilecegini hissettirdim ve olayi asla normallestirmedim. Ona benim de ayni seyleri yapabilecegimi veya ondan ayrilabilecgimi hissettirdim sen de asla normallestirme bu buyuk hata ona bunu hissettir ve biraz surundur
18 Yorumla- +1 yıl
Sana çiçekler hediyeler alma sebebi seni sevmesi değil seni aldattığı için vicdan azabını sana iyi davranarak bastırmak istemesi canım
Cevap sahibi+1 yılAyni evde yasiyoruz telefonu maili hesaplari her seyine erisebiliyorum ve is saati her seyini sefaf bir sekilde gorebiliyorum ve biliyorum yaklasik 4 senedir taniyorum ve yalan soylediginde pat diye anlarim cunku agzi gozu ayri oynar. Ve su yapisi var bi hata yaptiginda icinde tutamiyor ne ksdar kotu olursa olsun elinde sonunds bana itiraf ediyor cunku tutamiyor icinde ve ben de onu cok iyi taniyorum hangi ortamda nasil olacagini hangi duruma nasil tepki verecegini cok iyi biliyorum yasadigimiz bu durum ikimiz icinde normal degildi ve bunu duzeltmek istedigini gorebiliyorum. Cicek alma konusuda ilk tanistigimizdan beri ayda en iki cicek alir bu bizim iliskimizin artik adeti haline geldi ve yasadigimiz yerde her marketin onunde bile cicek raflari oluyor almak isteyene firsat cok. Karakteri zaten duzgun sadece bana karsi degil annesine anneme kardeslerine ince dusunceli ve anlayisli
- +1 yıl
Canim istediğin kadar denetle. Bi adam biseyi yapmak isterse ellerini zincirleyip 4 duvar arasına hapsetsen de nafile. Gizli sim card kullanır yine yapar, işte 30dk öğle molasina çıkar gider yine isterse yapar, istediğin kadar denetle nafile
- +1 yıl
O kadar düşünceli anlayışlı ki elin kadınlarına zaten bosanicaz diye palavra sıkıyor ağına düşürmek için. Adam seni aldattığı için değil sana yakalandığı için pişman askim
- +1 yıl
@mynameisdipsy erkekleri çok iyi tanıyan kadından korkulur. Sen de öylesin
Cevap sahibi+1 yılKiz duzeltmeye hevesim vardi s*ctin icine cok sag ol. Al yazdigimdan beri yine aklima dustu olay napim ben simdi
- +1 yıl
Ben sadece uyarıyorum bu kadar saf olma çiçek alınca seviyor sanma diye. Sen adama iş çıkışı markete git dersin adam yarım saatlik alışverişini 20dkda tamamlar kalan 10dkda Bi halt yicekse yine yer, istediğin kadar denetle istediğin kadar gozetle, yapmak isteyen adamı engelleyemezsin
- +1 yıl
@mynameisdipsy bana yazarmisiniz cok onemli
+1 yılBunun aldatmak olarak görmeyen, milletle fingir fingir fingirdeşmeyi gayet masum, kendini de melek görenlere şahit oldu bu gözler yanlış her zaman tektir. İşimize geldiği gibi yanlışları yumuşatma eğilimine girmemiz sadece kendimizi kandırmak olur net aldatmadır!!!
Bir kadınla bir erkeğin bu derece yakınlık kurmasını kimse normalleştirmesin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yapılan aldatmaya giriyor evet ama burada asıl kafanı kurcalayan başka değil mi? Boşanamıyorsun peki neden sen bunu yapmıyorsun ya da yapsan nasıl olur acaba? O merak hissine kapıldığın olmuştur mutlaka.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
49Cevap
+1 yılAldatmak el ele, göz göze, aynı yatakta yakalamak değildir. Eşinizin siz varken bir başkalarına iltifat etmesi, flörtöz konuşması aldatmadır. Ruhen aldatmadır, gözleriyle aldatmadır, parmaklarıyla onu yazması bile aldatmadır.
20 YorumlaÜzücü bir durumla karşı karşıyasin aynı olayı sevgilimde yaşadım gözünün yaşına bakmadan ama sen evlisin çocuğun var ve zor durumdasın üzüldüm senin adına
11 Yorumla- +1 yıl
Siz bekardiniznevet size kolay amaevlilik bir sürü sorumluluk zor
+1 yıltabii ki de aldatma yahu ayrıca evli olmasına bile gerek yoktur, sevgilisi olan bir cins karşı cinsi ile konuşma mesajlaşma flörtleşme vesaireler bunlar aldatmadır
11 Yorumla- +1 yıl
bu arada başlığa göre yanıt vermiştim şimdi içeriği okudum ve ne diyeceğimi bilemedim inan ki tek diyeceğim şu ki ; ALLAH yar ve yardımcınız olsun Amin
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynısını benim babam da yapıyordu annem çocukları olduğu için ayrılmadı ve evet bu aldatmak.
30 Yorumla
+1 yılTabi ki aldatmadır.. Yöntemlerin değişken olması bunu değiştirmez..
Allah yardımcın olsun bacım.. Varsa boşanma niyetin yakaladığın konuşmalar sana delil olur..00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaldatanların çoğu kadın hocam. siz istisnasınız. eşinizi seviyorsunuz. bu bir boşluk. Çünkü erkekler kadınların koşturmaca içerisinde iken, etraftaki teşhirden etkilenirler. bazende çocuk gibi beğenilmek isterler.
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde herkes yapıyır aslında bubu ama yakalananlar var yakalanmayan proflar var 😅 sen yakalanmayanlardansın muhtemelen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendim ayrıldım. Benzer sebep... istersen ozelden yaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn kaç defa yakaladm ve bosuyorum. Ne bk yerse yesin smdi
20 Yorumla
+1 yılaldatmaktır bu. aklından çıkaramazsın. konuşup anlaşmayı tercih et bence. hâlâ aklımdalar, yardımın lazım gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burada takılman da aynı şey bir şey değişmez gerçek anlamda aldatsan onu kan gövdeyi götürür ama o aldatsa hiç bir şey olmaz çoğu zaman böyledir zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye burada ne yaptığımı bilmeden böyle ön yargıyla yazmak hiç oldu mı?
Cevap sahibi+1 yılÖn yargı değil burada bir şey yaptın demiyorum yanlış anlıyorsun ne demek istediğimi 😄bu platform evli kadın için hiç Uygun değil diyorum bu platform açık seyyayen seks platform yeri diyorum anladın bu sefer
Soran+1 yılMesajların kapalıysa sana kimse özelden mesaj atamıyorsa ve sen sormak istediklerini gizli şekilde sorup çıkıyorsan hiç dediğin gibi olmuyor. Kişi kendinden bilir işi kardeşim. Niyetin neyse onu yaşarsın
Cevap sahibi+1 yılSen hala anlamadın beni boş ver anlaman için daha ne yapayım seni sen bildiğini yap tm haklısın boş ver iyi günler sana
Cevap sahibi+1 yılSen çok güzel yaşıyorsun devam et
+1 yılher erkeğin böyle ufak tefek şeyleri olur. çocukların var. Aman yazık etme onlara
15 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yapıyorsun?
- +1 yıl
Öyle yapmaktan kasıt yazışmaksa evet geçmişte yaptım.
- +1 yıl
Karın yapsa affeder misin?
- +1 yıl
Eğer ortada çocuk varsa kesinlikle affederim
- +1 yıl
O çocukların geleceği için çok şeye katlanırım ben. Bütün gururumu ve izzetimi çiğnerim.
+1 yılNe yapacağını biliyorsun aslında sen ama sanki şokta gibisin yapmıyorsun. Bir süre izle bakalım ne değişecek.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAile hukukunda aldatma değil, güven sarsıcı davranıştır ve boşanma nedenidir.
00 Yorumla Hukuken evlilikte guven sarsici eylem deniyor.
Bilgin olsun.01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yapan hep yapar ayrılmayacaksan görmezden gel bare pişkin pişkin yapmasın
00 Yorumla
+1 yılaldatma sayılır çünkü sizde aşk ve seks bitmiş artık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez Sen ne zaman yumuşarsan o yeniden başlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır tanımadığı karşı cinsle normal konuşması da sayılır
00 Yorumla
+1 yılİşin yok mu işin olsa iki çocuğu bahane etmezdin sanki
00 Yorumla
+1 yılBana göre en büyük aldatma duygusal olarak olandır.
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılması için illa aynı yatakta mi basman gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılEvli bir kişi kimse ile duygusal bağa kuramaz erkek ya da kadın ayni
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Müge anlı ya şikayet et aynı senin durumunda bir konu vardı. 😊
00 Yorumla
+1 yılAldatma esinin yaninda yapamadigini yapmak konusamadigini konusmaktir
00 Yorumlao seni yakalasın bak neler oluyor
23 Yorumla
Soran+1 yılAffedilmez bir suç işlemiş olurum.
Soran+1 yıl😑
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen burada hiç sanal yapmadın mı peki? Yani bence herkes az çok bir şeyler yapıyor canısı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman zamanı gelmiş smdmd
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkilemdeyiz ne boşanabiliriz nede hovardalıktan vazgeçeriz, bir nevi arz talep meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma sadece fiziksel olmaz ve 2. Defa diyorsun, bunların sonu yok bir kere yapan hep yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReelde yapmaz bence sadece ufak bi sohbet takılma bence
00 YorumlaSen hiç aldatmadin sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler sever öyle kaçamakları ben de evliyim bazen yapıyorum hoşuma gidiyor ama buluşma hiç olmadı sadece sanaldan konuşma oldu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatmadır
10 Yorumla
+1 yılAldatma sayılır iki cins için de.
00 Yorumla
+1 yılAldatma sayılmaz aldatmadır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBu konumda. cokmkjsi var die
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEder herhalde sen ezik biri olduğun için eşinin hatasını görmezden gelmişsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın evlisi bekarı yokki
00 Yorumla
+1 yılYani arada farklı tatlar lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılUnut unut unut yoksa sorun :(
00 Yorumla
+1 yılBen aldatma sayardım şahsen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çocuklar için duruyorsa durma boşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusal aldatma nerde görsem tanırım
00 Yorumla
+1 yılsayılmıyor. bulunca yapıyorum ben
00 Yorumla
+1 yılHer ne şekilde olursa olsun seni aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılAldatmış aldatıyor iste
00 Yorumla
+1 yılTabiki sayılır. Soru mu yani bu?
00 Yorumla
+1 yılYok canım ne aldatması
00 YorumlaEvet evliliğin nasıl gidiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. arada çocuk varsa görmezden gelmek gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılGelemiyorum ama mecbur hissediyorum
Soran+1 yılYapamam işte karakterim buna müsade etmez
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. hiç şüphen olmasın aldatmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmanın kralı sayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesının telını neden ellıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yeterince arzulamıyor da ondan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Evet aldatmadır
00 Yorumla
+1 yılOf sen yapsan cinayet çıkar
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılmaalesef o da bir tür aldatma olur
- +1 yıl
O yapsın sen izle o zaman
Soran+1 yılGünahı boynuna
- +1 yıl
Miden bulanmıyormu
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsayılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende başkalarıyla konuş anlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılSayılır. Başka birini düşünmek bile aldatmadır
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evli bir kişinin karşı cinsle sosyal medyada flörtleşmesi aldatma sayılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım