Lutfen hemen bakin?

Ssiteede oturuyorum birisi var Güvenlik görevlisiydi sonradan bizim sitenin müdürü oldu. Geçen haftalarda dışarı çıkacaktım. O zamanlar güvenlik görelisiydi. Dışarıda güvenlik kulübesinde duruyordu. Dışarı çıkarken iyi akşamlar kolay gelsin demiştim. Teşekkür ederim demişti sonra bana siz x beyin kızı mısınız diye sormuştu. Bende evet dedim sonra evden çıktım. (Babam bir ara güvenlik işinde çalıştığı için bizim sitedeki güvenlikçilerin hepsini o ayarlamıştı.) Yaklaşık 1 ay önce falan da havuza inecektim. Havuz bizim evin en alt katında. Havuza indim baktım kapı kilitli seslendim tıklattım falan baktım ses yok sonra zemin kata çıktım ki birisi varsa söyleyeyim ki havuza gireyim. Sonra zemin kata çıktım. Baktım gelen geçen yok biraz bekleyeyim dedim. Bekledim sonra baktım yanıma bu geldi. Bana birşeyler dedi ne dediğini tam hatırlamıyorum. Sonra bende ona dedim ki havuza inecektim kapı kilitli falan. Beraber aşağıya indik ki bakalım havuzda kimse var mı diye. Aşağıdayken bana siz kaç yaşındasınız. Ne işinde çalışıyorsunuz ne okudunuz üniversitede falan diye sordu. Hepsini söyledim. Sonra anahtarı verdi havuza girdim çıktım eve çıktım. Şunu anlamadım geçen haftalarda bana siz x beyin kızı mısınız diye sormuştu ya yaklaşık 1 ay önce falan da bunları sordu. Nedeni ne olabilir bunu anlamadım Bir de şöyle birsey var. Geçenlerde havuza inecektim buna whatsappdan yazdım x bey merhaba bugun havuza gelmeyi dusunuyorum diye o da bana cvp yazmisti. Sonra oradaysaniz anahtari sizden alabilir miyim diye yazmistim goruldu atmisti bana. Bunun da nedenini anlayamadim. Cumartesi günleri de çalışıyorum ama calisma saatlerim haftaici gibi degil yani isin yogunluguna gore belli oluyor. Geçen hafta cumartesi günü işten saat 3 gibi eve gelmiştim. Aşağıda asansör bekliyordum ki eve çıkayım. Asansör beklerken yanıma birisi geldi. Tam bakmadim göz ucuyla aşağıdan baktım buydu. Sonra gitti böyle davranmasının nedenini de anlayamadım
Lutfen hemen bakin?